Gobelin (beszélgetés)
Nem is kérdeztem a befőzést. Sóskát tettél el és miként?
Különben a rengeteg befőttet, amit eltettem nem mind mi ettük meg. Évtizedeken keresztűl a férjem minden alkalommal 2 hatalmas szatyornyit vitt a szüleinek. Mindig agyondícsérték, így vinni kellett, tőlem meg elvárták, hogy készítsem és jutassak. Most is él a mama 89. évét töltötte áprilisban, így bár kevesebbet, de rendszeresen küldök az általa kért étel mellé valamilyen lekvárt, befőttet. Amíg birom és lesz mit már ezért is csinálom.
Sziasztok!
Nem vesztem el, de tegnap már korán reggel a vőm elhozta a lányom és a kisunokám. Miután a lányom nem tudja a kislányt ellátni, így nekem is több jutott. örömmel és szívesen teszem. Örülök, hogy így meg tudom oldani a segítést.
Nem is mondtam neki sem, hogy már tegnap reggel óta iszonyatosan fáj a bal vállam. Megérzem az időjárás változást, de eddig is megoldottam, így most sem szóltam, mert akkor biztosan vissza viteti magukat. Ma meg nyögdécselhetek, senkit nem zavarok vele.
Mindenkinek szép napot!
Sitikém, a naplómba váalszolok...
Tegnap délután végre volt időm-na és persze kedvem-varrogatni egy kicsit. Szerintem egész sokat öltögettem, bár ez egy tű gobelinen keresztszemes öltésekkel nem nagyon látható:-)
Ronikám! Hidd el, jól jön még télen a sok eltett finomság, akkor is, ha most sok a munka vele. Ha mégsem fogy el, írj bátran, és megyünk!
Amit lehet, én is igyekszem eltenni, leginkább meggyből tudok befőttet készíteni, mert hat meggyfánk van. Nagyon szeretjük a csalamádét, ahhiz viszont általában piacon kell megvennem a hozzávalókat. Kedvencem a lecsó, de én még nem raktam el, a barátnőm mamájától szoktam kapni.
Bence nagyon szereti a sóskaszószt. Ha megdinsztelve dobozba rakom, eltehetem a fagyasztóba?
Kedves lányok!
Nagyon szépen köszönjük a jókívánságokat!
Szép napot kívánunk mindenkinek!
Siti!
Isten éltesse Bencsét.Tényleg jó a videó,megkukkantottam :)
Sitikém!
Persze, hogy nem baj. Nagyon jól teszed, ha a jó ötleteket átveszed. Én is íggy tanulok sok új dolgot, mert a gyermekeim már nem élnek velünk és ilyen dolgokra idejük sincs, bár mindig szívesen segítenek, ha kérem.
ISTEN ÉLTESSE BENCÉT erőben, egészségben, kívánom, hogy legyen csupa öröm és vidám élete!(Kép a naplómban)
Nektek, pedig adjon az Isten sok bölcsességet a neveléséhez. Puszi: Roni
Sitikém! Nagyon köszönöm és kívánom Nektek is.
Mi is tegnap permeteztünk, mert ebben a melegben minden féle betegség támadja a fákat, különösen a tetvek a szílvafáinkat.
A palántákat akkor locsolhatod naponként, mert nagy a hőség. Vigyázz magadra, mert a kertészkedés csalós dolog. Kint felejti magár az ember, hogy még ez, meg azt és észre sem veszi mennyi időt töltött kint. Jó dolog, hogy együtt vagytok még ilyenkor is.
köszönöm:)és viszont kivánom neked is.
szép nyarat
Sziasztok! Vezessetek Óvatosan! Bírság!
Bár nem gobelin téma, de a fiamtól kaptam és megosztom Veletek is, mert sokan nem tudják...
Olvashatjátok a bírságok összegét a naplómban.
Minya, siti! Nagyon szép hétvégét kívánok Nektek és használjátok jól ki a meleg napokat a közös pancsikolásra.
Alföldi, Te is vigyázz a napon, mert az izületeknek lehet veszélyes is, ha begyulladnak. Jó hétvégét Mindenkinek!