Gobelin (beszélgetés)
Köszike:-)
Tudjátok! Jó társaságban nem csak az idő múlik gyorsan, hanem a pontok is jobban gyűlnek:-)
Lányok!
Megvan a koronám!!:-))
... akkor mesélj milyen is az a sajtos tallér érdemes elkésziteni?
Ááá én ma nemtudtam elkésziteni, közbe jött más program, + a mai és holnapi kaják elkészitése, de hétvégére betervezem...
Muffinkám!
Míg írogatok, sül a sütőben a zabpelyhes tallér. Remélem jól sikerül!
Szia muffin!
A kép mérete 15x20-as, és 2400-ért fogják keretezni. Egy vékony bükk keretet választottam hozzá, és egy 3 cm-es fűzöld paszpartut, hogy kicsit feldobja a sok narancsos árnyalatot.
Köszi szépen! Én is keresztszemessel kezdtem, s a többiek már tudják a titkom, beavatlak téged is:-)
Én a mai napíg a gobelinjeimet is oda-vissza öltéssel készítem(ezzel jó sok plusz öltést csinálva magamnak:-))De nekem így esik kézre, s főleg ezeknél a tű gobelineknél szép tömör képet ad.
Köszi roni nagyi. Kettőt készítettem eddig. Egy Micimackócat, és egy tájképet. Mindkettő szép lett. Most vettem egy nagyobb kutyusosat. Azt fogom elkezdeni költözés után:)
Remélem sikerül kivarrnom. Ha valamit nagyon akarok azt mindig véghezviszem. Most eldöntöttem megtanulok gobleint varrni:)
Nagyon szép lett a kép. Bizony nagyon sok munka van benne, ezért is nehéz megválni, ha készen van.
Mi lesz a következő, van már kiválasztott kedvenced?
klassz lett, ügyes vagy.. megtartod vagy eetleg ajándék lesz:)
ok, azt híszem kedden elkészitem a sajtost... most erősen pihezek (közben mosok, teregetek, porszivó és stb) mert szombat egésznap és ma du:2-ig leltároztam...
Sziasztok!
Én is készítettem már pár kisebb goblein-t, de félek nagyba belevágni! Még kissé kezdő vagyok. Pedig imádok kézimunkázni, a keresztszemesben profi vagyok.:)Most egy nagy dinnyés csendélet készül épp:)
Elkészültem végre a "Várakozással". MAjd a jövő héten elviszem kereteztetni, de azért feltettem a naplómba, nézzétek meg.
Muffin! Írd majd meg, milyen lett a sajtos!
a sajtos receptet én is most fogom elsöre elkésziteni, kiváncsi vaok milyen lesz.
...azt hiszem én csak őszi hüvös napoktól kezdek újra gobleinezni
Szép vasárnapot mindenkinek!
Muffin drága! Elmentettem a sajtos receptedet, mindenképpen kipróbálom.
Minya kedves!
Elküldenéd nekem az említett oldalak címét?
Ronikám!
Remélem jól érezted tegnap magad a partin!
Már csak néhány öltés van hátra a gobelinemből:-)
Puszi mindőtöknek!!