Gobelin (beszélgetés)
Sziasztok!
Én készítettem már egyedi gobelint, és nagyon jól sikerült. A fényképet be lehet úgy szkennelni, hogy jó legyen a minősége.
Én a gobelin.hu oldalon keresztül készítettem, nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, és gyorsan megcsinálták.
Sziasztok!
Nézz utána a neten,mert én több helyen is találtam olyat,hogy bármilyen kép után csinálnak gobelint.
Szerintem biztosan,anyukám már csináltatott fénykép után gobelint.A készitők tudják megmondani,hogy érdemes-e a képről megcsináltatni,jó lesz-e a minősége.
Én is gondolkodom ilyesmin,nyáron házassági évfordulónk lesz és addigra szeretném az esküvői képünket kivarrni...meglátjuk.
Oké.köszi.
Azt tudom,hogy fénykép után is lehet készittetni,jó ötlet.
Sziasztok!
Értem,köszönöm,és már csináltam is ilyet,csak nem tudtam,hogy igy hivják..hihi
Sziasztok!
Az alpesi tájas kép nekem is nagyon tetszik. Az összes olyan képet szeretem, amin favázas házak vannak.
Mi ujság?
Kaptál olyan fonalat,amilyet szeretnél?
Bizony érdemes kérdezni..azért örülök ennek a fórumnak.
Megnéztem a naplódat,hát mit mondjak,gyönyörűek a munkáid,hirtelen nem is tudnék választani közülük,talán az Alpesi táj tetszik legjobban.
Újra csak kedvet kaptam a varrogatáshoz...van mit varrnom,hirtelen 3 befejezetlen gobelinem is van,bele kell húznom,nincs kép a falunkon,nyárig pedig még itthon vagyok.
Lehet hogy hülyének fogok látszani,de milyen az a tűgobelin?
Látod, érdemes kérdezni, mert mindig akad valamilyen jó ötlet, gondolat, amit hasznosíthatunk.
Örülök, hogy kedvet kaptál kézimunkázni. Ha van időd nézz bele a Naplómba (az elején) elég sok kézimunkámat megtalálod. Valamikor (GYES alatt), ha volt egy kevéske időm mindig kézimunkáztam,ez volt a kedvenc időtőltésem, közben a gyerekeimre is bírtam felügyelni.
Hűűűű,ez aztán a választék!!
megnéztem az oldalt,el vagyok ájulva!
Gyönyörűeket láttam,lehet hogy anyukámnak is rendelek..szeret ő is varrogatni.
Szia Rosa!
Köszöntelek én is köztünk és a kedves soraidat a munkáimmal kapcsolatban.
Nem kell ahhoz pestinek lenni, hogy ilyen szép dolgokat megrendelj v. vásárolj.
Nekem is az itteni lányok tanácsolták, hogy rendeljek a neten. Már nem először vásárolok így. Most 50%-os akció van a gobelin Webáruházban, vagy 400 féle gyönyörű alapból válogathatsz. Én utánvéttel szeretem ezeket a vásárlásokat fizetni, mert nem kell külön megadnom a bankkártya adataimat. Így is rengeteget megspórolok és hosszu időre van mit varrnom.Fonalaim bőven vannak, ami hiányzik azt időközben megvásárolom. Azt tanácsolom nézz körül, érdemes most venni, hiszen többet rendelhetsz 1 postaköltséggel és néhány nap alatt megkapod.
Hogy te miket tudsz!
Én is megnéztem a linket ha nem bánod.
Akkor tehetséges vagyok =)
Szóval a macijaim Anchor alkotások, de én Puppets fonalat használok általában... bár most nem tudom milyet fogok kapni... de inkább felkészülök mindenre =)
Ha így nem nyitja meg, akkor írd be a gugliba, hogy "cross stitch owl pattern", nyomj rá, hogy képeket keressen, és kidob egy csomót.
Az olyan táblázat, ami ha mondjuk Anchor színszámokban a cucc, de csak DMC fonalat használsz, akkor meg tudod nézni, hogy ahhoz a színhez melyik szám tartozik DCM rendszerben...
na szóval érted =D én sem... de ha érdekel, átküldöm =)
mennyire egyszerű kell?
Mert nekem valahol van egy, de az csak arc... három, max. négy szín kell hozzá... egyszerű, de erős a hatása...
Jah, és mennyire sürgős? Mert elő kell keresnem...