Gobelin (beszélgetés)
Hát,szóhoz sem jutok olyan szépek a munkáid!
Látom mindegyik aprólékos,nagy munka!Gratulálok,ügyes vagy!
Te sokkal tapasztaltabb vagy mint én,mint Roni nagyinak már irtam,még van mit tanulnom.
Én még csak az ötödik munkámat varrom.
Szia!
Köszönjük!
Tényleg olyan jó hogy meg tudjuk nézni egymás munkáit!
Köszönjük szépen!! A te képeid is nagyon szépek!
Roni nagyi te tudod, hogy, hogy kell csinálni azt a gyöngyös gobelint?
Sziasztok!
Nagy élvezettel olvaslak Benneteket. Örülök, hogy ilyen lelkesek vagytok.
Rosa és Viki!
Gyönyörűek a munkáitok, gratulálok Nektek!
Teljesen elbűvöltetek. Nem is tudom melyik tetszik legjobban. Remek dolog, hogy láthatjuk egymás munkáit. Sok-sok szépséget megoszthatunk egymással.
Én is föltettem amit már kivarrtam.
Estefelé jövök én is.
Szép napot nektek!
Ügyes vagy!!!
Mindjárt megnézem.Én is mindjárt felteszem a kész gobelinjeimet.
Sikerült naplót létrehoznom!!! Benne van a kép amit meg szeretnék rendelni. Majd a többi képem is szép apránként beleteszem.
Legyen szép napotok! Majd még este benézek!
pedig nagyon kiváncsiak vagyunk ááám.....imádom nézegetni más munkáit..kedvet kapok tőle..
Majd én is fölteszem amiket kivarrtam,már csak keretezni kellene...Pierro bohóc fiú és lány.
Jaa,a Széchenyi cimer is szép lehet kivarrva.
Magadnak varrtad?
Igy van.
Szerintem eldőlt,hogy hol csináltatom.
A magyar cimer 3550 ft náluk,tehát 200 ft-tal lesz drágább amit készittetek és egyedi lesz!Már ali gárom.Vicces hogy tud örülni az ember lánya egy kis varrni valónak,nem?...hhhihi
Meglepődtem egy kicsit,mert ekkora árkülönbség egy kicsit túlzás nem?
Elárulom a gobelin.hu-n 30x22-es kanavára 3700 ft körül csinálják,(emailes kép után),a másiknál 5-6 ezer forintért(postán kell képet küldeni)és 2-3 hét.
Sajnos az utóbbi években ez a két dolog összekapcsolódott. Kár. Na de hagyjuk, ezen nem mi fogunk változtatni.
Kíváncsi vagyok, hogy melyiket választjátok.
Akkor jó.Tudod sokan azt mondják,ha hangsúlyozod,hogy szereted a hazádat,és büszke vagy rá,hogy magyar vagy,akkor biztos fideszes vagy...hát én nem vagyok...igaz,reménykedem egy jobb világban,de ez talán nem bűn.
Holnap lesz a döntés napja...a kép ügyben.
Én is jobban szeretem a gobelint. Keresztszemesre még a nagymamám tanított meg. Kisebb méretben nem lehet kapni az alpesi képet, amit kinéztél? Ahonnan én rendelek, ott nagy választék van méretekből. Mondjuk azt nem tudom, hogy alpesi tájat árulnak-e.
Lilaruhás... Nem tudom, még várok a csodára, hogy talán előkerül.
UGYE?
Szia!