Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Gesztenyés desszert recept

Gesztenyés desszert recept

A Gesztenyés desszert hozzávalói:
30 dkg gesztenyepüré
20 dkg túró
4 evőkanál rum
2 dl tejszín
10 dkg porcukor
1 vőkanál édes kakópor


A Gesztenyés desszert elkészítési módja:
A gesztenyepürét tálba tesszük hozzáadjuk az átpaszírozott túrót a porcukor felét és a rumot.Jól összekeverjük és ötfelé osztjuk.négy adagot kehelybe rakunk majd a hűtőbe tesszük,hogy jól lehüljön.A tejszínhez adjuk a maraék porcukrot és kemény habbá verjük.Habzsákba töltve a a hűtőből kivett pürére nyomjuk,meghintjük kakaóporral.A félretett masszából 4 golyócskát formálunk és a kehely közepére tesszük.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A gesztenyés desszert elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook