Gazdag emberek (beszélgetés)
Hát ez relatív. Mert ugye, lehet, hogy 1 millát keres tisztán, ami nekünk (nekem legalábbis) baromi sok. De lehet, hogy emellett elkölt másfelet... az ilyen az szegény.
Nekem az a gazdag, aki ha olyan helyzetbe kerül, hogy nem tud dolgozni (vagy a vagyonát gyarapítani), akkor simán él legalább egy évig anélkül, hogy az életszínvonala esne egy kicsit is.
Nemrég megismerkedtem egy sráccal, aki azt mesélte, hogy napi 25 millió alatt fel sem kel az ágyból, nem mertem megkérdezni, hogy érti ezt?!
Ő egy fiatal, 3o éves közgazdász végzetségű üzlet ember.
Arra hogy akkor miért barátkozol ilyen emberekkel vagy ha téged akarnak lenyúlni miért nem utasítod el valami vicces kis szöveggel???
Bár az nekem még mindig meredek hogy 0 ft-al mennének el bulizni,mert ha olyan gazdagok,gondolom nem busszal vagy gyalog mennek haza buli után,a taxi meg ugye pénzbe kerül...nekem is vannak olyan ismerőseim akik nulla pénzel mennek bulizni,mert tudják,hogy úgyis lesz kinek a pénztárcájából inni,mondjuk igaz,ehhez már gyomor is kell.
Nem vagyok gazdag egyébként. Tényleg nem.
Igaz nem is panaszkodom.
De miért van ez igy???
Irigység?
Viszont olyan qrva faca kriptát építtet,h csodájára jár mindenki:-D
Én is mondom öreganyámnak mindig,h ne sajnálja tőlem,mert nem a fáraó felesége ő,h a sírba vigye:-)
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ....ez nagyon jóóóó!
:D
Akkor te is újgazdag vagy :D
Mondjuk még mindig nem lett lefixálva, hogy kinek mit jelent a vagyon?
Te nem érted miről van szó.
"68. Fata Morgana 2010-02-22 13:07
"Miért van az , hogy egyes emberek eladnák az anyjukat 2 forintért?"
Így lenne , helyes, és nem általánosított verzió, mert , ez a "jellemvonás" szerintem független az anyagi helyzettől. "
Erről van szó.
További ajánlott fórumok:
- Miért hisznek az emberek a természetgyógyászatban, homeopátiában és más effélében?
- Ki a felelős az emberek szenvedéseiért, Isten, vagy sátán?
- Nehezített szólánc híres emberek neveivel, az utolsó két betűvel kell írni a következő nevet
- Milyen híres három nevű embereket ismersz?
- Mindig a kisemberek segítenek? Hol vannak ilyenkor a gazdag milliárdosok?
- Szerintetek, mennyire látszik ránézésre az embereken, hogy szegényebb vagy gazdagabb családból származnak?