Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Én ugyan nem dohányzom, de sztem nem tesz jót műtét előtt:-(
Ne idegeskedj mert felesleges, úgy hogy ha ezért szívnál többet akkor NE tedd!!!!
Sziasztok!
Van olyan aki dohányzik és műtötték vagy műteni fogják?Azt olvastam,hogy az nem tesz vmi jót.Aki dohányzik légyszí írjon.Sztem előtte én idegességemben enni fogom a cigit:-(
Amúgy én is nov. elejére tervezem és már nagyon VÁROM!!
Végre, újra beindult a fórum:-)
A hideg-meéegre való érzékenységről: nekem a műtét óta érzékenyek a füleim a hidegre. A kissé hűvösebben fúj a szél, és belépek a lakásba, mindjárt elkezd viszketni, csiklandani a fülem, és érzem, hogy átmelegedik mindkettő. Lehet, hogy azért van, mert megszokták, hogy mindig szem előtt voltak, most meg a kutya sem veszi észre őket:-)))
Oké, várjuk a képet:)
Hát bízom benne, hogy gyönyörűek lesznek és akkor új nő leszek:))
Fent van az adatlapomon a kép!
Várjuk a Tiedet is:)!
Az egyik jobban elállt, de a másik sem volt tökéletes, és mivel "akció" volt a Szt Imrében mindkettőt műtötte Jósvay doki:-))
Te nagyon naprakész vagy:-))))))))))
köszi a gyógyjelet.-) most láttam.-)
két éve is ezekben aludtam és teljesen jó volt.-)
:)) Nekem elég stabilnak tűnik ez a tépőzáras, annyi, hogy szűkebbre kell átvarrni, mert nagy a fejemre:)) Szerintem egyénfüggő is kinek melyik kényelmesebb.
Neked mennyi ideig kell hordanod??
Remek:-)
Akkor viseld amíg szükséges:-)))
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.