Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Okés várunk vissza és a képeket is:))
Szia!
Jósvay doki azt mondta, hogy nincs rá TB-támogatás:((((
Egyébként én is két évig gyűjöttem rá, hogy minden egyéb kiadás mellett félre tudjak tenni a műtétre!
Sziasztok!
Megijesztett a lányom, mert van egy barátnője, akinek még pici gyerekként megműtötték a fülét, de valami miatt visszaállt neki eredeti állapotra. Már nagylány, de neki nagyon kellemetlen élmény volt az egész műtét és gyógyulás, sőt ugye a fülecskéi sem maradtak "lapulósak". Azt mondta a kislány, hogy szerinte hamar vették le neki a kötést. Itt a fórumon olvastam, hogy valakinek a tartóvarratok /azt sem tudom mi az, csak írom, mintha értenék hozzá/ estek ki. Szerintem ennek a kislánynak is hasonló lehetett a gondja.
Tudtok ebben a témában valamit?
Nem rettentem el, és nem szeretnék senkit elrettenteni, csak többet szeretnék tudni erről.
Bár a dokit úgyis kifaggatom alaposan, és erre is rákérdezek.
Sziasztok!
Írtátok már egy páran, hogy lehetséges tb-n keresztül a műtét! Ha valaki tud bővebb infót, segítsen! :(
Úgy érzem ez az utolsó esélyem!
Tudjátok nekem nem csak radarok vannak a fejemen, de fogszabályzóm is van.(hosszú évek, és kemény munka, spórolással tudtam összegyűjteni rá)
Szóval nem vagyok alapból egy szép látvány... :S
Ez lelkileg DUPLÁN meggyötör. A fülemet el tudom fedni, de a fogaimat.....
Teljesen megváltozna az arcom, ha szép lenne legalább a fülem... :)
De mire összegyűjteném erre is... pfff
Szia!
Bocsi azt hittem, hogy Te is pesti vagy. Az nagyon jó ha van arról a klinikáról, dokiról pozitiv vélemény:). Számomra is nagyon fontos volt a személyes találkozás az orvossal és a pozitiv benyomás.
Igen én november 9-én megyek és nagyon várom már, és nagyon számolom visszafele a heteket:)
Szia!
Mindenképp írok, h mit mondott, illetve mikorra adott időpontot a doki.
Összeszedtem valami hányós vírust, a pici gyerekem másfél napja nem eszik /gondolom szintén vírus/, szóval holnap nem megyek dolgozni, de felhívom a dokit, mert mostmár nagyon beleéltem magam. Okt. 29-től őszi szünet lesz, jó lenne akkorra ütemeztetni a műtétet. Novemberben van a szülinapom, addigra hátha túl leszek rajta!
Mindenképp írok....csak eddig nekem nem nagyon volt mit.Azt már írtam régebben is,hogy tervezgetem...ekkor és ekkor szeretném.De ez sajna sok mindenen múlik.Munkatársakkal egyezkedni,kiszúrni senkivel sem szeretnék,gondoltam 1 hónapot kibírok még várni.Mert az egyik kolléganőm kitalálta,hogy most megy el 3 hét szabira,most van dolga.Okés,mondtam nekik remélem nov. elején már senkiknek semmi dolga,mert ha törik,ha szakad én műttetem magam:-)
Képet is teszek fel,még tölt a gépem.Jó nézni a műtöttek új fülecskéit,remélem én is elégedett leszek majd:-)
Én nem Jósvayhoz megyek,mivel Gy-M-Sopron megyei vagyok.Itt ajánlott egy csajszi nekem Mosonmagyaróváron egy plasztikai sebészt,-nagyon meg volt vele elégedve-,és úgy döntöttem hozzá megyek.Kép alapján nagyon szimpi a doki,remélem személyesen is az lesz,nekem ez fontos:-Teszek fel "előtti "képet,csak most tölt a gépem,mert szokás szerint lemerült.
Te nov.9.-én mész,ha jól emlékszem?Bár ezt az időpontot én tűztem ki magamnak,de remélem így is lesz,mert már számolom a heteket:-)
Szia!
Akkor ezek szerint mindenki csal olvas:-)))))
Te kihez mész konzultációra?
Nagyon jó lenne ha tennél fel képet,előtte-utána.
Így igaz, orvosa válogatja, mindenkinek más és más a tapasztalata hiszen nem mindenkit ugyanaz az orvos műtött:-)(szerencsére)
Nekem kötés levétel után még 5 hétig kellett pántot viselnem éjszakára.
Írd majd meg mit mondott az orvos a konzultáción:-)
Szia!
Nah akkor beelőzöl egy héttel:))) Te is Jósvayhoz mész, ugye? Nála 6 hétig kell pántozni, és csak éjjelre!
Sziasztok!
Én is olvaslak ám benneteket,csak sokszor nincs időm írni és csak vissza olvasok.
Nekem is ti adtatok erőt,hogy menjek műtétre:-)A héten kérek időpontot konzultációra és nov.2.-ra tervezem a műtétet.A jelenlegi füleimről fogok feltenni képet,és majd az újakról is.Amit már annyira,de annyira várok!Én senkiről sem feltételeztem soha,hogy okoskodik.Mindenki elmondta(leírta) a saját tapasztalatát,és ez JÓÓ!Biztos,hogy orvosa is válogatja,hogy ki mit mond,aki akrja elfogadja,aki akarja nem.
Apropó...ha leveszik a turbán kötést,meddig kell pántozni?Ezt amúgy éjjel-nappal vagy csak éjjel?
Köszi
Anita
Pontosan:))!!!!!
Rendben, majd valahogy rátérek Jósvaynál Csokimókus %-ról...:))))))))
Szia! :-)
Igen Csokimókus és Berillke voltak akik nagyon sokat segítettek a műtéttel kapcsolatban, ezért köszönet jár Mindkettőjüknek:-)))
Igen dr.Péter Zoltánról írt már vki.
Örülök, hogy végre rászántad magad és holnap kérsz időpontot!!!!!!!
Telefonálás után írd meg légyszi mi volt:-)))
Szia!
Igen lehetne kérni tőle %-ot, hisz több embert ő műtött aki itt a fórumon kért segítséget:-)
Biztos jót mosolyogna Jósvay ha olvasná a fórumot:-)
Kittybébi hamarosan megy műtétre, esetleg megemlíthetné neki a hoxát:-))))))
Szia!
Nekem is nagyon sokat segítettél, minden kérdésemre válaszoltál és a cikked is nagyon hasznos volt! Az ilyen embereket mint Te nem bántani kéne, hanem megköszönni, hogy nem tűntél el hanem lelkesen segítesz bárkinek!!!!! :)))
Remélem, a beszólógatás eltűnik mind priviben mind itt a nyilvános fórumon...!
Köszi Csokimókus, hogy itt vagy és segítesz nekünk:))!!!
Szia!
Debrecenben dr. Péter Zoltánt találtam meg először, egy itteni fórumos ajánlotta előttem valaki másnak. Megnéztem a honlapját, szimpatikiusnak tűnt, de hétfőn próbálok időpontot kérni konzultáióra, remélem mihamarabbra kapok. Aztán majd meglátom. Ajánlották dr. Molnár Csabát is, de nálam általában az első gondolat szokott bejönni. Különösen egyikről sincs itt a fórumon referencia. Hátha a doki tud majd mutatni képeket. Meg szerintem fontos a személyes benyomás is.
Hétfőn nem halogatom tovább kérek időpontot!!!!
Köszi Indigó aranyos vagy, jól esik amit írtál, én is így gondolom, de sajnos van aki nem. Tudod szívvel lélekkel segítettem, több mint fél évig csak a fülesek miatt jártam ide, de tudod egy két "hátbadöfés" igencsak el tudja venni az ember kedvét mindentől.
Egyébként Jósvayról pl nem is tudom volt e itt szó előttem, mert én itt nem találtam őt, másik oldalon találtam ráés én voltam itt Jósvay ügyben a "felvezető", lehet kellett volna már kérnem tőle valami kis %-ot :)
Szia!
Bizony sok hasznos infót gyűjthetsz itt :-)
A műtéttől ne tarts, hisz én is 40 évesen végeztettem el a műtétet, bár korábban tettem volna!
Nyugodtan kérj időpontot konzultációra, hiszen az elhatározás megszületett, így készen állsz arra, hogy elvégeztesd az operációt!
Teljesen megváltoztatja az egész életed, én már csak tudom , és itt mindenki aki átesett a műtéten.
Melyik orvosnál szeretnéd a műtétet?
Biztos megtudod szervezni valahogy azt az egy hetet:-)
Érdeklődéssel olvasgatom a fórumot, nagyon sok hasznos infót "gyűjtöttem be" én is fülplasztika ügyben. Már megérett az elhatározás, van is telefonszámom, de még nem volt bátorságom konzultációs időpontot kérni. Az az igazság, hogy elég nehéz lesz megszervezni, hogy 1 hétig ne dolgozzak /egy irodát vezetek/, talán emiatt is ódzkodom.
Akinek nincsenek füles problémái, szerintem nem is érzi ennek a fórumnak a hasznosságát!!!!
Amikor rátaláltam az oldalra, nagyon-nagyon sok hozzászólást visszaolvastam, ezekből kaptam bátorságot, hogy legalább az elhatározást már meghoztam: fülműtét. Pedig tartok tőle, hisz 40 elmúltam, és már kezdtem elfogadni a külsőmet /lenövesztett haj kicsi gyerekkorom óta, hisz ezt gondolom mind ismeritek.../, de valahol mégis mindig szerettem volna rövid hajt hordani, vagy felkötve viselni a hajam, strandon úszni egy jót stb-stb.
Szóval nekem nagyon kellet ez a sok biztatás, kedves szó, amit itt Ti egymásnak, nekünk írtatok. Én nem tartok semmit sem "okoskodásnak", hisz a személyes tapasztalat, a már megélt műtét, az azt követő gyógyulás biztosan mindenkinek más, biztosan elmondják az orvosok az ilyenkor szokásos protokollt, de pontosan az egyéni tapasztalatokból lehet a legtöbbet hasznosítani.
Kicsit hosszúra sikerült a hozzászólásom, de csak amiatt, hogy biztosítsam a régi füleseket, hogy ne hagyjátok abba, akinek nem tetszik amit írtok, az ne fogadja meg a tanácsokat, hisz senkit nem köteleztetek semmire azzal, hogy leírtátok, Nektek mi segített, mi volt esetleg kellemetlen!
Biztosan hasznosak a privik is, de azok nem jutnak el mindenkihez.
Én nagyon várom továbbra is a tapasztalatokat, jótanácsokat.
Én személy szerint nagyon örültem annak a cikknek, csak akkor azt sajnáltam, hogy nem találtalak pedig rengeteg kérdésem lett volna:-(
Nem tudom miért probléma az másoknak, ha vki segít?
Sztem ez nem okoskodás, épp ez a lényege a fórumnak, hogy segítsünk a műtét előtt álló embereknek.Én rengeteg hasznos tanácsot kaptam a műtéttel kapcsolatban, az hogy végül is ki operált azért külön köszönet jár azoknak akit szintén Jósvay doki műtött!
Nyilván csak azt tudod megosztani másokkal amit a Te orvosod mondott Neked!Sztem nagyon sokat segítettél jó pár embernek, és ezért nem ócsárolni kell hanem megköszönni!!!!Ez az én véleményem....
Lehet nekem is jönnek a privik ezután? :-)))
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.