Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Szia!
Szóval már csak 1 hónap....:-)
Már a szép fülek miatt is teljesen megváltozik majd az életed de így , hogy a szemüveget is lecseréled lencsére....nagyon jól döntöttél!!!
Én a Cataflamot háziorvossal írattam fel mikor mentem a labor beutalóért, ami szükséges volt a műtét előtt.
Ügyes vagy, hogy a pántot is beszerezted így nem kell az utolsó pillanatban rohangálnod semmiért.
Nekem is szülinapi ajándék volt a fülem,pont 3 nappal előtte volt a műtét:-)))
Tehát már csak a várakozás van hátra, meglátod hamar eltelik ez az idő!
Szia Suzy!
Nagyon örülök, hogy túl vagy rajta és hogy segíthettem:-)))
Kívánok Neked nagyon boldog Újfüles életet:-)
Szia!
Legutóbb talán már 150-et írt valaki a kétoldalira. Sztem nagyon korrekt ár, a dokit meg egyenesen imádják a páciensei, ahogy itt olvastam.
De biztosan válaszol valaki, akit ő műtött, v hamarosan műt, csak már elég késő van, de holnap biztosan több választ is kapsz!
Szia!
Én 44 vagyok /leszek!/, és én is a fórum, illetve a "fülesek" hatására döntöttem a műtét mellett.
Mondtam is a konzultáción a dokinak, hogy nem tudom mi ütött belém, erre azt mta, gondoljak arra, hány év kellemetlenségtől mentem meg magam. Tökre igaza van. Olyan sokan írták, h megváltozott az életük. Ebben bízom én is!
Szia!
Attól függ, hol csináltatod...
Agyonreklámozott csilli-villi magánklinikákon még talán többe is.
Szerintem itt a fórumosok nagyon sok jó, elfogaható árú plsztikai sebészt tudnak ajánlani. Vagy ha már kinéztél valakit, írd be keresőbe, vagy kérdezd meg itt. Hátha valaki járt már nála.
Sziasztok!
Holnaphoz 4 hétre lesz a műtét, ezerrel készülök, voltam kontaktlencsét rendelni a szemüveg kiváltására, két hét mire megjön, mivel elég kacifántos a szemem. Rendes volt az optikus, kapok 5 pár napi lencsét, meg 1 pár havit, jelképes áron. Akarok még venni valami jó nagy és puha párnát, hogy jó magasan tudjak aludni.
Még azt szeretném kérdezni, hogy fájdalomcsillapítót a dokitól kaptatok, vagy magatok vettetek? Itt sokan emlegették a Cataflamot. Én gyulladásra kaptam egyszer, azt mta akkor a doki, hogy ez nonszteroid gyulladáscsökkentő /ha jól emlékszem/. Az akkor receptköteles volt, de megoldom.
Szóval a Cataflam a megfelelő fájdalomcsillapító?
Próbálok tökéletesen előkészülni mindennel, mert pénteken du 14.30-ra kell mennem, nem tudom mikorra végzünk, de mire hazajutunk, és kiderül, hogy valamit elfelejtettem, már nem lesz lehetőség este beszerezni.
Szóval, ha úgy gondoljátok, hogy vannak olyan dolgok, amik jó, ha kéznél vannak műtét után, légyszi segítsetek! Már pántot is vettem, pedig hol van még a pántozás...
Egyébként nekem /is/ nem sokkal a szülinapom előtt lesz a műtétem. Igazi szülinapi ajándék lesz remélem!!!!
sziasztok érdeklődnék h a 130.000 ár egy fülre vonatkozik vagy mindkettőre?
válaszotokat előre is köszönöm :)
Szia!
Gratulálok, hogy túl vagy a műtéten:)
Ha nem nagy kérés, kérlek tegyél fel elötte-utána képeket a füledről, és szívesen vennénk ha tartanál egy rövid beszámolót, hogy milyen volt a műtét utáni napod/napjaid!?
További szép újfüles napokat:)
Suzy köszi a kedves hozzászólást, nagyon aranyos vagy!
Örülök, hogy tudtam segíteni és már te is a exfülesek táborát erősíted. Ha minden igaz tegnapelőtt volt a varratszedésed. Meg vagy elégedve a füleiddel?
Továbbiakban neked is minden jót kívánok!
Sziasztok!
Én 42 éves vagyok és ennek a fórumnak a segítségével döntöttem el végleg, hogy megcsináltatom a füleimet. Szeptember 21-én volt a műtétem a Szent Imre Kórházban, dr. Jósvay János kezei által.
Ezúton szeretnék köszönetet mondani Ear-nek, hogy elindította ezt a fórumot és válaszolt a kérdéseimre.
Csokimókus-nak, hogy önzetlenül, kérés nélkül felajánlotta a segítségét (és segített is!).
És a végére hagytam, de a legnagyobb hálával tartozom Indigóóó-nak, aki rögtön válaszolt a leveleimre, mindenről tájékoztatott, folyamatosan segített, megosztotta velem a tapasztalatait.
Kívánom, hogy további életüket békességben, boldogságban, egészségben töltsék!
sztimre.korhaz.jaro@sztimrehosp.hu
Erre a címre irtam h jósvayhoz szeretnék kérni konzultációs időpontot és 1-2 napon belül válaszoltak is!
Nagyon köszönöm csokimókus:) De még mindíg bajban vagyok, a honlapon találtam vagy 30 e-mailcímet ami a kórházé, olyat ami egyenesen Jóvayhoz vezetett volna egyet sem. Megkérdezhetem, h te milyen e-mail címre írtál?
Egyébként a fogyó nekem sem ártana:) És egyet értek avval, h ti nem mondtátok el...tekintve h sztem alig náhányan vannak vele tisztában h lapátfüleim vannak...
Viki! Én a 130ezer forinton kivül egy forintot sem fizettem a Jósvaynak. A 130at csekken kell befizetni és csak a befizetett csekket kell magaddal vinni a műtétre. Én a szent imre kórház honlapján kértem időpontot konzira emailben, és 1-2 napon belül válaszoltak is.
Ancsurii én 5kilót ledobtam az 1 hét alatt ;) Kicsit drága fogyi, de nálam hasznos volt :D ÉN suliba jártam mikor volt a műtét. Június 10én volt a műtét, szóval a tanév utolsó hetében nem voltam már suliba, de nem mondtam h miért hiányzok vagy mi van, senkinek semmi köze hozzá, persze 1-2 barátnő tudta de lakat volt a szájukon :D
Szia!
Én sem fogom elmondani, nem szeretném, ha pletyka lenne belőle. Szóltam, hogy okt. 29-től az őszi szünetben otthon leszek a gyerekekkel, de különösebben nem megyarázkodtam. Nekem nem hosszú a hajam, frizura-váltáson majd akkor gondolkodom, ha tetszik majd a végeredmény, pedig szeretnék jó kis tépett rövid hajat, hátha tavasszal át tudom profilozni magam. Addig is jó lenne fogyni pár kilót, mert a 3. gyerek után igencsak felszaladtak a kilók, Írták többen, hogy nem igazán tudtak enni a kötéssel a fejükön, szóval remélem dupla eredménye lesz a műtétnek.
Olyan jó megbeszélni ezeket a dolgokat! Olyan jó, hogy meghallgatjátok /elovassátok/ a hülyeségeimet. Még a családom sem igazán érti, mi a bajom a füleimmel, pedig tényleg lesz mit alakítani rajta. Mindenképp teszek majd fel képeket az előtte és utána állapotról!
Szia:)
MÉg lenne pár kérdésem, ha nem baj. Először is te mehylik számán érted el dr. Jósvay-t? Mert találtam vagy 3 telefonszámot ami elvileg az övé.Másodszor, a konzultáció került valamennyibe?
Köszi szépen:)
Szia!
Szerintem jól teszed ha már most próbálgatod a lencsét, hisz hozzá kell szokni illetve meg kell tanulni ki-be tenni. Szerintem ha hozzászoksz akkor többet nem veszel fel szemüveget:) Nekem -8.5-es volt mindkét szemem és még cilindres is.
Én nem mondtam el a munkahelyemen, mert úgy gondoltam nincs közük hozzá,úgyis szabin leszek 1 hétig, no meg nem akarok esetleges pletykákat....ismervén az embereket. Itt bent állandóan ki van bontva a hajam, uh elvileg nem is látják a füleimet...mondjuk utána bizti fura lesz nekik, hogy össze lesz fogva a hajam stb. de majd megmondom, hogy image-váltás:)))
Sziasztok!
Már beíratkoztam vizsgálatra, mindenképpen csináltatok lencsét, mert mi van, ha mégsem tudom használni a szemüveget... Tényleg inygyenes az első próbalencse, de egyrészt még a műtét előtt kicsit akarom szokni, próbálgatni a felhelyezést és a kiszedést. Ráadásul eléggé bonyolult dioptriám és cilinderem van, tórikus lencsére lesz szükségem, ami kb 2 hét, mert csak rendelésre van. Nem akarom megvárni hogy boldogulok-e szemüveggel a műtét után, nem szeretnék turbánnal a fejemen mutatkozni lencsét rendelgetni, lesz akkor elég kínom szerintem.
Más. Olvasgattam réges-régi fórumos írásokat /egészen az elejétől/, és volt egy emberke /Judy/, aki sokáig írogatott, 2008-ban, Őt is dr. Péter Zoltán műtötte Debrecenben, és nagyon elégedett volt. Remélem nekem is szép füliket fog csinálni!!!!
Még csak a szűk családom tudja a műtétet, nagyon nem is akarom reklámozni, még a fodrászomnak tervezem elmondani.
Ti elmondtátok a munkahelyeteken, mire vállalkoztatok? Szerintem amúgy az egyik kolleganőmnek is műtötték a fülét, kicsit érdekes benne a hullám, vagy minek nevezik, de amúgy szép a füle, nem jött előrébb, de neki még szerintem gyerekkorában csinálták.
....Kezd mániámmá válni, hogy figyelem az emberek fülét.))))))
Szia Ear!
Továbbra is várjuk a képeket a jelenlegi állapotról:))))
Számomra hatalmas változás volt a szemüveg nélküli élet, egyszerűen új világot kaptam:)
Názz utána, mert ha jól tudom még most is úgy van, hogy az első próbalencse ingyenes!!!!
/5 éve átestem egy szemműtéten,nagyon magas volt a dioptriám és azóta tökéletesen látok...nah ez meg aztán tényleg egy másik élet:))/
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.