Fülplasztika tapasztalatok (beszélgetés)
Elolvastam, de úgy látom 2 éve nem járt arra egy lélek sem :-(((
Én szerintem ez a fórum tökéletes, ide nagyon sok új tag jön, csak sajnos kevés marad:-(((
Tehát nem tudom mennyire lenne érdemes, mert mikor én készültem a műtétre arra az oldalra rá sem találtam, pedig az összes betűt elolvastam a neten ami a témához kapcsolódik:-)))
Szia!
Engem november 9-én fog műteni Jósvay dr.
Számomra nagyon meggyőző volt a személyes találkozás, és a többieken elvégzett műtét eredménye. Szerintem bártan menj hozzá:)
Szia!
Nekem ma 8 hetesek a füleim, és a Szent Imre kórházban volt a műtétem.
Dr Jósvay János operált és tökéletesen elégedett vagyok az eredménnyel:-)
A 2 fül volt 130 ezer ft, mikor érdeklődtem nekem azt írta a doki hogy 1 fül 80 ezer ft.
Vannak itt többen akit Jósvay dr műtött, sőt olyan is van aki hamarosan megy hozzá műtétre:-))))
Itt találjátok:
Hol található/olvasható a honlap?
Beleolvasnék, talán úgy könnyebb lenne ötletet adni:-)
Sziasztok!
Én is minden nap itt vagyok, de ha nincs történés nem szoktam írni.
Valóban jó lenne, ha a nemrég műtött egyének is írogatnának a tapasztalataikról! Nagyon eltűntek...
Én számolom vissza a heteket, november 9. lesz a nagy nap:))))
ha gondolod a cikkemet bemásolhatod, de azt hiszem már megtetted régebben, esetleg írjak még hozzá?
Képet is kaptál már tőlem :P ;)
Sztem van értelme persze:-)))
Amiben tudok segítek:-)
Nem zártuk be persze, csak néha napokig nem írt senki, pedig régebben sok olvasni való volt és ezt hiányoltam:-(((
Tehát gyertek Fülesek!!! :-)))
Hogyhogy újra indul? Be sem zártuk! Én itt voltam, de csak akkor szóltam hozzá, ha volt mondanivalóm. Amúgy igazad van, indigóóó: várunk vissza mindenkit!
felleg82, fernando_, Redfawn,lestatdelionkourt, és a többiek jelentkezzetek!
Sziasztok Fülesek és leendő Fülesek!
Lassan vége a nyári pihenőnek, jó lenne ha MINDENKI elmesélné hogy telt a nyara új ill. régi füllel:-)))
Szeptember 1-től újra indul a fórum :-)))
Szia Xedi!
Nagyon köszönöm! minden nap csodáljuk is:)Fura még nekem is megszoknom ha esetleg a haját szárítom nem találom neki. A nagy füleket tudtam hol vannak, most pedig nem. Mindig meg mosolyogjuk.
Olyan csodás volt amikor ki jöttünk a varrat szedésről és elpakoltam a papírokat, az udvaron a lányom át ölelt, és annyit mondott olyan jó anya.
Csak 5 percig állunk és el sem engedtük egymást.
Majdnem elbőgtem magam.Szép estét mindenkinek!
Szia(sztok),
ear
én csak azt írtam le amit az orvos mondott.
Szerintem egyáltalán nem ciki ha szólsz a fodrásznak, és kíméletesebben bánik a füleddel.
Sziasztok!
Én is nagy elhatározásra jutottam, megműttetem a füleimet. Debrecenben vagy Nyíregyházán tudnátok esetleg ajánlani jó orvost elfogadható áron?
nagyon hasznos egyébként szerintem a fórum, elsősorban az itt olvasottak hatására született meg a nagy döntés, belevágok. Mostmár "csak" orvost kellene találnom...
Szia!
Te voltál Sikizita??? :-))))
Mikor tervezgettem a műtétet, olvastam a cikket amit írtál.Tanácsot szerettem volna kérni Tőled...akkor láttam, hogy már törölted magad:-(((
De itt sok segítséget kaptam és örülök, hogy engem is a Jósvay dr műtött:-)))
Ma 7 hetesek a füleim:-)
Tehát bárkinek aki Pesten keres remek dokit az keresse fel Jósvayt a Szent Imrében:-)))
További ajánlott fórumok:
- Szent Imre kórház - Dr. Josvay János - fülplasztika
- Van közületek olyan akinek volt már elálló fülplasztikája?
- Az én fülplasztikám
- Gyerek fülplasztika tb támogatásra
- Somogy megye és környékén (Nagyatád, Pécs, Dombóvár, Marcali, Kaposvár) csináltatott valaki mostanában fülplasztikát?
- Járt már valaki Doleviczényi Zoltánnál? A fiamnak keresek fülplasztikust, mert egy baleset miatt hiányos a bal füle szegénynek.