Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Frankfurti leves virslivel és sárgarépával recept

Frankfurti leves virslivel és sárgarépával recept

A Frankfurti leves virslivel és sárgarépával hozzávalói:
Egy kisebb fej kelkáposzta
2 db sárgarépe
25 dkg krumpli
1 kis fej hagyma
2-3 gerezd fokhagyma
2 ek. olaj
1 ek. liszt
1 dl tejföl
2 pár virsli
1 db leveskocka
kömény
pirospaprika


A Frankfurti leves virslivel és sárgarépával elkészítési módja:
A laskára vágott kelképosztát a karikázott répával és a kockára vágott krumplival, a fokhagymával, a leveskockával, a köménymaggal és kb. másfél liter vízzel feltesszük főni. Olajon az apróra vágott hagymával és a liszttel rántást készítünk,megszórjuk pirospaprikával s ezzel engedjük fel a levest,ha a hozzávalók megpuhultak. Beletesszük a karikázott virslit, és két-három perces forrás után hozzáadjuk a tejfölt is.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A frankfurti leves virslivel és sárgarépával elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook