Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Bizonyára hallotál már arról, ha valaki több pénzt kap csodákra képes. Embere válogatja.
Ha ez igaz amit írnak, akkor nagyon rossz lett a morál a Meki-nél. Ezt Valószínű Alóka hozta a csapathoz.
Hogy micsoda?Na,elolvastam kétszer,de holt dinka vagyok,nem értem,vagy ha jól értem,akkor alo-t most már remélem tényleg 300-zal viszi a kocsija a betonfalnak!
Hogy tudnak neki segíteni?Mert ugye azért a szerelői,hogy eleve mindent megtegyenek,hogy ő legyen a jobb.Ezért van mindkét versenyzőnek külön mérnöke,szerelőgárdája,stb.
Akkor egy gyors felhomályosítást kérek szépen!!
A Telegraph című lap információi szerint Fernando Alonso versenyenként 1000 eurós prémiumot ígért saját zsebből szerelőinek, ha segítenek neki megverni csapattársát, Lewis Hamiltont a világbjanokságban.
Az alkura azonban Spa-ban fény derült és a csapatvezetés megálljt parancsolt a csapat ilyen módon történő megosztásának.
Na mit szóltok hozzá?
listam:
Kimi
Felipe
Hamilton
Alonso
Na,és a listám:
1. FELIPE
2. FELIPE
3. FELIPE
4. KIMI
5. FISICO
6. JENSON
Szerintetek ki a leg-leg jobb képű pilóta a mezőnyben?
Nem baj, ha nem épp a "rajongás tárgya" az... :))
Oké!
Bár bevallom még fanatikus nem vagyok, és tuti nem is leszek. De, közelítek ahhoz.
Akkor én is. :
Kimi,
Kimi
Kimi,
Rosberg
Kubica.
Úgy vagyok vele én is, hogy személyeknek drukkolok:
Leg..leg..leg.. kedvencem:
K I M I
2. Massa
3. Hamilton
4. Rosberg
Igazából sosem drukkoltam csapatoknak...
Mindig az egyéneknek.
1. számú kedvenc Alonso
2. sz.k. Rosberg
3. sz.k. Kubica
4. sz.k. Hamilton
Bárcsak igazad legyen. Megérdemelné már Kimi, hogy világbajnok legyen. Baromira nincs szerencséje vagy mostanra tartogatta?
Na meg elégtétel lenne a McLarennel szemben!
Nem kell kiesniük, csak ne szerezzenek pontot.
Legyen Alóka 9. Hamika meg 11.
Amúgy most nézem a tegnapi futamot...
Még 6 kör van vissza :))
Van ennél még optimistább forgatóköny is:
Egyszer nem szerez pontot Alóka, egyszer meg Nyamilton.:))