Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
sziasztok!
mit ért el???
kétszeres világbajnok és az F1 történetének legfiatalabb világbajnoka....
ja! és ezt már sem a finn sem a kis brazilka nem tudja tőle elvenni :)))))
Nekem végülis egy kutya,hogy defekt,váltó,fék vagy pilótahiba miatt esnek ki,a lényeg,hogy a verseny végén pont nélkül zárjanak.
Kicsit részrehajló a slide-d,sinus! Tetszett,de hát azért nem az igazi az én szememnek! :))
Még szerencse, hogy nem írtam nevet.:))
Később rájöttem, hogy ez egy Meki reklám, és Te a ki megy előbb a szaunába című akcióval hoztad összefüggésbe. Bár úgy is lehet a dolgot értelmezni, hogy hiába törték össze magukat, mégis a Mika volt ott előbb.
De ne is a Kimi! Mert azt jelentené, hogy előbb mehetett zuhanyozni!
A finn a McLarentől ment "nyugdíjba", így reklámilag oda tartozik.De azt sem bánnám, ha két Mika nézne rájuk !
Alonso vs Hamilton :))
Sziasztok! Lehetne ugyanez a pályán is? Csak finoman, hogy ne essen bajuk.... és mire leintik a versenyt, ők már a szaunában vannak!
Szia!
Én is utálom a lekörözéseket, amióta Speed úgy akart félreállni, hogy Kimi telibe kapta.
Sziasztok!
Persze ugye attól függ kinek mi az izgalom.
Én mint írtam azon izgulok, hogy kiesik-e a kedvenc, elromlik-e az autója, le tudja-e körözni pl. a Liuzzit meg ilyenek. Nekem ez éppen elég.
Hogy mi van mögötte, az másodlagos. Alóka és Hami minél messzebb. Ők versenyezzenek a BMW -vel.
Ha az ember szurkol valakinek, elég izgalmas a verseny, mert bármikor történhet egy nem várt esemény és vége a versenyének. Tehát izgalom van, lefutott futam nincs.
Titok, hogy ki a kedvenced?
Sinus, ez nagyon jó!
Tetszik a pörgős Ferrari.
Én csípem a "bolondos" versenyeket, amikor sosem tudni előre, ki nyer, mikor még az utolsóból is lehet első. Azért kedvencem, nekem is van. :)
Amúgy nem bánnám, ha ő nyerne! :)
Imádom a F1-et, csak kicsit uncsi, hogy nem szoros az élmezőny. Csak két konstruktőri csapat tagjai közül kerülhet ki a vb.-győztes. Jobb lenne, ha picit kiegyenlítőbb lenne a mezőny. Bár nem hiszem, hogy erre mostanában sor kerülhet.
Még három ilyen unalmas verseny és Kimi VB. lesz.:)))
Elegem van már az izgalmas versenyekből, amikor a kedvencem az utolsó körben kiesik motorhiba miatt.
Jóvanna! :):):)
Csak könnyebb a verdára fogni a "dógot"!
Kitartó,ez tény,nem is ez a baj,hanem a többi...