Forma-1 kedvelők ide! (beszélgetés)
Ugye,mondom én,hogy jó pasi! De még milyen jó! :)))))
Megnéztem Massácskát. Civilben jobban tetszik.
Dehogynem örül,hisz azért teszi fel,hogy mindenki lássa!Én is cserélgetem állandóan a képeimet,kapok is sokszor érte,hogy eltörpül lassan a család Felipe mellett! :))
Azért, mert nézegetem. Lehet, hogy nem örül neki.
Miért a bocsi??? Szuper képek vannak ott is!!
Én csak a neten nézegetek. Meg Sinus oldalát. Azt mindennap! Bocsi!
Hát hogy lássuk őket,ahhoz még pont 7 nap kell... Ilyenkor borul itthon a bili,mert veszem elő a képeket,cikkeket és ábrándozom! :))
Igyekszem. Mikor lesz már jövő hét??!!
Jó,legyen,drága Kata! De!! Azért kérlek,hogy jövő hétvégére hozd használható állapotba szegény fiút! :))
Titok! Szigorúan bizalmas.
Oké! Már mindent tudok. Köszönöm. Button ügyi fiú! Nekem Barichelo, és Massa olyan egyformák. Kinézetre. Olyan brazilok. Kár, hogy a Hondával nem tud érvényesülni egyik pilóta sem.
Semmi baj! Én nem haragszom,nem azért írtam!
Gyere sűrübben beszélgetni!!! :))))
Mit csináltál vele,te lány? :)))
Ferrari, mint csapat a kedvencem és édesmindegy, hogy épp kik a pilóták, vagy hogy/hol állnak a pontversenyben. Pilóták közül egyébként Button (tudom, hogy Honda) és Barichello (tudom, hogy már nem Ferrari, hanem Honda) a legszimpatikusabbak számomra.
Te, szurkolsz valakinek? Van ász, kedvenc, ilyenek? Régóta nézed?
Ezer bocs, nem állt szándékomban senkinek a lelekébe gázolni, azért is raktam ""-be a nénit, ti. simán nőnemű egyedet értettem alatta. De ezek után nem fogom kétértelműen kifejezni magam, vagyis inkább nem ígérem, de próbálkozom majd. Finito
Akkor ma Kimi pihizett????? Jól van, ráfér!
1. Pedro de la Rosa, McLaren, 1:23.285
2. Felipe Massa, Ferrari, 1:23.289
3. Robert Kubica, BMW Sauber, 1:23.575
4. Nico Rosberg, Williams, 1:23.962
5. Jenson Button, Honda, 1:24.537
6. Vitantonio Liuzzi, Toro Rosso, 1:24.760
7. Ralf Schumacher, Toyota, 1:24.171
8. Anthony Davidson, Super Aguri, 1:24.919
9. David Coulthard, Red Bull, 1:25.185
Én ennyit tudok egyelőre.Drágám jól ment ezek szerint! :)))
Szia! Egyenlőre no comment! majd később! Meséljetek, mizu? Pilóták rendben? Azt tudom, hogy a teszt utolsó napján Rosberg a 4. időt autózta. Ami jÓÓÓ! Bár még mindig a Ferrarinak szurkolok.
Én még azért nem szeretnék a néni kategóriába tartozni,ha nem haragszol!Hála istennek messze van az még!
Hallottátok,Japánra teljesen új kasztnit kap a Ferrari?Remélem a kűlcsín mellett a belső is javul!
a szépérzékünket nem lehet kikapcsolni, a tehetség mellett az is fontos, hogy az a szuper sportember 2in1 legyen: nyerjen és bugyiszaggató tekintete legyen! bár én már olyanért is rajongtam, aki nem volt éppen szépséggel megáldva!
a teniszért is rajongok, mondhatni tenisz-függő vagyok és bizony megmelengeti szívemet, ha az a bizonyos top játékos még jóképű is:)))
Húúúha, mennyi reakció:)) Sosem gondoltam volna, hogy ennyi "néni" válaszol majd. Nemá, hogy lehurrogtok, egy ártatlan megjegyzés miatt:)) Amúgy tudom, hogy nem is. Egyébként én sem csupán a kocsikat meg azok teljesítményét csodálom, bár nálam a Ferrai az örök kedvenc, legyen bármilyen rusnya is a pilóta:)) Na, remélem nem volt túl zavaros az eszmefuttatásom...(egyébként a nahát után itt ",-t" kellett volna tenni)
Hát inkább arra gondoltam,hogy ott mi nők beszélgetünk a versenyzőkről,konkrétan Felipe-ről!Ugye ne is írjam tovább?! :)))))
Sziasztok!
Mesélj,Kata,hogy vagy?
sinus!Neked majd később írok privit,most megyek felhajtok vmi ehetőt! :))
Egyébként sziasztoook.:))
Hát igen. Sokszor majdnem anyáznak, hülyéznek obszcén szavakat használnak. Főleg amikor két futam között nagy a szünet. Életben kell tartani a topikot, mint ahogy buzaskata írta.
Köszönöm szépen,olvasom ám! :))Kb. 15-20 rajongói oldalon vagyok beregelve,ott milyen beszélgetések mennek néha!Simán 18-as karika! :)
Majd dobok fel labdát,gondolkodom még mi legyen,egyelőre korán reggel van,még nem fog az agyam!
Sziasztok!
zulejka!Engem nagyon is érdekel a sport része,sőt mindig is képben voltam minden műszaki dologgal kapcsolatban.Egyszerüen érdekel.Sőt! :))
De mint nő is nézem a Forma1-et,és mivel van szépérzékem,megnézem a jó pasikat!Na,itt nem az én drága Felipe-mre gondolok!Ő csak a szívem csücske,de nem a fizimiskája miatt!
További ajánlott fórumok: