Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Fokhagymás morzsás sült hal recept

Fokhagymás morzsás sült hal recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Fokhagymás morzsás sült hal hozzávalói:
50 dkg halfilé
7 dkg panírmorzsa
2 ek. reszelt parmezán sajt
2 gerezd fokhagyma
1 tk. kakukkfű
1 tk. rozmaring
1 db citrom
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, olívaolaj


A Fokhagymás morzsás sült hal elkészítési módja:
A morzsát a parmezánnal, a kakukkfűvel, a rozmaringgal, a citrom reszelt héjával, a zúzott fokhagymával és két ek. olívaolajjal elkevertem. A halfiléket sóztam, borsoztam, majd sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgattam. A szeleteken egyenlően elosztottam a fűszeres zsemlemorzsát, megspricceltem kevés olívaolajjal, és 190 fokra előmelegített sütőben addig sütöttem, míg a zsemlemorzsás réteg piros, ropogós nem lett (kb. 15 perc).

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Halas ételek receptjei


A fokhagymás morzsás sült hal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook