Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Fokhagymás csirkemáj recept

Fokhagymás csirkemáj recept

A Fokhagymás csirkemáj hozzávalói:
50 dkg csirkemáj,
10-10 dkg zöldpaprika és paradicsom,
2 fej vöröshagyma,
2 gerezd fokhagyma,
3-4 evőkanál olaj,
pirospaprika,
majoránna,



A Fokhagymás csirkemáj elkészítési módja:
Az apróra vágott hagymát az olajban üvegesre pirítjuk. Hozzáadjuk a kisebb darabokra vágott májat, és nagylángon pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, majoránnával, és beletesszük a zúzott fokhagymát. Végül beletesszük a vékony szeletekre vágott paprikát meg paradicsomot, és készre pirítjuk. Sós burgonyával tálaljuk.


Kategória: Egytálételek receptjei


A fokhagymás csirkemáj elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook