Főoldal » Receptek » Egytálételek receptjei » Fokhagymás grill csirkecombok recept

Fokhagymás grill csirkecombok recept

Elkészítési idő 60 perc

A Fokhagymás grill csirkecombok hozzávalói:
10 darab csirke alsócomb
1 ízlés szerint só
1 ízlés szerint fokhagyma
1 ízlés szerint kakukkfű
1 ízlés szerint rozmaring
2 dl fehérbor


A Fokhagymás grill csirkecombok elkészítési módja:
A fehérborba bele turmixoljuk a fűszereket a són kívül. A megtisztított megmosott combokat ebbe a pácba tesszük egy éjszakára. Másnap vegyünk egy olyan sütőtálat, ami fedhető. A legjobb a fém tál, vagy a cserépedény. Ebbe tegyük a combokat, sózzuk őket meg, majd öntsük rá a páclevet is.

Zsiradék nem kell, mert a bőrből fog zsír kisülni.

Lefedve, előmelegített sütőben kb.1 órán át süssük a combokat.


Kategória: Egytálételek receptjei


A fokhagymás grill csirkecombok elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook