Fogyókúrás fórum. Csatlakozol? (beszélgetés)
Tudom, de ma is kb. ennyit fogok enni. Elég éhes vagyok, ami nem is csoda, mert tényleg elég kevés kalóriát viszek be. Viszont szerintem jól lakottan nem lehet lefogyni.
Valamint, ha valaki már viszonylag alacsonyabb súlyból akar fogyni, az nehezebb.
Köszi a tippet. Igazából azért nyitottam ezt a fórumot, hogy naplószerűen írjam, hogyan haladok.
Te hogyan fogyózol?
Igen, sajnos nagyon kihalt a fórum. :(
De örülök, hogy te vagy még! Lehet, nem az ünnepek előtt kellett volna indítanom. :)))
Amúgy én kihasználom, hogy itthon vagyok és nagyon keveset eszem. Tegnap csak: pár falat sült halat és 1 zacskó chipset ettem, tejeskávé, víz kíséretében.
De elhatároztam, hogy többet nem engedem, hogy 60 kg fölé menjen a súlyom, mert marha nehéz visszafogyni. Sokat vagyok éhes.
Mérésem: 64, 8 kg.
Csak én fogyózok most? Mindenki eltűnt, vagy elfogyott... :(
Stagnáló súly: 65, 8 kg.
Ez a legrosszabb, de el kell fogadni, hogy nem folyamatosan mennek le a kilók. Vagyis nem ez a legrosszabb, mert a kúra alatt valamennyi kig néha vissza is jöhet.
Tényleg érdekes cikkek.
Én is számtalan cikket olvastam már, de azaz igazság, hogyha az ember ismeri a saját szervezetét, akkor tudja, hogyan tud lefogyni, mitől hízik, stb...
Én sohasem híztam vissza arra a súlyra, ahonnan elindultam. Mivel az utóbbi időben nem figyeltem oda, pár kg visszajött. Szóval, ezért fogyózok most.
Akkor csatlakozz nyugodtan. :)
Hány cm vagy?
Köszi, vigyázok. :)
Jól hangzik a tiéd.
Amúgy te hetente egyszer mérlegelsz?
Azért vigyázz az egészségedre! Nekem így alakult a mai nap:
R: hummusz, fél ciabatta, uborka, kávé
E: székelykáposzta (mi csirkemellből készítjük, párom nem eszik disznóhúst, nem habarjuk csak kevés rizst főzünk bele) kenyér nélkül
U: főtt tojás, sajt
V: cékla-répa-alma kombi
Mérésem: 65, 8 kg.
Tegnap egész nap csak tejeskávét és joghurtot ettem.
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Holnap kezdem a fogyokurát, lenne kedve valakinek csatlakozni?
- "Túl Súlyos" ez a fórum (vagyis minden, ami fogyókúrával kapcsolatos)