Fogyókúrás fórum. Csatlakozol? (beszélgetés)
Szia!
Ha sokat szeretnél fogyni, akkor gondolom van is miből. Az a jó hír, hogy szerintem az elején, nagy súlyból viszonlag könnyebb leadni annyit, hogy látványos legyen a fogyás, és ilyenkor az apróbb változtatások is sokat számítanak. Kenyeret, tésztát például próbáld kerülni - nagyon rossz, mert nekem például a sajtos tészta az valami földöntúli csodás ételnek számít, de sajnos igaz, ami igaz, meglátszik, ha az ember nem nagyon eszik szénhidrátot.
A Vibro Spaherről még nem hallottam, de rákerestem most, hogy említetted. Ez nem valami Flabélos utánzat? Én a Flabiról tudok neked véleményt mondani, mert azt csináltam jó hosszú ideig, de az nem fog fogyasztani. Az izomzatot viszont nagyon jól megdolgoztatja, nekem két hónap után már rendesen látszódott a hasamon, hogy van ott azért izom :) Fenekemnek, combomnak is jót tett. Igazából azért kezdtem el használni, mert ülőmunkát végzek és a derekam meg a hátam eléggé fájós volt egy időben, arra tökéletes megoldás volt a flabi, az izom pedig nagyon jó mellékhatás :)
sziasztok!táblázat szerint 15 kilót kéne fogynom, férj szerint 20at, én meg csak szeretnék beleférni a kedvenc rövidnadrágomba nyáron!
amikor csak lehet gyalog közlekedem, tej és cukor nélkül iszom a kávét, de egyébként csak várom a csodát :(
vibro shaperrel próbálkoztatok már?
Sziasztok!
Én is számolgatok. Most -9 kilónál tartok, még kb 25-öt szeretnék fogyni
Nekem is van egy nadrág félre rakva, amit a fogyásom végére tartogatok. De nálam annyi a különbség, hogy sosem volt jó rám (még tiniként raktam el).
Gratulálok a szép eredményhez! :)
A babám jó alvó, nem foghatom rá, hogy még nem sportolok, egyszerűen nehéz újra elkezdenem :)
Szeretnék újra futni, mint szülés előtt. Illetve itthoni torna. A csoportos órák jók, mert motiválnak mások. Aerobik? Egyetemen jártam anno, jobb, mint a tv előtt ugrálni.
Ebben a hónapban kezdtem bele újra, szóval még nem tudok érdemleges eredményről beszámolni. Nemrég szültem, 80 kilóról indultam és végcél az 50 lenne, de 55 körül is elégedett leszek.
5 hónapja szültem, sok kiló maradt rajtam. Viszont szülés előtt tartósan fogytam ezzel a módszerrel 20 kilót. Szóval hajrá.
Sziasztok!
Új vagyok még a fórumon, de visszaolvasgattam néhány bejegyzéseteket, úgy látom hogy kedves, támogató emberek szoktak itt írogatni, olvasgatni :)
Vasárnap kezdtem a - sokadik - próbálkozásomat, ezúttal egy eddig számomra teljesen új módszerrel. Számolgatom a kalóriákat. Van itt esetleg valaki, aki próbálta már, vagy most is csinálja? Letöltöttem a mobilomra egy alkalmazást, ingyenes és nagyon sok jó tulajdonsága van, így nem kell az internetet nyitogatni állandóan, ha vezetni akarom, hogy mit ettem, mit ittam. 1300 kalóriára állítottam be - a testsúlyom alapján többet is ehetnék az alkalmazás szerint, de az az igazság, hogy egyáltalán nem vagyok éhes, nem is kívánok többet, mint amennyit így eszek. Vasárnap már számolgattam mindent, úgyhogy a mai napot is beleszámítva immár öt napja csinálom, ma álltam mérlegre, mert kíváncsi voltam, hogy vajon elkezdődött e valami. Tudom, öt nap még nem sok, viszont jelentem, ma már két és fél kilóval "könnyebb" vagyok, ami azt jelenti, hogy elkedztem kiürülni, a továbbiakban meglátjuk, milyen ütemben megy a dolog :)
Sikeres napot!Tegnap véget ért a narancs vagy level diétám!Ki hogy ismeri?3 kg ment le!Én ennek is örülök!Szerintem 15 nap alatt ez jó!Külön testmozgás nem volt csak a szokásos.Remélem hamarosan jobb idő lesz és tudok többet mozogni!Ingázom Miskolc és Mezőkövesd között!Heti 6 napot dolgozom 3 műszakban! Most már igyekszem tartani és odafigyelni hogy ne jöjjön vissza!67 kg vok. egyelőre 60-kg -ig szeretnék eljutni!
Aztán majd meglátom. június 17-én lesz a lányom esküvője addig szeretnék formábba lendülni!További sikeres alakváltást!Főleg kitartást hozzá nektek!
Egyet értek! Anyum most is mondja, hogy max 5 kilót fogyjak. De neki akkor sem tetszettem, amikor 56 kg voltam (kevesellte). Én meg akkor mondtam, hogy még 5 kiló kell ahhoz, hogy elégedett legyek.
Szerintem vannak, akik csak szimplán megszokták, hogy ducik vagyunk... de majd azt is megszokják, hogy vékonyak vagyunk :-)
További ajánlott fórumok:
- Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk.
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- 2013 január 1-től fogyókúra. Ki tart velem?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Holnap kezdem a fogyokurát, lenne kedve valakinek csatlakozni?
- "Túl Súlyos" ez a fórum (vagyis minden, ami fogyókúrával kapcsolatos)