Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is? (beszélgetés)
Helyes-helyes,mozogj is csak sokat,a kertben sok kalória ég el!!Én is ilyet csinálok mostanság,végre jobb idő van már.
Sajnos a lány cicánk beteg(elviekben fél idős vemhes),már 3 napja hordom az állat orvoshoz,napok óta hány ,hatalmasra nőtt a hasa és nehéz légzése van,eddig azt hittük,hogy mérget evett,sajnos semmit nem javult és ma kőkemény volt nagyon a pocija,így a doki diagnózist váltott,2 lehetőség van szerinte:gennyes méhgyulladás vagy hasvízkór.Nagyon elvagyok keseredve,mert ha hasvízkóról van szó akkor már az utolsó stádiumban van,mikor menthetelen 2-3 héten belül bele pusztul.Bár csak a méhgyulladás lenne,mert akkor kiveszik a méhét és rendbe jön.Szörnyű nézni ahogy szenved ,Hétfőn visszük ultrahangos vizsgálatra,mert csak akkor tud 100% eredményt mondani.Majd beszámolok,ha addig egyáltalán kibírja szegénykém.:-(((
Majd beszámolok
Az tuti,hogy cicből menni fog le,de ha kicsit rádolgozól akkor legalább feszes marad.
A hasunk a fehérlisztől nagy,ha ezt leteszed,magyarán nem eszel kenyeret,tésztát,krumplit,cukrot,a lisztet lecseréled tönkölyre vagy rizslisztre(fehérjében gazdag),gyorsan lemegy a pocid,ugyan is a beleinket puffasszák a fehérlisztes dolgok(ez is szénhidrát mint a cukor).Nekem gyönyörűen lement a hasam és most hogy hétvégén ettem sütit meg kalácsot,megint akkora lett(még gyomornál is)hogy,csak na!!!!!!!Popsinak is jót tesz ha hanyagolod ezeket a cuccokat,eleinte sétálj nagyokat ,aztán elég ha bringázol,később már kívánod majd az intenzívebb mozgást is és a tánc is jót tesz pl Javasoftunk zumbázik és imádja nagyon.
:)))) még nálam is van pár szelet süti meg kis torta de holnapután el kéne kezdenem. Nekem a két gyerek után a hasamról kéne nagyon fogynom, attól tartok ha diétába kezdek a combom meg a cicim kezd majd el fogyni.Pedig minden nadrágom a combomon lóg a hasamon meg szűk :(( Valamit ki kéne okoskodni hogy a hasam meg a fenekem menjen le.
Valakinek valami tipp ???
Sisssám hol tekeregsz????
Már Pécset vagy és ott nincs még internet hozzáférésed????Mi van veled????
de jó neked,hogy kimozdúlhatattatok,eső ide vagy oda,akkor sem ültetek otthon,hanem mozogtatok a friss levegőn együtt a családal..:-))irigykedem ám:-))
majd beindul a fogyid id újra,most Én sem és szerintem a többiek sem figyeltek annyira oda a húsvét miatt(alig várom,hogy elfogyjon itthon a sok süti,mert nem tudom így megállni,hogy ne egyek belőle).
Holnap gondolok rád,remélem öszejön tényleg és tetszeni is fog neked a munkahely és a társaság.
Drukkolok /DRUKKOLUNK.!!!!!!!!
SZIASZTOK, vagyok ma.olvastalak benneteket. nagyon aranyosak vagytok.
Rowinám, remélem a kis Dávidka pocija helyrejön. Bár én úgy hallottam,anno, hogy a fiúk hasfájósabbak,mint a lányok. tudom nem vigasz,de a teát próbálgasd,az édesköményt.és az espumisant sokan dicsérik.
melóhely,majd holnap megyek megint egy melóhelyre, gyárba,felvételizni. drukkoljatok csajok! a beugrós takarítás jó volt,de hát az nem fix.
jól telt a tegnapi hétfő, Visgrádon voltunk kirándulni. kicsit hideg volt, esett az eső is,de jól éreztük magunkat.
a fogyi elvan,most piroskám is megvan így nem tudok pontos adatot mondani.
Jaj de Drága vagy,Te vagy a második aki ma megköszöntött,és az az érdekes az egészben,hogy 1:Én máig nem is tudtam ,hogy ma is van Tünde névnap !!(juni 1 nálam)2:eddig sosem köszöntött ezen a napon senki,most meg egymás után rögtön két olyan ember is akik nekem sokat jelentenek.:-))))))
Neked is Kellemes Húsvétot!!
Ani ha jól tudom és jól emlékszem,beugrós a Kútvölgyi kórházban.Tetszett neki nagyon,mert a közösség is jó ott,reméli,hogy hamarosan magáénak tudhatja a teljes állást.
ANI!!!DRUKKOLUNK HOGY ÖSSZEJÖJJÖN!!!!
További ajánlott fórumok:
- Milyen a házasságod? Megbántad-e a döntésed? Van-e valami, ami hiányzik?
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Ki hiányzik most?
- Mi hiányzik most?
- Fogyjunk együtt, okosan tornával és kitartással nem éhezéssel!
- Hiányzik a kitartás