Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is? (beszélgetés)
Ma Jázminnal voltunk az éves gasztró felülvizsgálaton.Olyan tesztet csinált vérből ami sokkal érzékenyebb mint a kórházi teszt és 3-4 óra alatt meg mutatja az eredményt.Tej-Tojás-Szója-Rozs pozitív lett.Az ára is szépséges 22000Ft,szóval a vizsgálattal együtt 26500 Ft hagytam ott.Hát,erre nem számítottam,még kikell váltani neki az ortopéd cipőket is ,mert ugyebár bokasűllyedése is van,az is 7500Ft lesz,szóval nem tudom,hogy miből fogom megvenni az e havi shaket és a vitamint,kb elmarad a dolog.:-((Hát így jártam,sajnos.
De legalább nem kell 2 hetente terhelésekre járni ami egyébként mindent összevetve sokkal többe jönne ki(50-60 ezer),mint ez az egyszeri összeg.Csak ugyebár ez így hirtelen rengeteg:-((
Ani,Lányok,rögtön könybe lábadtak a szemeim a hír hallatán!
Rowinám!!!!Minden jót és szépet az életben Dávidkának,Nektek pedig erőt és egészséget-sok kitartást az "új" helyzethez-türelmet odaadást szeretet a kis tündérhez .:-)))
sziasztok, van egy örömhírem. tegnap, 13óra 30-kor Rowinának /Reninek/ megszületett a kisfia Dávidka. 3500 grammal és 55 centivel.
Ezuton is gratulálunk nekik és kívánunk sok örömet és egészséget a kisbabához!!!!
Ja,
Ani!
Megnéztem a pillecukros csöpségeket,hát haláliak voltak,olyan jót mosolyogtam a "nagy "dilemmázásukon.:-)))Nagyon haláliak voltak.Köszi,hogy küldted a linket,megérte megnézni.
Nem tudom,ki hogy van vele,de szerintem Cserháti Zsuzsának gyönyörű dalai vannak,technikailag sem épp a leg könnyebbek,és álltalánosságban mindenki szereti is.
Az Én kedvenceim:Kicsi gyere velem rózsát szeretni,Boldogság gyere haza,Árva fiú,
Kovács Kati:Ha legközelebb látlak stb....
Hát nem tudom az a baj,de olvastam különböző fórumokat és sok esetben ez volt :-S A millenári parkba kell menni,tuti nem a rendes zsűri előtt kell majd elsőnek...Ott fogok áldogálni 5-6 óra hosszáz...Előre látom hogy kifog idegelni de inkább felfogom kirándulásnak.
Még nem tudom mi legyen a másik dal amit viszek,vmi magyart kéne.Amúgy ja a másik,állítólag 30 másodpercet adnak....Na szóval...ha ez így van vicc ez az egész...
Az már ,mindjárt itt van!!!!No para leányzó!:-))
Ez így működik,hogy azon a héten visszahív és már menned is kell?Azt hittem,hogy értesít,és vár 1-2 hetet,hogy feldogozd az egészet,meg hogy összeszedjék az egész bandát stb.......
Meg hallgattam mindkettőt,a hallottak alapján elmondhatóm,hogy egy új sztár az ismerősöm:-))Nagyon szépen énekelsz,de:a meghallgatáson nyugodtan engedd ki a hangodat amikor teljes hangerőböl kell énekelni,mert szeretik ha valaki dinamikus-legalább is ezt figyeltem meg az elmúlt részekben-nagyon tisztán megtartod a hangokat,és zökkenő mentesen váltasz a skála hagok közt.
Tuti,hogy döntős leszel,csak ne hagyd,hogy megtörjenek téged.
Mikor is kell menned?????
hoppá-hoppá Nem is mondtad eddig, hogy énekelsz, legalábbis én lemaradtam róla!!
Nagyon ügyes vagy!
További ajánlott fórumok:
- Milyen a házasságod? Megbántad-e a döntésed? Van-e valami, ami hiányzik?
- Felnőtt fejjel nehéz igaz barátságot kötni. Mégis milyen jól esne néha egy kis barátnős csevegés. Ha ez neked is hiányzik, itt a helyed :)
- Ki hiányzik most?
- Mi hiányzik most?
- Fogyjunk együtt, okosan tornával és kitartással nem éhezéssel!
- Hiányzik a kitartás