Fogyni kéne, de hiányzik a kitartás. Miért nem bírom megállni? Érezted ezt Te is? (beszélgetés)
ha nassolós tipus vagy rágcsálj tökmagot , mandulát, vagy napraforgómagot. éhségre pedig az a legjob ha sokszor eszel keveset, én pl 4szer eszem 1 nap és 5 után már szigorúan csak folyadék.
hinni kell , és akor sikerül:) nekem is lassan megy, meg tudok őrülni de csinálni kell mert normális rucikat akarok felvenni:))
neked is sikerülni fog.
Sziasztok!Állandóan keresem a nekem való diétát,de semmi nem megy,mert nincs kitartásom.
Éhesebb vagyok mint amikor nem fogyóztam,nem tudok jóízűen megenni semmit,mert vagy csipegetek(sokat),vagy kaja közbe az jár az agyamba hogy elég már,ne edd meg,és végül mind megeszem,és jön a belső hang,ha csak ennyi eszed van Andi,akkor d...lj meg.
Az a baj hogy nincs melettem a férjem,mert csak duruzsol ha nem akarok enni.
semmi gond:)
Sue köszike:)
he-he nem tom mit ólvastam .az agyam az almás túrósig jutott el a sali helyett sütit olvastam.de beégtem ,na mindegy bocsi.
helyesbítek ez a nasi kiváló diétásnak.
az ördögbe a szememmel,megyek a szemészetre,hi-hi
jah nem férreérteni az almás cucc házi készítés... cukormentes:) szóval nem cukrozott bolti.
de azért ezt sem viszem tulzásba:) csak fél adagnyit ettem:D
sziasztok
épp haldoklom itthon mert betegeskedek.
mai kajám:
reggeli: 1 tükörtojás 1 szál virsli ráolvasztva trappistasajt
ebéd: húsleves zöldséggel(tészta nélkül)
vacsi:fafülgombás zöldségkeverék,csirkemellkockákkal
a nasi pedig fahéjjas túrós almasaláta
Úgy döntöttem én is kipróbálom a "lötyit"! Remélem nálam is hatásos lesz:))
k.tünde! engem is érdekelne milyen márkájú teákat fogyasztasz.
Várom válaszod!
Szép napot mindenkinek!
mesélj majd még:)szerintem én is belevágok ha elfogyott a borzalom naturland teám
te milyen márkájú teákból tankoltál fel?
A 90 napos óta is diétázol,vagy rendesen étkezel?
Milyen a napi étrended? Nagyon érdekelne,hogyan lehet megtartani a fogyás utáni állapotot?
Örülnék,ha válaszolnál.
Jelentem a lötyitől nem megy a hasam,tegnap sokat pisiltem,viszont reggelre úgy éreztem több energiával ébredek.Az arcómról a pattik szépen "leszáradtak".
Hát kiváncsi vagyok mik lesznek még a jó hatások.
Ja és 1,5 kg-val vagyok könnyebb mint tegnap pedig nem koplaltam,csak a vacsi maradt ki.Nincs olyan éhség és nassolási érzetem mint annak előtt.
Van akinél nehezen indúl be a fogyás,de ez nem gond átáll a szervezeted és majd aztán fogysz ezerrel.
Egyébként minden kedves fogyni vágyó figyelmébe ajánlom a napi 2,5-3 liter ásványvizet-gyógyteát.Hiába eszünk keveset,ha a folyadék bevitel nincs meg,mert így a sok mérget-zsírt-salakot sem tudjuk kimosni a szervezetből.
Sziasztok!
Régebben én is így voltam vele h, max 1-2 hétig bírtam aztán feladtam..Aztán kipróbáltam a 90-naposat és azzal 30 kgt fogytam (a gyüminapot ritkán tudtam rendesen betartani, szóval mindig csipegettem egy kis magot), ez volt kb 2-2,5 éve és szinte semmit sem híztam vissza..jóó van 1-2 kg ingadozás de mivel egy nap többször is mérem magam (ez biztos nem normális dolog) akkor visszafogom magam kicsit, és annyi.
Mindenkinek kitartást,csak meg kell találni a megfelelő diétát.
Sziasztok!
Én csináltam 4 napig csak almát ettem és 3 kiló lement.Ugyhogy van benne valami.....
Én is ittam a szűzteát meg szedtem a kapszulát, azt mondják együtt hatásosabb :)
Eleinte naponta többször rohangáltam a toalettre, de tényleg csak addig tartott, míg a belek ki nem pucolodnak :)
Tornáztam is mindennap fél órát, este nem ettem 7 utána, és fogytam :)