Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
:) Ez jó...
Nekem az első dolgom volt telefonálni a suliba :) de más a felállás én nem szültem :D
EZ JÓ!!!!!!!!!!!!
:DDDDDDDDDDDD
:)))
Elképzelem, ahogy hazamegy 2 nap után:Az asszony meztelenül rohangál a lakásban, amiben derékig áll a mosatlan, vasalatlan ruha...miközben ordít a zene és a megasztárt meghazudtoló módon teli torokból énekled:Már csak emlék, mikor még nem voltál...:)))
És ő fogja magát, és visszemegy még 1 hétre...:))))
Hali,DE JÓ NEKED!!!!
:DDDD
sziasztok!!!
2 napig szingli leszek,a párom megy Bécsbe!!! :))))
eljön a fürdőben éneklés,otthon meztelenül levős,takarítás nélküli idő!!!
Jobbulást neki!!!Az én lányom dettó ilyen, eddig még nem beteg(kopp-kopp) de általában ahogy kezdődik a suli irány az orvos!
Tavaly ,ugyan így új sulit kezdett és két nap járás után beleesett a hányásos -hasmenéses vírusba .Éppen szültem (ponotosabban császároztak) és a férjem délutánra halasztotta volna a telefonálást az ofőnek!Képzeljétek éppen a 12órás fekvésemet töltöttem ,pont múlt a fájdalom csillapító hatása,babót akkor hozták ki hozzám ,csörög a telefonom!
Kedves ofője volt és kapásból úgy lecseszett hol a gyerek és miért nem telefonáltunk ,hogy levegőt sem volt időm venni !(kedves kolléga ,azóta is ilyen klassz viszonyban vagyunk!)
Na akkor elhaló hangon benyögtem a tényeket ,megért elnézést kérni!!!:DDDD
Köszönöm:))
Nagyon kellemetlen,hogy már is hiányzik,az új suliból:(
szegény :(
jobbulás neki!
Jó reggelt Mindenkinek!!!!
Neked és azoknak még akik munkába indulnak pedig jó munkát és kitartást!
Megyek ,adok a zsírsejteknek !Tornázom egyet!Még jövök!!!!!
NE aggódj,holnap írok végre naplót is:)
Amúgy a munkahetem mikor hány napos inkább.A héten még ma és pénteken megyek,a következőn hétfőtől szombatig...:)
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!