Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
huhhhh látom nem unatkoztok!!!!Szerintem a véleményeteket mind leírtátok én egyetértek többet nem is tudok hopzzáfűzni.
Legnagyobb sajnálatomra az augusztus hónapnekem mint a villám úgy elment és nemhogy itt de még a tanyán és a saját klubbomba is alig alig voltam ami bánt is kissé mert így nem tudtam becsatlakozni sehova szinte.
De lassan lassan belerázódunk megint a suli-rutinba és több időm lesz makd.Holnap tervezem a fényképezést délelőtt és régi képet is keresni akarok mellé.Lesz valaki délelőtt aki egymás mellé szerkesztené nekem a két képet majd? lehet hogy 11 körül tudnám küldeni,és megköszönném ha majd visszajuttatná.Hné Viki vagy Svetus...vagy bárki aki meg tudná nekem csinálni.
Igen, olvastam...és tartozom...vagy nem is?Egy vallomással?Aki régóta figyel, olvas minket tudja..az a lényeg, amit a Gtina is megfogalmazott...nekem a bűnöm, hogy báránybőrbe bújtatott farkast hoztam anno ide közétek...:))))
Mint itt szóvá tették..a tali , az utolsó sem volt titkos...és nagyon sokat köszönök Sbeusnak, aki a saját autójával feljött hozzánk, és Sevelinnek, aki a 3 fős családjával, köztük egy 4 éves pici lánnyal jött hozzánk...!és Ettesznek, aki szintén a 2 picivel jött...,hogy megtiszteltetek minket!!!!Rövid volt a tali, de remélem nem ez volt az utolsó!És a férjem megkérdezte másnap:Tímea, Te erre számítottál?Csalódtál?
Erre mondtam neki:Nem.Én tudtam, Ők milyenek...:)Ismertelek benneteket!!!!
Sziasztok! Én nem tudom mi az a tanya és naplóm sincs! :D Ritkán írok, mert nehéz egy összeszokott "bandához" csatlakozni úgy, hogy nem sokat vagyok gépnél. De szedem a bogyómat, úgyhogy remélem nem baj, ha néha kérdezek. :)))
A vérkép/vizeletteszt dolog engem is érdekelne, főleg komoly értelemben véve, ha értitek. Nekem kellett járni évente pajzsmirigy vizsgálatra, mert voltak pici göbök a nyakamban vagy hogy mondják és utolsó alkalommal közölték, hogy nem kell mennem, csak ha bármi panaszom lenne. :D Akkor már szedtem...
Ezzel egyet értek ,ezt próbáltam már reggel is leírni !
Most megyek,mert a család már lázad a késői óra miatt!
Azért kívánok tiszta szivemből mindenkinek szép estét és békés álmokat!
Égjen a zsír !
Sziasztok
Nekem is össze állt a kép,most már minden infót tudok,azonban és ezentúl is őszinte leszek,és csak reménykedem,hogy senki nem él ezzel vissza...
Megoldás nincsen,mert a Hoxa egy nyilvános fórum és bárki feljöhet,regisztrálhat,tehát azt kivédeni,hogy téma legyünk nem lehet...erre a célra vannak a titkos naplók.
1 megoldás volna,a becsületesség és a tisztesség egymással szembe amit én az elején kértem,és mi be is tartottuk:-)
Köszönöm én is így érzek !:-))
Én egy darabig az események után kullogtam ,nem értettem a lányok utalásait a Naplókba ,mi történhetett?
Aztán ma reggel olvastam egy "szócsatát" egy naplóban erről a másolás dologról .Akkor igyekeztem felvenni a lányokkal a kapcsolatot és érdeklődni mi is történt .Mikor megkaptam a válasz én is meglepődtem , mert én sem gondoltam ilyenre , hiszen én aztán pláne leírok mindent ,szómenésem van állandóan ott is ,már mint a Naplómba ! :-)))
Nem kívántam plusz baj csinálni , csak őszinte voltam ,ami a szívemen az a számon .
Aztán azt hiszem ,én ebben nem is vagyok érintett ,már mint a Naplós dologban , csak belőlem is a döbbenet és a meghökkenés dolgozott reggel ,mert én sem tudtam elképzelni ezt senkiről.
Konkrétat azért nem írok ,mert nem kaptam felhatalmazást az érintettől , hogy megtehetem .
De rád ,aztán végkép nem gondoltam és a Tanyásokat sem szerettem volna bántani,hisz tudtommal engem ott nem bántott senki, csak meglepett ,hogy egy egyszerű napló tartalmát fel lehet használni rosszindulatra ,mert ez eszembe sem jutott!
Végigolvastam a mai napot. Döbbenet. Hogy néhány embernek mennyi ideje van! Átvehetné tőlem pl. a házimunkát, mert nekem az iskolai is sok! Én is hallottam, hogy a tanyán szokott szó lenni rólunk, az elején ment a drukkolás, hogy, a Hoxán úgyis kihal a fórum. Nagyrészt Beusnak köszönhető, hogy ez nem történt meg! Ő fogott össze bennünket, és biztatott, hogy írjunk. Nem tudom, ki lehet a "kettős ügynök", de ez a naplómásolgatás undorító dolog, ezek után legyen annyira karakán, hogy bevallja, hogy ne vegye magára mindenki, aki a tanyán is fenn van, és semmi alattomosat nem csinál! Bár az ilyenek annyira jellemtelenek, hogy úgysem teszi meg, csak röhög a markába, hogy összeugrasztott bennünket, és írja a beszámolókat a tanyára!
Vagy szépen csendben töröltesse magát innen...
Nekem ez a véleményem, és mindenki előtt vállalom!
Az is igaz, hogy ezen a fórumon sosem hangzott el egyetlen mondat sem, ahol a másik oldalt ócsároljuk, de TUDOM, hogy ott igen! És nagyon is sok!!!
Nemmm....mondtam,hogy nem szemelyes,hiszen reggel azert mi mindig koszontunk egymasnak :-) ,aztan mentunk a dolgunkra.:-) csak a level tartalma dobbentett meg.Ami a Tanyat illeti,nem titokban mentem,ezzel a nevemmel,akarki lathatta :-) De tenyleg ertetlenul allok a dolgok elott,es en tenyleg nem tudom elkepzelni senkirol,meg nem is hiszem,hogy akkora titkok lehetnek itt ...vagy ott :-)
Csak.....jo lenne tisztan latni.Beacskanak igaza van abban,hogy van eleg baj,nem kellene meg pluszban "csinalni" :-)
Először is szeretnék valamit tisztázni . Nem kívánok senkit sem gyanusítani semmivel és én magam is reggel döbbentem rá mi történik ,ha történik.
Levelemet azért írtam meg ,mert nyiltnak és őszintének tartom magam .Rengeteg mindent megosztottam magamról itt is ,máshol is . Nem csak a naplómba tettem bele ezt a levelet, hanem kiírtam a fórumra is , hisz az nyilvános ,mindenki olvashatja .
Semmi gondom azzal , hogy valaki mind két társaság tagja .
A problémám nem ebből adódik !Nem is abból , hogy ha igaz , tényleg ki vannak másolva a naplók .Én is kíváncsi vagyok másokra és amit megosztok magamról azt magam teszem .
Gondom ,az esetleges rossz indulattal van , azt nem szeretem .
Lehet,hogy naiv vagyok , de én ritkán állok valakihez negatívan ,egészen addig ,amíg ő nem tesz nekem rosszat .
Én például nem is tudtam ,hogy te a Tanyán is vagy!
Így a részemről a ha nem szóltam hozzád vagy nem küldtem jelet nem tudatos volt ,maximum feledékeny vagyok.
Bár az utóbbi időben nem is nagyon fórumoztam ,mert vagy időm nem volt ,vagy egyedül voltam fent napközben .De ez van , tudom dolgoztok napközben én meg este nem tudok jönni.
Én mindig szívesen segítek bárkinek ,bármibe ha tudok és nagyon sajnálom ,hogy ilyennel kell foglalkozni és nem azzal ,amiért ez a fórum létrejött .
Pár embertől eltekintve ,a többség a Tanyán van fent ,akikkel én itt annakidején jól éreztem magam ,de igyekszem ismerkedni mindenkivel.
Levelem azért írodott ,mert így tartottam korrektnek ,hogy tisztázzuk a dolgokat , nem kell sunnyogva , fű alatt ,manipulálva szervezkedni.
Részemről több szót erről nem kívánok pazarolni
Őrülök neki,hogy tetszett a dal szövege,ezzel kívántam kezdeni a napót , de nem egészen jött össze .Részemről ennyi :-)))
valaki azért ha priviben felvilágosítana hogy mi értelme lenne mások naplóját másolni... megköszönném mert nem értem ...
csak azért priviben mert nem fgook tudni visszaolvasni...
legyünk lányok békességben biztassuk egymást szívből hogy azok a fránya kiló eltünjenek az életünkből
van áskálódás nélkül is sajnos az egész életben szomorú és fájdalmas dolgok... sztem mindenki életében hogy még egy ilyen fórumon is vitázzunk
Ez biztos,igy van....:-) de azert,engem zavar,ha valakire artatlanul a gyanu arnyeka vetul...Nem tudom,kit erdekelne titokban,hogy vki hany kort futott,mit evett:-) :-) aki szurkol a masiknak,azt lehet,igen...de az meg bevallalja:-)
De tenyleg jo lenne tudni,ki szorakozik ilyesmivel,es hol :(
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!