Fogyni gyorsan kínzó éhség nélkül. . .?! Régi sikeres fórum-új köntösben. Ha szeretnéd tudni a titkot, csatlakozz, segítünk. (beszélgetés)
Nagyon filózom rajta..tudom, te is jársz...gondolom az oktatón is múlik a jó hangulat..:)
Na, az pont nincs...de lehet, hogy bemegyek egy turiba, hátha halászok valami kincset..:)
MENJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!nem fogod megbánni!!!!!!!!nehagyd ki kérlek!!!!!!!!!!!!!!!!elején is épp igy gondolkodtam...
amúgy jó od a egy kényelmes nyúzott szabadidő alsó.
Mindjárt leteszem a babot, csak addig írhatok egy picit..:)
Hétfőn itt a faluban indul zumba, az első alkalom ingyenes, utána 500/nap..hívtak, hogy menjek...de tudjátok, jó a zumba, de nem az én világom...anno írtam, nekem ahhoz innom kell, hogy legyen egy csekélyke ritmus érzékem..:)))
Este 6-kor lesz..filózom rajta, mert mégiscsak mozgás, más mozgás...de nincs nadrágom sem..ma néztem a dögkatlanba, 3000-től kezdődik, szóval nem vettem..a másik, itt pici a falu, biztosan behúzódnék a hátsó sötét zugba...
Sziasztok csajok, megjöttem házikónkba..:)Hulla vagyok..:)
Tina, ne bánkódj,most már van saját mérleged, bizti tuti adatok lesznek!!!:)
Szia boszi, rég voltál itt, mi van veled, megy a fogyid?:)
Meglepő tud ám lenni a különbség.
Amugy ha most ennyi vagy,reggel kb 1-2 kgmmal lehetsz kevesebb.
Szupi a mérleged!
Neha meglepoen sok,akar egy kilo is,persze,nem a nyari ruha :-)
Sziasztok!Uuuuuugy vartam,hogy vege legyen ennek a napnak..
Köszi csajok a bíztatást ,meg van az új mérlegem !!!!A tacskoban pont akciós volt egy szuper ,ami mér testzsírt,izomot,hidratációs arányt,be tudod állítani a magasságod, memorizálja a mért adatokat és 9voltos elemmel működik!!!!ÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉs mindez 3690Ft volt !!!!
Rögtön beállítottam az alap adataimat és lemértem magam .Nap végén 3 liter folyadékkal ,kajákkal ruhában 89,7 kg mutatott .
Beácska javaslatára úgy döntöttem, ezzel a mérleggel kezdem előröl a mérést ezentúl .Holnap reggel kíváncsiságból megmérem még magam ruhába és cipőben is ,mennyi a különbség .
:(
Figyi...
csak saját mérlegen méretkezem,reggel 1 szál bugyiban.Az a mérvadó ahhoz tudsz viszonyítani.Ahány mérleg annyi félét mutat,ne stresszeld ezen magadat.
Vegyél egy digitálisat,az euro..csba már 2-3 ezerét jót lehet,és csak azon méretkezz!
Én esküszöm a napi mérlegelésre,mert azzal kordában tudom tartani magamat,de mindenki más.A lényeg,ugyanabba az időpontban,ruha nélkül a saját mérlegeden.És ne sírj!!!!!:)
vegyél mérleget és kezd azon újra! :)
és kitartás fog az menni csajos!!!!
Ne aggódj azok régi mérlegek totál megbízhatatlanok.Anno amikor 1 hónapig ettem a g.royaltól nyert zsírégetős kaját itthon is mértem magam és mégis a végső mérlegelésnél kb 2 kg-val kevesebbet mértek mint amennyi az én mérlegem szerint lement,ami ugye digitális volt.És hogy az enyém pontos volt e?Igen mert kipróbáltam egy 1kg-s súllyal és az pont annyi volt.
Én ezért nem bízok a védőnős meg a többi ezer éves mérlegben.Szóval te inkább a saját mérlegedben bízz és persze a ruháidban,mert van hogy a súly nem mérvadó,a centi pedig igen.Én is inkább a ruháimon mérem a változást,mert lehet hogy ugyanaz a súlyom,de az már inkább izom és nem zsír,s persze két számmal kisebb a ruhaméret.
Szóval fel a fejjel,mert sosem a mérleg a perdöntő,legalábbis nálam.Ez persze nem jelenti azt,hogy én nem méretzkedem,de az csak számomra egy adat,a ruha pedig tény:)
Sziasztok,megjöttem ,tanácsra lenne szükségem .Be sem írom a súlyom addig .
Aki olvassa a naplómat :-)),tudja nekem itthon egy analóg mérlegem van ,ami csal nem is keveset lefelé .Az elején a védőnéniéhez képest 4,5-5 kg , kb .6 kg fogyás után 7kg-t. Egész kezdtem belejönni , hogy hozzáadom az itthon mérthez és tudom a kb eredményt .
2 hete anyu digitális mérlegén mértem magam ,ami annyit mért ,mint a védőnénié elsőre ,majd egy pár nap elteltével a hivatalos méretkezős napon 89,5 kg .
Ma reggel pattanok rá az itthoni mérlegre az alapján 89 kg-nak kellene lennem .
Megyek a védőnénihez,mér ,azt mondja 90 kg !!!!
Hát elsírtam magam ,kérdezi mi bajom ,mesélem neki .Visszaállít a mérlegre dekázza 89,9 kg .
Na akkor kérdezem tőle ,hogy lehet ,hogy minél többet fogyok annál nagyobb a különbség a 2 mérleg között .Mondja ,ja ő az elején leszámolt kb fél kg a ruhára,cipőre , de most nincs bakancs szezon .Esik kint zárt cipőbe mentem .
De egyezzünk ki 89,5 kg-ba !
Teljesen megzuhanva jöttem haza , itthon dühömbe lemértem digitális konyhamérlegen a cipőm 472gramm volt , a ruhám kereken 500 gramm .A kettő együtt majd egy kiló .
Most tanácstalan vagyok ! Ezek szerint ki tudja mióta nem von le ruhára ,cipőre .Itthon és anyunál meztelenül méretkeztem ,de még mindig nem értem hogy nő a különbség a 2 mérleg között .
Dühömben elhatároztam veszek itthonra egy digitális mérleget!
De akkor most mennyi súlyt írjak be ?!
További ajánlott fórumok:
- Ebben az évben szeretnék babát:) Ha te is szeretnél csatlakozz!
- Augusztustól fogyni szeretnél? Csatlakozz ide, együtt könnyebb!
- Norbi Update diéta 2010. október 5-től! Csatlakozik valaki?
- 2010.01.01-től fogyókúra indul! Aki akar csatlakozzon!
- Norbi Update diéta 2010. November 1-től! Csatlakozik valaki?
- Aki szereti a verseket, idézeteket csatlakozzon!