Fogyjunk együtt mától! Nincs holnap csak ma és most! Cselekedjünk! (beszélgetés)
Hűha. 30 kg az nem kis cél!
Segítünk majd :-D
Sziaszok!
Én is csatlakoznék hozzátok! Én tegnap kezdtem egészséges étrenddel, és kangoo-val. A cél: -30 kg!
Remélem segítetek és húztok abban, hogy ne adjam fel! Sok sikert mindenkinek!
Dehogy van előítélet.
Hidd el, én már próbáltam sok diétát, bogyót is...persze nem olyan durvát, "csak" étrendkiegészítőset.
Kinek mi válik be.
Ugyanaz a célunk mindannyiunknak!
Egy szóval se mondtam, hogy lennének előítéletek.
Tudom, hogy ez csak étrendkiegészítő, tisztában vagyok vele. Én csak azt mondom, hogy idővel nem biztos, hogy ez a legjobb, ennyi.
Gondolom a véleményemet elmondhatom, nem bántani akarlak vagy ilyesmi. Egyszerűen nem tartom ezeket a dolgokat túl egészségesnek, ennyi de mindenki úgy csinálja ahogy szereti és ezt eddig is mondtam.
Nem veszem sértésnek, de ezek nem csodaszerek. Nem hiszek az ilyen gyógyszerekben, meg az olyanokban, h csak beveszel egy tablettát és máris jobb lesz, sem az olyanokban, mint a fogyasztó cipő (ez vicc), ez az étrendkiegészítő teljesen más, sport és diéta nélkül semmit sem ér. Annyi az egész, h 1 v 2 étkezést ki lehet válatni vele, én sis ezt teszem!
Ez nem gyógyszer, h felgyorsítsam a fogyást!
De ha már most előítéletek vannak, akkor inkább megyek! Eddig is ment egyedül, csak gondoltam jobb közösen...
Értem :-)
Hát te tudod mi a jó neked és mi válik be.
Az biztos, és ezt nehogy sértésnek vedd de én úgy vagyok vele, hogy szerenék saját erőmből lefogyni, csodaszerek nélkül.
Tanácsolták nekem, h 2-3 hetente csináljak éppen ennek elkerülése végett 1- olyan napot, amikor viszonylag rendesen eszek, csak ugyebár kevesebbet és 6 után akkor sem. És tényleg nem kúsztak vissza, de tény, h a terhességemig 6 után nem nagyon ettem. Jah, és fogytam már így, és nem is jött vissza egészen addig, míg nem estem teherbe.... most azzal sznvedek :-(
Biotech port iszok, tejjel higítom (rózsaszín dobozú diétás por), edzés után pedig kisseb mennyiségben fehérjeport iszok.... ezt egy szakértő ajánlotta, csaka fehérjére nagyon kell vigyázni, nehogy izomépítés kezdődjön a diéta vége előtt :-)
kész vagyok!
6 után én sem eszek
Sziaztok! Én is csatlakoznék, br nem fogok tudni minden nap jelentkezni sajnos :-( Én december óa fogytam 6-7 kilót, még 6ot szeretnék... nekem van határidőm: a férjem most hazajön jövő 7en külszolgálatból szabira, végleg pedig június végén jön. Addigra szeretném leadni ezt.... nekem a reggelim por, d.e. eszek gyümölcsöt, ebpéd rendesen bármit csak keveset, d-u.. gyümölcs, vascora por. Nekem ez bevált, bár sajnos kb 1 hete nem tudom tartani, de erre a fórumra holnap újrakezdem. Remélem senkit nem fog zavarni, de amikor csak tudok jönni, le fogom írni, h aznap mit ettem- nekem ez nagyon sok segítség lenne :-) Jah, és szinte minden nap sportolok.... ha egy mód van rá, 1 órát síelek elliptikus tréneren, bár most, h bejött a jóidő, a futásra szavazok... immmádom minkettőt :-)
Sok sikert mindenkinek, "találkozunk" még!!!! :-)
Na, az előbb még itt punnyadoztam a gép előtt, de tökre fellelkesítettél. Megyek is gyorsan tornázni, amíg van kedvem hozzá.
Utána jövök!
POnt tegnap írtam erről.
Az az érzés! :-D Komolyan mindennél jobb, az eleje is amikor kezded érezni, hogy egyre jobban lógnak rajtad! Jajj már alig várom :-D