Fogyjunk együtt mától! Nincs holnap csak ma és most! Cselekedjünk! (beszélgetés)
Szia!
Nekem megy, rajta vagyok az ügyön csak nagyon éhes vagyok de állandóan :-S
A lelki dolog már nálam is alakulgat.
Szerintem a Zumba isteni, egyszerűen csúcsszuper, nem tudom elmagyarázni, ki kell próbálni :-D Igen, hatásosnak nagyon hatásos, számomra fogyás szempontjából a leghatásosabb torna.
Hello csajok!
Hogy vagytok, megy az edzés és a fogyó? Nekem napról-napra jobb a kedvem. érzem a lelki világomban a változást. Azt, hogy teszek valamit magamért, és ez jó esik. A kilók majd utána remélem el is indulnak. Azóta is járok kangoo-zni, nagyon kemény. Tetszik, nem adom fel. Milyen a zumba? Azt hallottam az is kemény, de nagyon hatásos.....
Ügyes vagy!
Csak így tovább!!!
Végre hivatalosan is újra elkezdtem tornázni :-D
Éljen!!!! :-D
Most végeztem, zumbáztam 50 percet. Elfelejtettem mennyire jó, komolyan annyira de annyira jó! :-D IMádom!!!! Mától minden másnap torna!!!! NIncs lustulás és punnyadás!
Szuper.
Én is így csinálom, bár én január óta kb.-ra belövöm a kcal-t is.
De erre törekszem, amire te. Bár a reggelik és vacsorák néha felcserélhetőek lennének:S
Lehet nem volt róla szó, nem tudom már.
Tavaly is úgy adtam le 6kg-ot, hogy odafigyeltem a vacsorákra és heti 4-5 alkalommal tornáztam. Meg ne kérdezd mennyi idő alatt mert nem tudom de azt tudom, hogy lassan de biztosan :-) Azóta se szedtem vissza.
Most is erre törekszem, lightos vacsik, salik, ilyesmik és sok-sok mozgás.
Rendesen reggelizek, mondjuk nem tömöm magam de ha vmi nagyon kell akkor megengedem reggel magamnak. Ebéd 12 körül, többnyire főtt kaja, szóval így.
Ma újra elkezdek mozogni is :-D
:D
Hát az kétségtelen.
Lehet te csinálod jól:)
Bár nekem kell ez a kontroll.
:-D
Én nagyon ritkán.
Eddig mindig akkor mértem magam amikor már kezdtem érezni a ruháimon, hogy valamennyi lement :-) addig nem.
Szerencsére a mérlegem is elég vacak így nem mérem magam túl gyakran de így nem zakkanok bele.
Sziasztok!
Ti mikor méritek magatokat? Hetente, naponta?
Szia!
Azt nem tudom megmondani, hogy miért nem fogysz tőle de azt tudom mondani, hogy én nem bírnám meginni.
Csökkentsd le a kajád, főleg a vacsikra figyelj és igen is mozogj, másképp nem nagyon megy de ha mégis akkor nem tartós. Ajánlom a Zumbát!
Szia!
Ó,hát ez nem túl jó hír. Most én is stagnálok, már több mint 1 hónapja, és pont az almaecetet akartam bevetni, mint csodaszert. Annyira dicsérik.
Sziasztok!
Csatlakozhatok én is?
Igaz én nem utazok nagyban,ˇcsakˇ6kg-tol szeretnék megszabadulni,de valahogy nem megy.Jo.hozzá teszem a tornával egy kicsit hadilábon állok.
Nem egész egy honapja iszogatom az almaecetet,de valahogy a nagy csodás fogyás elmaradt.Ez végett le is lombozodtam rendesen!
Nem tudnátok tanácsot adni nekem,hogy miért nem fogyok az almaecettol?
Jó éjt, én is megyek.
Ügyesek legyetek holnap! :-)
Igaz:D
Én mára elbúcsúzom! Jó éjszakát!
Látom:)
Ugyanúgy írok majd ide is. Itt azért mégiscsak jobb "beszélgetni".
A napló marad a monológoknak:)
Hajrá!
Csakis rajtunk múlik!
Menni fog!