Fogyjunk együtt az új év 1. napjától. (beszélgetés)
dettó:-(de vasárnap annyi jó kaja van:-)
Amit hétfőtől péntekig nagy nehezen "lefogyok" (fél-1kg), az tuti, h szombat, vasárnap visszajön :(
Én mérek, de írtam is,hogy nem hétfőn reggel ,és ide küldöm be.
hát mivel áprilisban megyünk lombikra nem merek rizikózni,de azért jó lenne min 68 kg-ra lemenni:-)
Egyébként a fogyás miatt se szabad(na) koplalni, de a baba miatt aztán főleg nem.
Az én súlyom is nagyjából annyi most, mint a múlt héten volt, mert a hétvégén sikerült feljebb tornázni, amitől legalább két napig tart megszabadulni.
semmit nem fogytam, 80,5 kg.
Én még nem adtam fel, csak stagnálok, meg ugye nálunk a babaprojekt miatt nem is szabad koplalni.Párom viszont 2 hete fogyózik és - 10 kng- nál tart.Mondjuk csak délbe eszik.
Ez várható volt szerintem. Látod, aki mér, annak sem ment lejjebb.. :(
Sokan feladták a sikertelenség miatt.
Nagyon ritkulnak a mérlegelőbe a mérések beküldései!
Mi történt csajok?
Semmit nem fogytam! Örüljek, h nem híztam???
Sziasztok! Én sem fogytam,sőt... 73,5 kg. :-(
70,1kg-ot mértem ma reggel.Lassan,de megy lefelé.Puszi mindenkinek.
ÁMozogni én is intenzívebben nekiállok mától.Nem lesz nehéz, mert múlt héten semmit nem csináltam:-)
Én nem! :( Az első 4 hét alatt lement 2 kg, és azóta stagnál. Most elhatároztam magam, és a héten befizetek a fittnesbe. Muszáj. Itthon, egyedül nincs elég motivációm, kitartásom a mozgáshoz. Kajával nincs gond szerintem, azt azért sikerül betartani, de a mozgás, az nem megy. Nagyon lusta vagyok. pPedig tudom, érzem, hogy kellene mozognom többet.
Szóval mennem kell edzeni, közösségbe, mert ott nem lehet lazsálni.
Jelenlegi, ma reggeli súlyom: 72 kg. Még mindíg.. :(
70,5 a mai mérlegelés eredménye
A miénk meg elromolhatott... Ezt állapítottuk meg a férjemmel... Vagy nem :(
Na ráálltam a mérlegre.Bemakacsolta magát:-(Pangás van.70,4 még mindig:-(
Sors fintora:-)Férjem onnan származik:-)
Jó ötlet:-)Ott már 6 éve nem voltunk.köszi:-)
De jó lenne most ott lenni, Sárváron, mert onnan barátnőjét nincsenek messze. Ők Répcelakon laknak.
Június elején viszont oda is menni fogunk.
Csütörtök óta itthon volt párom, ezért nem voltam. Voltunk kertészboltba is vásárolni, fürdőben is mentünk.
Meg végre a szállás is visszaigazolt lett a szálloda részéröl március végére mindhármuknak. Most kicsit leszek mert csak kedd d.u tali ismét munkája miatt, de szerencsére 14.-én velem lesz. Akkor is fürdőzünk kettesben, vacsi...stb..
Ez sajnos tényleg nagyon messze van:-(346 km:-(
Pont nem arra van, de ez egy tök jó hotel:
[link]
Úgy lesz:-)Most próbálok szállást keresni, de azt sem tudom merre induljunk.Ötlet?Mo északnyugati része?
Az jó lesz! Pihenjetek sokat, érezzétek jól magatokat :)
:-)Dolgozok egész héten, de jövő héten megyünk pihenni valahova, csak még nem tudom merre.Most keresek szállást:-)Szép hétvégét!:-)
Nagy erre a csend... Nincs idő vagy kedv erre jönni? Mindenki sportol és kirándul? Ez utóbbinak nem nagyon kedvez az időjárás. Vagy esetleg vendégeket vártok, mint én és egész nap a konyhában ténykedtek? Vagy... ??? Szép hétvégét kívánok mindenkinek :)
További ajánlott fórumok: