Fogyjunk együtt az új év 1. napjától. (beszélgetés)
Rendben, de akkor nem tudjuk meg a fejleményeket? Valahogy azért írd meg!
Tudom, amikor voltam hasonló helyzetben, nagyon kellett a pléhpofa.
Elnézést, tudom régen nem vagyok / voltam, de túl sok dolog történt az elmúlt hetekben.
Meghalt a nagyi, más rokon is, sok volt még mellette is a gond, baj, ügyintézések, temetés, stb... egyszoval állt a bál az utóbbi jó 1 hónapban.
Most hétvégén szülinapi partit kell csinálnom keresztlányoméknak (ikrek), utána meg ott a húsvéti készülődés, mához 1 hétre meg pénteken megyünk Nyíregyházára a Sóstó Zoo-ba. Régóta dédelgetett álmom nekem is hogy egyszer eljussak oda, s bár már nem 2, hanem csak 1 napos lesz a kirándulásunk, de akkor is elmegyünk. Hajnalba indulunk és éjjel érkezünk...
Sajna ott vagyok ahol régen, így fogyni semmit nem fogytam, pedig nem eszek sokat.
A húsvét lesz még necces, de próbálkozok.
Sziasztok:-)Pontosan megjött mint mindig.Holnap indul a stimu:-)Bár éjszaka után tuti képben leszek:-(Na mindegy.A leállító szuritól sajnos felkaptam 3 kg-t, de azt hiszem ez csak víz, mert nem veszem észre a ruhákon.
Ki hogy van?
Igen, engem érdekel!
Mi ebben a hónapban parkolópályán vagyunk, egyrészt influenzásak voltunk, aztán most szedtem be a kétdózisú gombaölőt, és mellette fut egy kúpkúra, remélem végre hatásos lesz, hogy figyelek a fehérliszt-élesztő-cukor nulla szinte nulla bevitelére.
Következő hónapban újra indul nálunk is a projekt.
Egyébként az előző ciklusban késett egy-két napot, és 37 felett volt az utolsó négy-öt napban a hőm, és voltak érdekes tüneteim... de valami miatt (szerintem a sok sport egyébként) nem volt sikeres a ciklus.
Amikor a Kislányom sikerült, abban a hónapban már peteérés után csak sétáltam, abbahagytam a tornákat, talán jógáztam még, azt hiszem. És sikeres volt egyből a ciklus, hogy ezért-e, vagy másért... ki tudja. Mindenesetre van egy hivatásos sportoló ismerősöm, meg egy tornatanárnő ismerősöm is, és mindkettőjüknek volt több vetélése... amikor leálltak a mozgással, akkor sikerült mindkettőjüknek a baba, tehát azért lehet ebben valami.
Köszi:-)
Nektek meg kitartást:-)
Pedig azt hittem nem is lesz rá szükség!!!!:)))
Én is nagyon drukkolok!!!
Bocsinát:-)Azt hittem levettem.Az csak sajnos ovu teszt.Kipróbáltam és megmutattam lányoknak:-)
Holnap indul a lombik ha minden igaz.Remélem moöst sikerül:-)