Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)
Szép Estét!
Fenn vannak a fotók rólam és a 13 kg mínuszról. Már most látszik, hogy mennyivel jobban nézek ki, hát még ha további 13 kg-t fogyok.
Most lelépek, majd reggel elolvasok mindent.
Jó éjt!
én kitartok...
nem adom fel...sőt most felvállalom magam...
teszek a naplómba olyan képet ahol a hasam és a combon rendesen látszik....
nem megy lejjebb a súlyom :(
lehet hogy a sok torna betesz és növeli az izmokat???
Sziasztok!
Látom mindenki nagyon ügyes. Én is próbálkozok, nem szeretnék lemaradni:D. Jövő héten kapok pénzt, úgyhogy én is megyek majd szolizni. Jobban áll, és jobban is szeretem, ha barna vagyok.
hercenő nekem is ma ugyanabból a megfontolásból marad el az edzésem, mint neked. 2és fél órát gyalogoltam ma körbe a városba, sőt holnap lesz még 5 is, ha az idő nem zavar be.
Holnap megyek én is 8 percre. Szép lassan, nem akarok leégni.
Most indulok haza, vár a futás, juppijééé! :) Csak ne essen! Szép délutánt mindenkinek!
szép napot csajok....
hát a mai napom röhej volt...
Zalaegerszegen városi diáknapok vannak...
a nyitás ma volt mégpedig a feladat az lett volna, hogy 6ezer diák körbefogja a város egy részét és élő láncot alkotunk...
hát ki is vonultunk egy óra fagyoskodás....
és vártuk a tízvédelmi szirénát.....
és poén nem működött lőttek az egésznek :D :D
mai kajáim eddig:
1tejszelet egy sonkás sajtos buci és egy 12.5g-os tejcsoki... :)
mozgás: eddig 2km-ter séta...(majd lassan kezdem az edzést)
eviola: nagy gratula neked :)
ki hogy van ????
sziasztok!
Mi ez a Dukan diéta ami mindenkinek bejön? mindjárt utánanézek!
amúgy mindenki ügyes, gratulálok! olvasok mindenkit, csak nincs időm hozzászólni, annyi a meló, meg fáradt vagyok. viszont most, hogy van időm szoliba menni, mert csak júniusban folytat, behozom a Hófehérke lemaradásom! :D
Sziasztok!
Fogytam mara kemeny 20dgk.Stabil 65kg vagyok!!!Nem izgat hogy 2nap alatt csak 20dkg mert tudom hogy a zoldseg napok utan kevesebb a fogyas mint a protein napok utan.Most volt 2zold+prot napom ,most kovetkezik 2prot nap.Most reggelizek kave es pulyka sonka,ebed tojasfeherjes omlet lesz joghurtal,vacsora valami zacskos tema.Meg lesz mara a 30perc seta is sot tobb is mert sok a dolgom a szunetemben a varosban.
Mar megint sokaig filmesztem.Kozel 4ora volt hogy bejottem aludni.Ezen valltosztatnom kellll.
Eviola!grat a fogyashoz.egyet ertek veled nekem is nagyon bejon a dukan!
mitea!igen en hasra hizok a legjobban meg a karom is eleg vaskos volt.onnan is fogytam.ez meg nem utana kep az majd 56kgsan jon.
A tegnapi napot jól zártam, vacsi volt savanyúkáposzta répával, 2db sült virsli, mindez 6 előtt. Futás 1 óra, -768kcal és -20,4g zsír. Ma reggeli súlyom 79,3kg. Tőlem küzdhet itt a mérleg, hogy nem akar kevesebbet mutatni, de engem ez már nem érdekel, úgyis lefogyok! :D
Mai kajáim ezek lesznek:
R: 2dl tkv, zabpehely, natúr joghurt, 1 pici alma
T: 2dl tkv
E: paprikás krumpli, de mértékkel
U: 1 alma
Vacsit még nem tudom.
A melóhelyemen szabály, hogy addig nem megyek haza, míg meg nem iszom 1,5l vizet.
Nektek milyen napotok lesz?
Szia!
Gratulálok, ez aztán az eredmény!! Biztosan sokkal jobb lesz a véreredményed:) Így szokott lenni általában:) Szép napot és olvadó kilókat mindenkinek!
Jó Reggelt Magyarország!
Elértem a 74,6 kg-t, ami már 75 kg alatt van. Megpróbálok magamról tükörben fotót készíteni és este a bnőm is készít néhányat.
A dukan diéta tökéletes fogyi nekem. Az utóbbi időben kezdek egy kissé éhesebb lenni és mocorog a gyomrom is reggelenként, mintha lázadna. Pénteken megyek vérvételre és mivel van egy februári vérképem is, lesz összehasonlítási alapom. Kíváncsi vagyok arra, hogy ez a diéta eredményezett-e a vérképemben változást és ha igen, akkor milye/neke/t.
Hogy vagytok?
letekertem még 40perc bicajt....
volt 2óra veteményezés és pluszba 2km-ter séta....
szerintem kitett ez a tornának....
súlyom: csúnya buta mérleg...még mindig kicsivel 72fölött :(
Kesz vagyok a takaritasal.mar csak teregetek.ebedre husos kaposztat ettem vacsira csak pulyka sonka lesz magaban,talan joghurtal.most kavezok.meg szeretnek tekerni 30percet.kesobb pedig filmezni fogok.dallasozni.
szombatra egy nagyon kedves baratunk szulinapi partyara vagyunk hivatalosak.Hm...szeretnek meg adig fogyni 1kg.szerintem a protein napokal menni fog.