Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! fórum

Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)

13629. f799cac10e
2012. ápr. 25. 11:35
sziasztok!! jöttem. na jó a vérképem a pajzsmirigyem is és a koleszterinem is jó!! szóval tökéletes minden. olyan jó és ez a diétának köszönhető, és nektek!!! ma már jól vagyok.remélem meg van mindenki
13628. 960c831efd
2012. ápr. 25. 11:13

Nem sokara indulok dolgozni,most iszom a reggeli kavaemat.Reggelim mar csak bent lesz ami inkabb meg felel ebednek.Palacsinta lesz,mi mas?Nem tudom megunni.

Setalni is fogok.

Este jovok,mindenkinek szep napot kivanok!!

13627. 960c831efd
2012. ápr. 25. 11:12

Sziasztok!

Vikuka!jo hallani feloled!ne agodj minden rendben lesz veled csak higy magadban!Fogyasodhoz es borodhoz csak gratulalni tudok!

Mitea!Orulok hogy ujra itt vagy!Igen ugy gondolom hogy mire megyunk nyaralni illetve megyek haza egy hetre adigra elerem a celomat!Sot bisztos vagyok bene!

Eviola!Orulok hogy jobban vagy!

13626. nagymacika (válaszként erre: 13624. - Mítea)
2012. ápr. 25. 09:24
Szia! Nekem a lenmagpehely kefírbe rakva ,az nagyon bevált.
13625. 4820f515f0
2012. ápr. 25. 08:52

Sziasztok!

A gyomorbántalom rendeződött, így az este jól be is kajáltam. Persze csak duknaos kajákat, de a mérleg már jó ideje nem mozdult nálam sem. Talán most beállt, amit majd követ egy idő után a fogyás megint.

Örülök, hogy Vikuka és Mítea újra velünk tart és a többiek eredményének is.

Én ma voltam vérvételen, nagyon bírom, még éhes sem vagyok. Ma elmegyek egy egészségnapra, ott lesz egy pár mérés és kíváncsi vagyok még egy pár dolgora. Majd írok róla holnap, ma csak késő este fogok hazaérni.

Szép napot!

13624. Mítea
2012. ápr. 25. 08:29

Sziasztok!

Sajnos nagyon ritkán tudok jönni mostanság, mert nagyon összejöttek a munkák, amit nem bánok, mert addig jó, amíg van. :) Csak hiányoztok, na! :)

Vikuka, remélem egyenesbe kerülsz, kiderül, hogy egészséges vagy, csak idő, míg elmúlik az a fránya gyulladás, lesz egy szép kis házikótok, amit majd újítgattok apránként, de legalább a tiétek! Szépen fogysz és magabiztosabb leszel. Ezt kívánom tiszta szívből! És ez így lesz, ha ezt szeretnéd! :)

Többiek, talán egyszer visszaolvaslak titeket, már azt sem tudom, hogy hol vesztettem el a fonalat.:(

Eviola, remélem a gyomorrontásod elmúlt, túl vagy rajta!

Aranymag mikor jöttök haza? Addigra meglesz a célod, mit gondolsz? Olvastam a Dukánról én is, a zabkorpa elgondolkodtatott, mivel nekem az emésztésem nagyon lassú és ez lehet, hogy felturbózná. Én kb. 3 naponta járok, pedig sokszor natúr joghurtot eszek reggelire zabpehellyel. Nem is értem.

Manócska, látom keményen edzel, csak így tovább!

Még annyi, hogy a súlyom néhány napja 78,9kg, ennek nagyon örülök,mert azt a fránya 79-et már nagyon utáltam. Futni továbbra is járok, bár a héten még nem voltam az idő miatt. Nem adom fel, bár nekem kivételesen nagyon lassan megy le, de már nem érdekel, mert elszánt vagyok.

Ma itthon vagyok, mert szerelik a kocsimat, varrni fogok a barátnőm kislányának egy babát, remélem sikerül.

Szép napot nektek!

13623. vikuka
2012. ápr. 25. 07:08
Szia mindenkinek...gondolhatjatok hogy el tuntem.de nem neg vagyok itt vagyok.csak nagyon issze jottek a dolgok.a szemem a fejem azota is faj...dokik szertint a fogyastol es a stresstes eletem miatt van a fajas.lessz koponya ctm majus9re van idopontom...kozbe 2hetunk van ki koltozni az qlberletbol nem tudom hova???van ket haziko nem tudom melyiket vegyuk meg.nagyon picike penz van es rettenetes sokat kell kolreni barmely hazra...szal ki vagyok....fogyokuram tartom 78kg.most 2honap alatt ertem el ezt a minusz2kgt.viszont a birom rettenetesen huzodik vissza.amitol feltem hogy majd sarpej kutya leszek...de nem..2ruha meretet csokkentem 2honap alatt de kiloban "csak2"kg minusz volt...kezdek tobbet szoknyakba jarni.kezdem megszokni uj magam...viszont nagyon ideges vagyok...nehezebben viselem a problemakat mint korabban.. Picit felek dolgoktol...bizonytalanabb vagyok.meg kell szoknom magam es azt hogy valtoztam.... Meg probalok surubben jonni hozzatok mint regebben...jo lenne ha az eletem vegre egyenesbe jonne.. Nem olvastalak benneteket mert nincs sok idom...bizom abban hogy azert mindenkinek jol megy a fogyi.es erje el mindenki amit kituzott celnak!!!!
13622. 04be84614c
2012. ápr. 24. 21:37

Sziasztok!

Ügyes vagy Manócska, nagyon jól csinálod!!!

Na léptem csicsikálni, jó éjt!!!

2012. ápr. 24. 20:23

pihiből lett :)

40perc szóba bringa

60gugolás

60jobbra-balra törzsfordítás

60előre törzsdöntés

60 felkar erősítés...

súly: 72kiló :)

13620. f799cac10e (válaszként erre: 13619. - 960c831efd)
2012. ápr. 24. 20:09
köszi már jól vagyok ettem sok vitamint, joghurtot és levest és már jól vagyok. lehet ez az idő is. pihenjen mindenki ez kell nekünk is!! én bébi kaját ettem a múltkor vettem a tescoban nagyon finom, epre-málna desszert a neve isteni finom
13619. 960c831efd
2012. ápr. 24. 19:57

Sziasztok!

Kiolvadt a maj igy az a vacsim,mustaral es tejfolel hogy jobban csuszon.Hogy vagytok?En eleg pocsekul erzem magamat olyan menstruaci eloti tuneteket produkalok.Faj a derekam,kedvtelen vagyok stb,pedig csak jovo het vegen kene neki megjonie.

Meg a bicikli varat magara,valoszinu hogy csak vacsi utan lesz belole valami.

Eviola,Herceno!remelem jobban vagytok!

Manocska!Szerintem te is pihiz le .

En is aszt teszem lanyok.Nezegetek meg repjegyeket hazara utana filmezek.

SZep estet mindenkinek!

13618. f799cac10e (válaszként erre: 13617. - 960c831efd)
2012. ápr. 24. 16:52
köszike. igen de nem mindenkit visel meg szerintem. pihizek majd holnap megyek tüdőszűrőre is.
13617. 960c831efd
2012. ápr. 24. 16:34

Sziasztok!

Egesz nap takaritottam es meg a ruhas szekrenyem hatra van.

Kajaim:reggeli:kave,ebed d.palacsinta

Vacsi ha kiolvad akor cs.maj lesz ha nem marad a sult karaj.

Seta eso miatt elmaradt marad a tekeres 30perc.Kicsit uncsi nekem de majd nezek valami filmet kozben.

Eviola!Remelem jobban vagy mar!

Herceno!a vervetel ki veszi az energiat az emberbol,pihenges csak a terem meg var!

13616. Pici Manócska (válaszként erre: 13615. - F799cac10e)
2012. ápr. 24. 16:30

a jól az kicsit túlzás....nagyon kába a fejem....

de most csipegetek kicsit....de szerintem ettől az ilyen is meg olyan is időtől van...

13615. f799cac10e (válaszként erre: 13614. - Pici Manócska)
2012. ápr. 24. 16:26

köszike! mindig ez van vérvétel után egy napig káó vagyok. ma egész nap szinte aludtam és pihentem, pedig menni akartam edzeni, meg boltba, de nem mentem sehová csak a kutyákkal voltam lent.

én is gondoltam iszok egy 2:1 ben kávét. remélem jól vagy?

2012. ápr. 24. 16:11

sziasztok lányok!!

hercenő31: jobbulást neked és pihiz sokat....

végre hazaértem....

most összedobok magamnak egy kis tojás rántottát :) lesz 2tojás 2virsli lila hagyma....mellé egyek paradicsomot és egy zsemlét :)

amúgy ma volt délelőtt egy szendvicsem és egy túró Rudim :) ja és kicsit szotyiztam a csajokkal ezer éve nem ettem :)

ti hogy vagytok??? én kicsit kába vagyok alig 100/45 a vérnyomásom lehet megiszok még egy capuccinot :)

13613. f799cac10e (válaszként erre: 13612. - 4820f515f0)
2012. ápr. 24. 14:38
a fogyástól változott nem szedtem rá semmit.a pajzsmirigy miatt mindig magas volt nekem
13612. 4820f515f0 (válaszként erre: 13610. - F799cac10e)
2012. ápr. 24. 14:31

Szia!

Én is megyek holnap vérvételre. Kíváncsi vagyok arra, hogy a véremben történt-e változás a fogyás óta? Írtad, hogy neked a koleszterin szinted lecsökkent a normális határok közé. Szedtél rá gyógyszert, vagy "csak" egészségesen táplálkoztál, mozogtál? És mennyi idő alatt?

13611. f799cac10e
2012. ápr. 24. 13:32
ki hogy van?
13610. f799cac10e
2012. ápr. 24. 09:09
el kéne menni edzeni, de nem vagyok valami jól még a vérvétel után, kicsit a fejem is fáj, remélem már holnapra jobban leszek ez a vérvétel mindig kikészít, de muszáj mennem 6 hetente, sajnos.
13609. f799cac10e
2012. ápr. 24. 07:31
szép jó reggelt mindenkinek!!
13608. 4820f515f0
2012. ápr. 24. 07:29

Sziasztok!

Nálam van egy kis gond. Tegnap a szombaton vásárolt és befűszerezett pulyka darált húst sütöttem meg egybe fasírtnak. Hát délben úgy elaludtam, mint egy kisbaba, nem értettem, hogy mitől lettem hirtelen annyira fáradt. Később hasmenésem lett és estére még hánytam is. Lázam nem lett, de még éjjel is a kishelyiséget látogattam többször is. Most úgy érzem magam, mint akit felmostak. Tegnap déltől egyfolytában teáztam és ásványmentes vízet ittam, és a hasmneéstől-hányástól függetlenül sem fogytam. Biztosan még sok bennem a víz.

Nem tudom, hogy ma egyek-e valamit, vagy inkább pihentessem a gyomromat. Ha nem diétáznék, ez nem is lenne kérdés, így viszont nem tudom, hogy nem esek-e át a ló túloldalára, ha nagyon kiéhezek. A gyomrom nem fáj és éhes is vagyok.

Mindenki nagyon jól halad, ügyik vagyunk. Tényleg eltüntek a csajok, és leült egy kissé a fórum. Én a magam részéről többé nem írok semmit semmilyen diétáról, nehogy én legyek a hibás abban, ha valaki eltünik innen. Elég, ha a magam gondjairól irogatok és remélhetőleg mindenkinek gratulálok a fogyásában.

Aranymag: én is pont arra gondoltam, hogy ezt a tésztát mint kenyérlepényt is lehet enni sonkával, de akár pizzaként is rá lehet sütni a félig átsült tésztájára husit, fokhagymával, egy kis zöldséggel. Akkor nem is lenne nehéz étel, ha ebédre ennénk, mert reggel tényleg a legjobb a joghurt és zab/korpa/pehely keverék. Vacsira pedig bármit ehetünk, ami szintén sovány tejtermék, vagy sonka, még főtt hús is lehet, mert az könnyű az éjszakára. Neked azonban a vacsidat nem muszáj 6-ig enned, hiszen te ébren vagy még éjjel is sokszor. Úgy olvastam, hogy lefekvés előtt 3 órával érdemes vacsizni, tehát nyugodtan egyél munka közben, ennél a diétánál nem szabad éhezni.

Ki is találtam közben, hogy mit egyek ma: sütök egy tojásos omlettet gombával és sonkával. Délig pihentetem a gyomromat és teázok, este pedig megeszem a joghurtos zabpelyhemet. Talán így nem lesz több hasimarsi és ki sem éhezek teljesen. Egyébként nem fogytam tegnap óta, ugyan úgy 74,2 kg vagyok. Ha ezen a héten alá megyek, akkor elérhetővé válik a 70 kg is hamar. De nem szaladok ennyire előre, örülök a mai eredményeknek is pont úgy, mint a későbbieknek.

Szép napot mindenkinek.

13607. 960c831efd
2012. ápr. 24. 00:47

Sziasztok!

Jol zartam a mai napomat.Minden a dietam szerint zajlott.Volt seta,rengeteg viz es tea.Idoben tudtam vacsizni is szoval aszt hiszem valon veregethetem magamat.Meg holnap azert nem merem meg magamat.Holnap szabd napos leszek.Reggelire palacsintat sutok de ugy mint ma csak egy kanal korpabol,egy tojasbol,es egy kanal sajtkrembol.Tervezek setalni is meni de ha olyan pocsek ido lesz mint ma akor marad a tekeres.Lehet csinalok 20perc felsotestet is RR val.

Megyek filmezni,jo ejt mindenkinek!

2012. ápr. 23. 20:28

szép estét....

ma is jó napot zártam....

kajáim:

reggeli: 1tejszelet 1magvas sonkás sajtos salátás mindent bele szendvics :)

ebéd: egy kisebb adag spagetti..

vacsora: 4szelet extrudált kenyér felvágottak mellé...paradicsom uborka 1csésze tej...és egy fini gyümis joghurt....

mozgás: 45perc intenzív kerékpár és ismét eljutottam a 4-es fokozatig

100gugolás 2kilós súlyzóval

60 jobbra-balra törzsfordítás és előre döntés 2X2kilós súlyzóval....

mai súly: 72kiló :)

és csináltam egy kis kép összeválogatást a naplómba... :)

ti hogy vagytok???

13605. c7a878c6b5
2012. ápr. 23. 20:12

Sziasztok!

Szép estét mindenkinek!

Én haladgatok a kertemmel és talán ismét visszavettem a zabálásokból. Ma nem moccant semerre a mérleg, de nem is baj, lényeg, hogy többet sem mutatott:)

Kajákkal ma jól állok. Nem zabáltam teli magamat egyszer sem, nem ettem 5 után. Viszont ma is ástam jó nagy darabot, ami bemelegített az esti tornámhoz. Előveszem mindjárt a labdámat és kicsit felelevenítem a gyakorlatokat:) Rám férne már egy kis célzott mozgás is:) Remélem hétvégére megközelítem a 115 kg-ot:) Nagyon szeretném már!!!

13604. Pici Manócska (válaszként erre: 13603. - F799cac10e)
2012. ápr. 23. 17:33
ne is fogyj nagyon csini lettél....
13603. f799cac10e (válaszként erre: 13602. - 960c831efd)
2012. ápr. 23. 17:11
köszi. nem már nem akarok fogyni, már csak tartom.járok edzeni így edzésben vagyok.
13602. 960c831efd (válaszként erre: 13600. - F799cac10e)
2012. ápr. 23. 16:56

herceno!

most nesztem a kepeidet es nagyon ugyes vagy!gratulok neked!fantasztikus eredmenyt ertel el!akarsz meg fogyni vagy inkabb mar csak tartod a sulyodat?

13601. 960c831efd
2012. ápr. 23. 16:54

esik az eso mar megint de nem erdekel elindulok hamarabb dolgozni mert a setanak minden nap meg kell lenie.tekerhetenk itthon de olyan hamar megunom a seta meg legalabb a levegon van.nem hiszem hogy sokam lesznek ma igy hamarabb vegzunk es legalabb lehetosegem lesz vacsizni idoben.az etteremel szemben van egy kisebb kozert oda meg bemegyek csirke combot vasarolni es aszt sutom meg zacskoban.

szep estet kivanok mindenkinek!

13600. f799cac10e
2012. ápr. 23. 16:50
kicsit lelassult a fórum

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook