Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! fórum

Fogyjunk együtt 2012. január 1-től!! (beszélgetés)

13449. c7a878c6b5 (válaszként erre: 13446. - Pici Manócska)
2012. ápr. 17. 14:06
Fel a fejjel!!! Megmutatod neki, hogy te milyen csinos is leszel! Ő meg had püffeszkedjen magának:)
13448. Mítea (válaszként erre: 13446. - Pici Manócska)
2012. ápr. 17. 14:05

Ne foglalkozz vele, mert csak bántani akart. Biztos vagyok benne, hogy piszkálja a csőrét, hogy lassan eléred a célod és ez független attól, hogy ő hogy néz ki. De ez csak azt igazolja, hogy magával nincs megelégedve, ezért nehéz a természete.

Ügyes vagy és csinos és minden dicséretet megérdemelsz, mert sokat tettél ezért. Aki pedig ezt nem ismeri el az irigy vagy egyszerűen csak hülye! :)

13447. c7a878c6b5 (válaszként erre: 13441. - 960c831efd)
2012. ápr. 17. 14:05

Köszi!

A lecsót még dél előtt megettem. A másik felét odaadtam a drágámnak, tudom, hogy szereti:) Én mo

st uzsonnáztam:) 2 db lecsókolbászt átfor

rósítottam a mikróban. 1 paradicsom, fél tv paprika,3 nagyon vékony szelet erős paprika, 1 retek vékonyan felszeletelve salátának mellé, kk mustárral és 1 abonettel megettem:) Nagyon jól esett, eltelített:) Tornáztam is fél órát. Úgy tűnik, hogy a lejátszónk bemondta az unalmast, így csak 5 perc lett a B. A. DVD-jéből. Bemelegítésnek nem volt rossz, de a többi gyakorlatot már magamtól csináltam. Sajnos így meg nem volt hirtelen elég ötletem, a levezetést 5 perc tánc helyettesítette:) Ástam is, tehát az is átmozgatott egy kicsit. Inni kellene még sokat, azzal elmaradtam. Bár szomjas vagyok, de ebben a hidegben nincs "kedvem" inni:(

Vacsira almát reszelek majd, beletördelek 2-

3 "zabos kekszet" és talán megeszem a maradék 1 jó estétemet:) Persze lehet, hogy kiváltom a kávémmal, majd meglátjuk:)

13446. Pici Manócska (válaszként erre: 13445. - Mítea)
2012. ápr. 17. 14:00

három nővérem van....

de vele kifejezetten rossz a kapcsolatunk....

de ezt nem vártam volna tőle... :(

13445. Mítea (válaszként erre: 13444. - Pici Manócska)
2012. ápr. 17. 13:58
Nemááá! Ugye nem hiszel neki! Lehet, hogy csak irigykedik?
2012. ápr. 17. 13:47

sziasztok lányok.....máma megkaptam, hogy egy dagadt nehén vagyok.... :( dudom hogy már nem annyira igaz de hogy ezt a növérem mondta az már kicsit fáj... :(

mai kajám:

1jóreggelt kakaós keksz

1sonkás szendvics

1közepes adag rakott kell káposzta....

most futok bolt veteményezés és este jövök.....

nem tudom, hogy a krumpli ültetés után hogy lesz kedvem tornázni lehet hogy a maipihi vagy könnyített nap lesz...

13443. Mítea
2012. ápr. 17. 13:13

Sziasztok!

Hogy vagytok? Én ma elfelejtettem ráállni a mérlegre, na ilyen is régen volt! Tegnap elég jól bírtam kajailag, csak nem sikerült a 17 órát betartani, mert nem értem haza. De végül sali volt húsival vacsira, szóval az azért nem megterhelő.

Ma kajáim eddig:

mákosguba (kis tálban, reggelire sztem belefér)

2dl tkv

Tízórai 2dl tkv

Ebéd sali + sült hús (maradék, nagyon kevés volt) + 2dl tkv.

Melóból induláskor még lesz egy alma. A vacsit meg még nem tudom. Ha nem fog esni az eső, és ezt nagyon remélem, akkor megyek futni.

13442. 960c831efd (válaszként erre: 13437. - F799cac10e)
2012. ápr. 17. 13:07
Szia Hercegno!pihenj is neha!a testednek is jol esne es szerintem a lelkednek is!szep napot kivanok!
13441. 960c831efd (válaszként erre: 13439. - C7a878c6b5)
2012. ápr. 17. 13:06
SZia !nagyon ugyes vagy!ha igy fojtatod meg lesz az a 2kgs fogyas!
13440. 960c831efd
2012. ápr. 17. 13:03

Sziasztok!

Hogy vagytok ma?

Reggel 5ig nesztem a medium 7.evadjat.Egyszeruen nem birtam abba hagyni.Meg egy resz,meg egy resz es aszt vettem eszre hogy 5ora.11kor ebredtem de kipihentnek erzem magamat.

Ra alltam a merlegre is eszt most ikabb nem irom le.Vissza jott par dgke gondolom az esti kaposzta miatt.Pedig ma ia kaposztat fogok kajolni egyreszt mert finom masreszt mert finom.Utana 2nap prot.tartok.Nem megyek ma setalni mert olyan rossz ido van kint hogy nagyon.Szagat a szel es esik is.Marad a tekeres itthon.

Szia Eviola!Koszonom a gratulaciodat!Nekem is nagyon bejon ez a dieta.Eloszor nem akartam belevagni mert hogy sok mindent korlatoz es szabalyok vanak bene,de pont erre volt szugsegem.Az hogy barbit ehetek csak az idore figyeljek(ubdate)azert nem volt nalam jo mert mindig husztam az ido korlatokat mondvan en keson ebredo vagyok,keson fekvo vagyok meg belefer stb.Igen is most mar latom es tudom hogy kovetnem kell valami rendszert.Es vegig is csinalom ha a fene fenet eszik is.Igazabol nem is esik nehezemre csinallni egyedul a sajtok hianyoznak! hohu sikerult a maj?

13439. c7a878c6b5
2012. ápr. 17. 10:18

Sziasztok!

Tegnapi tornám elmaradt, mert mosás közben teljesen átázott a ruhám és a szélben annyira átfagytam, hogy órákba telt felmelegednem:(

Ma reggeli 3 km séta megvolt.Megreggeliztem: 1 alma, fél doboz Jó estét Aktívia ( gyerekem meghagyta reggel), 1 kapucsínó 1,5 dl tejből. Csináltam magamnak gombás lecsót ebédre, amit abonettel eszem majd. 1 vöröshagyma, 1 tv paprika, fél hegyes erős paprika,2 marék fagyasztott csíkozott kápia paprika, 2 fej gomba, 4 db tojás. Ezt elosztom 2 evésre. Megyek a kertbe ásni, majd Béres alexandrára tornázom míg nincsenek itthon a gyerekek. Valószínű, hogy bedurrantottam a tricepszemet és a vádlimat:( MAjd legközelebb jobban figyelek a nyújtásra. Jaaaaaa! Jó hír! Ezentúl épn is minden nap mérlegeléssel kezdek, amit vezetek majd a naplómban is. Ma reggel 118,9 kg-ot mutaott a mérleg!!!! Tegnap 121,1 volt. Madarat lehetne velelm fogatni ismét:) Még 2 kg és megvan 9 hét alatt a 10 kg-os fogyás:) Remélem néhány nap alatt beérem az ütemtervemet:)

13438. f799cac10e
2012. ápr. 17. 07:12
ti hogy vagytok?
13437. f799cac10e
2012. ápr. 17. 07:12
szép jó reggelt! köszike Manócska! Nagyon finomak lettek még így is hogy diétásak, a saláta az isteni finom próbáljátok ki. ma nem tudom megyek-e edzeni majd eldöntöm,holnap Pestre megyek akkor kimarad, de ott majd sétálok egy csomót, munkaügy miatt.
13436. 4820f515f0
2012. ápr. 17. 07:06

Jó reggelt!

Alapvetően két fórumtársunkra szeretnék reagálni, mert fontosnak tartom.

Enéh: légyszíves írd meg, hogy hogyan támogassunk, mert így elveszel a komolytalan elhatározásokban. Nem bántásként írom, de mindig valami extrém módon állsz a fogyókúrádhoz, pedig elég lenne valami egyszerűbb és szerényebb kívánalom is. Pl.: kezdhetnéd azzal, hogy csökkented a kalória bevitelt, és feltétlenül mérlegeld magad minden nap, mert különben hogy mutatod ki az eredményét annak, amit cselekszel? Meg kell látnod azt, ha kudarcot vallasz és azt is sikered van. Ezt nem sinkolfálhatod el, különben becsapod önmagad.

Aranymag: gratulálok az elért eredményekhez. Csúcssiker ez a diéta. Ha lendületesebben élnél a duknaos életmód mellett, lehet, hogy visszaütne. De minek is rohanni, hiszen kocogva, kényelmesen is beérhetsz a célba? Nálad nem 10 kg-ról van szó, így maradj csak a sétáknál, ahelyett, hogy edzesz. A 3. fázisban én is nekiállok edzeni magam, addig még májustól beiktatom az életmódomba az úszást, mert az is könnyített testmozgás. Ha van ilyesmire lehetőséged, azt nyugodtan vállald, mert jól esik a vízben lenni és a szauna is kitűnő, a kora délelőtti napsütésről már nem is beszélve. Gyógyír az ember lánya lelkére.

Továbbra is 75 kg vagyok és apu már el is hívott az unoka testvéremhez (egyidősek vagyunk, ő férfi), hogy lássa nálam a változást és ösztökélje őkelmét, hogy fogyózzon. Egyébként egészségesen étkezik, bár nekem ők egy kissé zsírosan esznek, de testmozgásban nem hagyja el magát, csak hát a szénhidrátok és az a sok sör, amit megiszik. Ő inkább sörhasú, nálam egyenletesebb a hízás. Szóval, őt is próbáljuk rábeszélni az én példámmal, hátha kedvet kap az életmód változásra.

13435. Kriszti69
2012. ápr. 17. 01:42

Sziasztok! Nekem betett a Húsvét, visszajött néhány kiló:( Úgy érzem most is, hogy felfalnám az összes itthon létező csokit. Nincs kitartásom, és mindjárt itt a nyár:((

Régen olyan könnyen ment a fogyás, volt kedvem sportolni, most meg semmi:(

13434. 960c831efd
2012. ápr. 17. 00:33

Sziasztok!!!

Meg csinaltam munkaban a kaposztat.Isteni fini .3szor szedtem magamnak.Remelem a reggeli meresnel nem fog bonyodalmat okozni.Igy prot+zoldseg napot tartottam es aszt fogok holnap is.Utana 2prot.napom lesz.Meg volt mara a setam is.Folyadekban is jo voltam.2l viz,egy angol tea,egy kave es most iszok egy szuzteat.Ilyenkor szoktam ini mikor masnap nincs munka.

Takaritast tervezek holnapra.Agynemu csere,mosas portalanitas stb.Ha nem menek el setalni itthon tekerek 30percet.Hianyzik mar az edzo termi edzes,de szerintem nem veletlen asz hogy napi 30perc setat ir elo a dukan,szoval en betartom.Vettem magamnak cola-0ot holnapra ha edeseget kivanek.Tegnap is sokat segitett.

Tettem fel a naplomba egy uj kepet.Feltoltotem a facera is es tobben is mondtak hogy fogytam.En a kepen nem latom a kulonbseget eleg elonytelen kep de azert orultem a dicsereteknek.

elkoszonok,holnap jovok!puszi nektek

2012. ápr. 16. 20:34

szép estét csajok..... :)

Skittles: én szeretek itthon tornázni...bár lehet csak a kényszer visz rá....felénk nagyon drága a fitnesz bérlet...

tarnokzsuzsanna: ha így folytatod meglesz az eredmény...kis hasonlóságot látok kettőnk fogyijában...de lehet tévedek :D

eviola:gatula nagyon szép munka...

hercegnő: gartula nagyon fini kajákat csinálhatsz...

jaj lányok kivagyok.....

délután lenyomtam a két tornát..

tekertem 45percet

és most jön a kis hasazásom...

súlyom: megmozdult....nagyon közel áll a 72-hőz....sőt anyuék szerint az már annyi is... :D

13432. Skittles (válaszként erre: 13428. - 960c831efd)
2012. ápr. 16. 19:17

köszönöm aranymag, aranyos vagy. ma kevés kajával nyomulok, mert ma is zárva a fitness....de most jut eszembe tornázhatné itthon is...de az nem olyan. szóval reggel újult erővel.

Meg a hétre lesz millió gyalogolnivalóm is a meló miatt. Hurrá!!!

2012. ápr. 16. 16:49

szép napot mindenkinek....

mindenkinek nagy gratula és kitartás a továbbiakba is....

mai kajám eddig: 1 jó reggelt kakaós keksz, 1sonkás szendvics, 1kis adag müzli, 1pöttyös rúdi...és egy kis adag rakót kell káposzta...

ma mozgás eddig:

20perc Buns of Envy Workout(a végén a talaj gyakorlatot lehagyom így 15perc nekem)

4perc lajtos Buns Of Envy Warm Up

most pihi kis tanulás és este jön a kövi kör...

milyen a délutánotok???

13430. c7a878c6b5
2012. ápr. 16. 16:09

Sziasztok!

Kitartást mindenkinek:)

Nekem eddig megvolt a 6 km sétám is.Ebédem 1 kis tányér paradicsom leves, 1 tányér nokedlis paprikás krumpli, salátával, csípős almapaprikával. Most ettem meg 2 Győri Édes Zabfalatot, és 1 Jó estétet kanalazok éppen. Még megiszom majd a kávémat, és talán eszem hozzá 1 Zabfalatokat is. Attól függ, hogy mennyire leszek éhes:) Estére természetesen már be van tervezve a torna. Most megyek is a dolgomra, körülnézek máshol is előtte még:)

13429. 960c831efd (válaszként erre: 13418. - 4820f515f0)
2012. ápr. 16. 14:34

Eviola!

Grtaulalok a 75hoz.ugyes vagy nagyon!!!!!

A kepeket kivancsian varom!

Majd ird meg hogy izlett e a maj.En sajna itt nem tudok veni kacsamajat .meg nem lattam se kacsat se pulyka majat.persze van barany meg borju de ezek nem vonzanak.zuzat sem tudok veni mert itt kidobjak a belsosegeket.szoltam mar a hentesnek hogy ha tud hozon nekem de meg nem hozott pedig anyira imadom a zuzat!!

13428. 960c831efd (válaszként erre: 13423. - Skittles)
2012. ápr. 16. 14:31
Szia Skittles!ne bankodj hanem picit figyelj jobban!!szepen haladsz csak lasabban.de a lasu fogyas a tartos!
13427. 960c831efd (válaszként erre: 13422. - C7a878c6b5)
2012. ápr. 16. 14:30
Ugyes vagy nagyon!szep eredmeny 2nap alatt!!!gratulalok a tornahoz!sikerulni fog kitarto vagy!
13426. 960c831efd
2012. ápr. 16. 14:28

sZIASZTOK!

Hogy vagytok ma?

En boldog vagyok!Lement fel kg mara.Reggeli meresemnel 65.20voltam.egy hete csinalom a dukant es fogytam 2.60kgot!szuper!!!tegnap protein napom volt:ebedre rantott csirkemelet fogyasztotam.zabkorpaba es tojas feherjebe forgatam bele es zsiradek nelkul teflonban sutottem.vacsira parom keszitett amolyan halaszle szeruseget(minden fele tengeri dologbol)es a halakat ki eszegettem belole.

ma 5re megyek dolgozni de 4orakor mar elindulok hogy mara meglegyen a setam.

holnap szabadnapom lesz tervezek kesziteni "szekely kaposztat"risz nelkul es zsiradek nelkul.csirkebol es zsirszegeny tejfolbol fogom kesziteni.remelem kapok mindent a lengyel boltba hoza valonak.

ha meg tudok mindent veni akor felcserelem a napokat.ma protein holnap prot+zoldseg.

csak beszelek beszelek de ti hogy vagytok???

13425. f799cac10e
2012. ápr. 16. 14:26

most kezdtem el főzni lesz karfiol leves, páromnak lesz tojás pörkölt update nokedlivel, nekem tojásos nokedli ez is update és sáláta. tegnap láttam egy jó receptet hozzá azt próbálom ki.

egy sali, egy kicsi felkockázott szalonna ( mangalica) kicsi nádcukor, kicsi só és a salátát ebbe beleforgatom, de úgy hogy egyben maradjon és ne is fonnyadjon meg. kíváncsi leszek milyen lesz.

13424. f799cac10e
2012. ápr. 16. 13:20
hello csajok! most jöttem haza 12.kor 9.30-11.45 ig voltam edzeni. 1000 kalória minusz gépen.
13423. Skittles
2012. ápr. 16. 11:42

Sziasztok!

Visszaolvasgattam. Nagyon ügyesek vagytok lányok!

nekem a múltheti gyors minusz megbosszulta önmagát, bár tudom ez normális, mégis rosszul esik, hogy több vagyok.

Hogy telik a napotok?

13422. c7a878c6b5
2012. ápr. 16. 11:12

Sziasztok!

Kellemes hétfőt mindenkinek:)

Ma délelőtt a sétám megvolt ( 3 km), hiszen bevásárlás, gyerek elvitele oviba...

Nemrég ettem meg fél banánt, és iszogatom a tejeskávémat. Vettem 5 Jó estét Aktíviát, amit vacsorára szertnék megenni majd esténként a kávém előtt vagy után. Nokedlis paprikás krumpli lesz az ebéd és paradicsom leves. Ma reggel mérlegeltem és -0,5 kg 2 nap alatt:)

Este sokat tornáztam, már ami soknak számít 11 órakor:) 50 bicepsz, 50 tricepsz 50 hát, 50 lábemelés( popsira, csípőre), 50 cswípőemelés, 30 tárogatás a belső combra. Azt hiszem ez eléd jó. Ja, 2 kg súlyzókkal dolgozom.

13421. Enéh1 (válaszként erre: 13410. - Mítea)
2012. ápr. 16. 09:19

szia!nem mértem még magam, nem szántam rá, de érzem, meg látom, hogy megy le! :)

Tetkóssal nem beszéltem azóta és nem is akarok még, mert akkor tuti, hogy nagyon elküldöm, de ha keres akkor persze, hogy elmondom neki, sőt a pénzemet is vissza akarom kérni!

13420. f799cac10e
2012. ápr. 16. 08:32
megyek edzeni majd jövök. sziasztok

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook