Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Hát én a másik vagyok, nem elnéző, hanem inkább szigoru. Bár mindent megkap, ami tőlem telik, de el is vonom tőle, ha ugy látom.
De most valahogy semmire nem megyek vele, bárhogy beszélek, fenyeget, igérgetek, semmi nem használ.
A te döntésed, mennyit adsz neki, de azt maradéktalanul megkapja.:)
Látom a gyerek arcán, amikor odaadom a pénzt, hogy hajt rá. Szemét dolog, de ha előbb tudtam volna, inkább tönkre megyek anyagilag:DDD Ha valakinek ez használ, és elérem a célt, miért ne.:)
Nem. Megmondtam neki, hogy csak pénteken és szombaton van buli, mint a nagyoknak. Hétköznap meló ezerrel. Elmúlt a nyáron 18.
Nehogy ezrest mondjál neki:)
Nekem még tavaly is okozott meglepit. Fél évig nem járt edzésre, és egy véletlenen bukott meg. Fel sem tünt, hogy nem barna a teste a naptól. Év végén meghúzták, és javított 4-re. Aztán szeptenberben azt mondtam: akkor megvonom a zsebpénzt, nincs cigi, pia, haverok, csak a suli. 1 ötös, egy ezres. A kettes gyerekemnek tizenvalahány ötöse van, egy ig. dicsérője. A tanáriban meg róla pletykálnak mert nem értik mi történt.
egyszerűen lusta volt tanulni, de mindig átment, a következő évre. Most meg tanul. És kizsebel:DDD
Hát, legyél következetes, de ne tiltsd mindentől, mert az sem jó. Akkor dacosabb lesz.
Amikor hazamegy kérd számon a leckét, rakja rendbe a szobát, adj neki feladatot, és mond, hogy utána azt csinál amit akar (keretek között:))))
Ha rend van az életében, és látja, hogy felnőttként kezeled megszelidül. Az 5-es srácok, már felsősök, ha érted mire célzok. Inkább tartják magukat nagy srácoknak, mint taknyosnak. Eként is kell bánni velük, de ugyan akkor követelni is lehet, hisz elméletileg már egy kamasz.
NAgyon nehéz ez az időszak, sajnos.
Te milyen voltál ennyi idős korodban? VAgy az apja? :DDDD
sziasztok:)
még nem is köszöntöttelek benneteket..
tényleg a nagyfiam is:/
naponta néztem az ellenörzött és még sem vettem észre a lapok hiányzását... jó pár beírást:))
szia lányok!
felébredtem
Hi!:DDD
Minden oké?
Most ment ötödikbe és mint aki meg van zavarodva olyan.
Nem tanul, folyamatosan csak 2-eseket és hármasokat hoz haza, szemtelen, visszabeszél, lusta.
Bevállalom a második szerepét!
Hali nagylányok,igen esős vasárnapi hangulat van itt!:((
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?