Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Rám is,no meg egy hét múlva pláne!:)))Olyan mintha már egy hete "hétvége "lenne és még van egy hét!!!
Szóval utánna egy 10 naposat kellene,de jó is lenne ha sikerülne!:DDDMár most edzek rá,meg kell néznem mikor fogy a hold:))
Valami kajak nagyböjtöt tervezek ha vége a szünetnek utánna,"jössz"?:DDDD
Talán attól kisimúlnak a ráncaid:DDD
Örülök is neki nagyon!
Én is magamat fotózom, néha már kicsit kinos is, hogy beállok a gép elé, olyan cikinek érzem, de szeretném megmutatni nektek is változást, mert sokat köszönhetek nektek is!
Mindig megnézem a legújabb képedet eszméletlen a változás!:)))
Az a baj,hogy én nem fotóztattam magam kövéren ,egyetlen egy karácsonyi képet sikerült valakinek rólam "csenni,annó,de nincs abból az időszakból képem.
Igaz most sincs új!:)
nem! ezek már nekem is feltüntek, de én nem akartam beleszólni, egy ujabb vitába keveredni
csak azt nem értettem nála sosem, hogy ő is volt kövér, akkor miért nem tudja átélni átérezni azokat a dolgokat, amikkel szenvedünk
nem hiszem, hogy neki is elsőre ment volna a fogyókura
Gondolod?:DDD
Csak úgy jött,amúgy már régóta szerettem volna megmondani neki ezeket a dolgokat,a bögyömben volt ,hogy úgy mondjam.
Kár volt?:DDD
Az a baj hogy a románok (bocsi hogy így hívom őket, de nem tom a nevüket) úgy bizniszelnek hogy tuti ők járnak jobban hmmm...
Mellettem volt egy mami, annyira jó fej volt..
Vettem tőle egy majdnem eredeti nike felsőt..
CSak lent hagytam a kocsiban :P
itt vagyok ragyogok szarrá áztam a vásárba :(((
de legalább sok pízzzt árultam :)
+ megint bizniszeltek a románok :))
5 parfümért katam egy kabátot anyámnak, két fürdőlepedőt, 10 konyharuhát, 5 pár zoknit a Bencének :)
igen, olyan lassú, kellemes vasárnap volt :)
puszi megyek haza :)
Köszi jól vagyok, bár nagyon lehangol ez a szüttyös idő.
Nálatok minden ok?
helló anya :)))
jól vagy ezen a borus esős napon?
Megyek,mert hálaadó nap van. Még annyit. HA a fiamon azt látnám, hogy 3as jegyei vannak, és látom az akaratot, meg igyekezetet de nem megy, akkor tudnám, hogy csak ennyire telik. Végig gondoltam, nem ciki, mert annyi szakma van, ami ha nem lenne, nagy bajban lennénk. Akkor azt mondanám neki, igyekezzen, és válasszon egy olyan szakmát ami tetszik neki, és abban sikeres lehet.
De, ha látom, hogy lusta, de okos, addig verem, míg nem tanul, mert elveszít egy tudóst az emberiség:DDDDDDDDD
Érted ugye?:)))
Majd jövök, sziasztok!
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?