Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Bizony nem! Jól teszed. Bár igazság szerint talán ha önálló lenne, akkor döbbenne rá, hogy mi az eltartani saját magát. Én ezért szoktam mindig magammal vinni a fiamat, amikor vásárolunk.
Most is voltunk Győrben, a tavaszi felujitáshoz vásárolgattunk és közben folyamatosan magyaráztam, hogy mi mennyibe kerül, mennyit kell ezért, vagy azért dolgozni. Valahogy igy próbálom meg rávezetni a dolgokra.
De egyébként mindig meg szoktuk beszélni, ha szeretne valamit, hogy mire telik és mire nem.
persze muszály,
havi 20 ezret add, meg mondtam neki, hogy kosztnak és a lakás kulcsnak ára van:- de ebből a pénzből emellett ruhát , gyógyszert stb mindent én veszek,
muszály, könnyelmű 3 nap alatt ugy is elbulizza a fizetését..
nekünk szülöknek sem adnak semmit ingyé....
ha nagyon hüle akkor ezt is felszokta hozni, hogy milyen dolog
Hát azt elhiszem! Nehéz dolog lehet vele, bár én is most küzdök a saját ötödikes gyerekemmel.
Szokott hazaadni egyébként pénzt? Mármint beszállás a rezsibe, kajába, stb.?
ja el is ment, hogy ő majd meg mutatja meg ilyenek ,mert én milyen anya vagyok sokat követelek... 3 hét múlva haza jött Pestről, nem bírta eltartania magát, drága fent az élet, persze nem volt ott anyuci és apuci aki mindent a segge alá tesz...
komolyan ezzel a gyerekkel mi annyit küzdünk, nem egyszerű feladat...
Pfüüüüüüüü! Akkor neked sem könnyü!
De nem ugy volt, hogy elköltözik?
na elkattant az agyam a n.fiam hülye gondolkodása miatt.
már pénteken sem ment dolgozni ugye bár, mert nincs kedve,( mit mondjak már ez sem tetszett)..
most meg azzal tetőzi, hogy ma azért nem ment , mert nem csinált neki az apja szendvicseket a munkára, (én éjszakás voltam)...
na szóval, inkább elment a büdös kölke táppénzre, hogy miattunk mert nem csinálunk neki szendvicseket, kihallott már ilyet...
annyira nehéz szülőnek lenni, de komolyan, a két gyerekem ég és föld,, ,, a másik mentalitása egész más... ezzel a gyerekkel meg minden nap meg kell küzdenem:((((((((((
most fogok robbanni...
szuszá....... szuszá...... szuszá......
Pfüüü. Én nem megyek hozzád vacsira!
Nem szeretem a rakott káposztát, csak a rakott kelkáposztát.
Rakott káposztát csinálok vacsorára,mert még a nagylánom két barátnője is jön délután,szóval ebből tudok csinálni ,igazi kiadós vacsorát ,ennyi személyre:)
Az egyik itt is alszik:)
A gyerekek száma,ezennel 4 lesz:)
Sziasztok lányok!
Jelentem nálunk is ködös, szüttyős idő van.
Ha, be jó is lenne:DDD Egész nap a tengerparton sétálnék. De akkor ki főzné az ebédet?DDD
Most még inkább 7 ágra süt.:))
Hol élsz te ?A riviérán!???
Itt még mindig nem!!:(((
Nem is rossz ötlet. Kibontottuk azt a bort, amit az új kocsi vásárlásnál adnak a kereskedők. Szerintem azt hitték, hogy ezt elteszik az emberek szuvenírnek. Ne tudd meg, mennyire ihatatlan:DDDDDDD
Na megyek aludni, mert még nálam éjfélre jár, nem tudol átállni.:))
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?