Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Nem száradt meg a kő még,ezért újabb pihi addig.Már csak vissza kell pakolnom,az egyik kész:)))))))))
Nem is mondtad ,hogy Márk egy egér???Azt hittem a fiad?:DDDDD
Én már vettem vagy 4-et.:DD Nekem sincs, de mindjárt meghozom a hangulatot. Kidekorálom a kéglit, takarítani meg ugyis minden nap kell:(
Azt látom, hogy ablakdísz kizárólag az emeleten, mert Márk azon élesítette a fogát.....:(
Hát én egyenlőre takarítok,de nem a karácsony miatt,hanem mert égető volt.
Semmi kari hangulatom sincs,még egy darab ajándékot sem vettünk,áááááá
Ja, persze elkéstünk a dokitól, csak Eriket vittem. Azt mondta:Olyan fehér ez a gyerek, nem vinné el egy vérvételre. NA erre Erik kitaccsolt. Mire a doki. Hát, akkor ne is vigye, már tudjuk mi a baj.:DDDD
Úgy mondta ezt a fehérséget, én haveroknak szoktam mondani ha piszkálodunk: Figyuka, olyan fehér vagy, nem vagy te véletlenül g...ci? A nő is valahogy ílyen stílusban adta elő...
Persze, ő is csak megtervezte, de nyilvánvaló, hogy nem minden jön össze, de látod, megbeszélheti az orvossal és szülésznővel mit szeretne. Pl. nem akar körülmetélést.:)))
Tetszik ahogy hozzá áll és határozott véleménye van, mert ott lehet.
Ezt rokonaim is igazolják. Csak legyen biztosításod:)))
Én tervező vagyok, de ha nem jön össze, időre sem, akkor robbanok. Így nem tervezek:( Tényleg nem tervezzük meg a karácsonyi készülődést? Hehehhee
Persze ,megint magamból indultam ki,én nem vagyok az az előre tervezős típus,persze az "ahogy esik úgy puffan" se....mindig:DDD
De valahogy nekem ,az egész olyan fura.Mintha az egész egy film lenne majd,operatőrökkel,meg megtervezett dolgokkal körülvéve,amikhez majd ragaszkodni fog és eltűnik belőle a valódi érzelem,a valódi élmény,mert gondolom,közben ragaszkodni fog a tervezett dolgokhoz,hiába érez épp mást.
Szia!
Már megint? Hát hogy fog beférni az a sok cuhere a kéglibe????:DD
Nagynéném élt Canadában 25 évig. Ott másként vannak a dolgok. NEm tudom van e otthon reality vagy discovery csatornád, aszem azon szokott menni, Canadai kórházakról, műtétekről sorozat. Na, abban láthatod, micsoda precizitással terveznek meg mindent, milyen egy kórterem, ami egyszemélyes, és külön a családnak is van egy hálófülke, a beteg szobájában, és agyműtét után is ott lehetnek.Ettől mi nagyon messze vagyunk.
Itt meg a takarítónő bemegy a steril megfigyelőbe, de az anyát nem engedik, mert még bevisz valamit.....Mondjuk, nekem marhaság, de gondolatban miért ne tervezhetne? Inkább a hozzászólások brutálisak, amikor megkérdi tőle egy nő, írja már meg melyik kórházban fog szülni, hogy ő is azt válassza, meg amikor ledorgálják a sárga földig. Ezek annyira nem méltóak egy nőhöz szerintem. Vagy igen? És ami a legcikibb, meg sem nézik, honnan netezik, kapásból kioktatják.
Na akkor megyek,ma a két fürdő van napirenden.(plafonig csempe,hogy én mekkora hülye voltam:((()
Áldás ,békesség:D
Nekem mondod!:)))))
Persze itt vigyorgok,de azért keménykedek ám vele:))))))
nekem több volt míg nem lettem terhes :S
Valahogy a terhesség levett minden tekintetben a lábamról...
dusitás az rám férne:(
"sok hajam van, csak nagyon vékony szálú"
jajj el is felejtettem mondani hogy megint bizniszeltem a románokkal :) a vásárba vagyis ők velem. Kaptam egy fogalmamsincs milyen gatyót mert nem csizmagatyó mert a térdem alá ér egy kicsit, meg egy melegítőt egy ajándékcsomagért (ja már csinálok olyat is így karácsonyra)
Szóval tök jó a gatyó majd lefényképezem, van egy jó kis csizmim egy fekete harisnya egy jó felső...
Így voltam ma az autószerelőnél...csak ámult és bámult :DDD
Rendőrfőnök:
- Holnap szépen öltözzenek fel, megyünk a Figaró házasságára.
Másnap a rendőrök kiöltözve megjelennek, csokrokkal, tortával.
A főnök ordít rájuk:
- Barmok, operára megyünk, nem lakodalomba.
Az egyik közlegény megszólal:
- Most maga az okos, de a múltkor ki jött gumicsizmában, pecabottal a
Hattyúk tavára?
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?