Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Hát azért esnek szerencsétlennek, mert hazai körülmények között ez elképzelhetettlen. Írja, hogy náluk ez kötelező.
Már megint ugyan azt írtad, én is ilyen vagyok.......:DD
Hát?
Jó reggelt lányok!
Ma jönnek ablakot cserélni, ugyhogy meló lesz elég.
Értem én,de ez akkor is csak Mo.
Tudod én a terhességeimet észre sem vettem,tettem a dolgom ,mint bármikor máskor,nem voltam soha pocakját simogató kismama,aki pátosszal beszél a meg nem született gyerekéről,nem hogy még tervezgessem a szülésem körülményeit.Csak arra vágytam már a végefelé,hogy megszülessenek.
Mindhárom szülésem terv szerint zajlott,kinn voltak:))))
Hát nem vagyunk egyformák,na.
Nem. Most betegedek éppen. Fáj a bőröm is.Közben Márk jól megverte Eriket, szerencsétlen meg is jegyezte:"hogy tudjak játszani, ha már szarrá vagyok verve"
Azt hiszem visszamegyek reklamálni a kórházba....
NA bemásolom neked, hogy ne kelljen az egeret megmozgatnod.:DDDDD
"a, persze elkéstünk a dokitól, csak Eriket vittem. Azt mondta:Olyan fehér ez a gyerek, nem vinné el egy vérvételre. NA erre Erik kitaccsolt. Mire a doki. Hát, akkor ne is vigye, már tudjuk mi a baj.:DDDD
Úgy mondta ezt a fehérséget, én haveroknak szoktam mondani ha piszkálodunk: Figyuka, olyan fehér vagy, nem vagy te véletlenül g...ci? A nő is valahogy ílyen stílusban adta elő..."
:DDD
találkoztam egy régi nagy szerelemmel... :S
Nem láttam már kb. 4 éve...
Köpni nyelni nem tudtam :S De legalább nagyon (és ezt büszkén mondthatom) szép voltam... :)
És így ő sem tudot köpni nyelni sem :)
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?