Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Vasban sűrű fehér felhő van és zuzmara és és és naaagyon hideg :(
Ja, igen... Sziasztok :))
Sziasztok! Megint egyedül :(((((
Én is nehezen vettem rá magam a fogyira, de legalább rávettem ismét a jó öreg atkins bácsi kegyei alatt nyomom :)
Sziasztok!
Tegnap én is elkezdtem ismét a fogyit, a torna még nem meg nem nagyon van időm.
Kinek hogy kezdődött az új év??
Hidd el én se az izomlázra hajtok :) Bizonyára fáradékony az izmom, vagy valamit rosszul csinálok, de 2x 20 hasprés után is másnap már fáj a köhögés :D
Feltételezem ez az edzetlenség és a tunyaság miatt van, s ha már lesz rendszeresség, akkor megszűnik.
Vádli és comb izomláz ritkábban fordul elő, fenék az gyakoribb, főleg ha eljutok teniszezni. na de a has... de legalább tudom, hogy valahol mélyen van izom azon a tájékon is :D
Lehet!!
Nálam most nem,valahogy ,de majd csak nekiveselkedek ,mert már egy jó kis mate kúra jól jönne!:)
tegnap gyümiztem :))
valamiért sikerült...
..lehet hogy eljött az idő???
Szia Anci!!
Neked megy??:((
Kedves erikpipi!
Valóban nem merem mutogatni a mérlegelőmet, szégyelem:(
Tegnap taposással kezdtem, rájöttem állóképességem a nullához közelít, s utána már képtelen voltam másra. Ma már okosabb leszek, s előbb béres tornának a vádli, comb,fenék részét csinálom meg, majd utána csinálom a taposást. Remélem ez így bevállik. Utána egy napig próbálom majd az izomlázat leküzdeni, aztán béres torna kar, mell, has részét és a taposás.
Remélem ez így bevállik majd.
Én meg második:)))
Sziasztok,nem megy a szigorítás ,ezért nem írok olyan sűrűn,majd ha megy akkor szólok:)
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?