Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Köszi Borcsa:)
-----***------
myly: Huu..táskát is, jaj az a gyengém :))))
Ha szép lassan csináltatod és nem akarod egyszerre,akkor ki lehet bírni.
Végül is egy fogtömés azt hiszem 4 ezer körül van,a férjem fizetett ,nem tudom mi mennyi volt pontosan.
:DDDD Az változatosság ,mindig gyönyörködtet:)))
Ehez volt még két télikabát a gyerekeknek,és egy férfi antracit zakó...most számoltam össze ,összesen 25 cuccot és egy táskát vettünk ennyiért:)
Sziasztok lányok:)
Már egy hete rontom a levegőt nálatok:)
myly: szuper jó túrást csináltál, huh... egy pulcsit se kaptál volna ezért a pénzért ha botba veszed! Ez király! Amúgy én is nagy turi fun vagyok:) Képzeld el, az albérletem mellett most nyílt egy hely, vége lesz a vizsgaidőszaknak és nagy felfedezéseket fogok tenni:)
Most, hogy a tervezett leadási súly megközelítően felénél járok, kicsit változtattam és levágattam a hajam, hát amennyi haj volt a fodrászszék alatt, szerintem máris lement pár deka :DD
Szia Borcsa:)
Mizus?
Egerszegen ,a Zrínyi uton.:)
Hatalmas turi,biztos találnál magadnak valamit:)
Nekem igen ,az.
Dohányzom ,ami egy idő után nagyon meglátszik,clinomin ide ,vagy oda.
Most olyanok ,mint a gyöngysor:)))
14000 körül volt a kettő,a fehérítés és az új tömés.
Lecsiszolta a fogkövet,aztán felpolírozta az egészet.
:)) szóval akkor jön a tavasz
myly,ha szabd +kérdezni, a fogfehérités mibe került? és hogy csinálták?
Tegnap kifehéríttettem a fogaimat és újra tömettem az amalgám tömésemet.Utánna szét vásáróltam az agyam!Olyan klassz cuccokat túrtam ,hogy csuda!Ezt kapjátok ki!:DDDDÉN?:))
Vettem egy fekete bőrdzsekit,3/4-es,övvel a derekán ,állati klassz és istenien áll.Vettem egy bokáig érő,barna,szövet kabátot,zakó fazon,csak hosszú :)
Vettem egy melegítőt,4 pulcsit,7-8 pólót,a gyerekeknek ,valami 10 pulcsit,pólót,kb 3 mosógépnyi a cucc:DDD
Mindezt 8500 forintért:D
sziasztok:)
... legyen már tavasz:D
hullahupp? nem mondod? komolyan? pörgeted rendesen? dejóóó, én egy alkalommal próbáltam sokszor, de inkább csak hajoltam felvettem, leesett, felvettem, leesett... aztán még jól rá is esett a bokacsontomra és feladtam :)
Szóval mondd már el mi a trükkje :)
Sziasztok!
Mi újság ?
Én is egy hete csinálom, és ha lehet akkor tavaszig 5 kgt le szeretnék adni és nyárra még 5t :DDDD
Ha lehet ilyeneket kérni :D
Sziasztok!
Ki hogy van?? Én egy hete csinálom a fogyit, jön a tavasz jó lenne addigra leadni még a pluszt.
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?