Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
ép most vannak a piros napjaim 1-2 nap és vége...
annak meg tényleg örülök hogy nem fel hanem le ment most pár dkg:) igaz nem sok ment le 2 hét alatt...1,20 dkg-nál vagyok... de nyárra le kell nyomjak jó pár kilót!
Ettetek már teljes kiörlésű spagettit? (fitneszgugu update 2-es barnasznű csodáját?) Nektek ízlett?
Sztem vagy nagyon elszánt az aki azt mondja hogy az finom, vagy még soha nem evett igazán jó spagettit :)
ennyit a mai tapasztalatszerzésről :D
Muffin!
a lényeg, hogy lefele megy :)
Kitartást!
Remélem meghozza a várva várt sikert:) Remélem azt is, hogy a véraláfutás hamar elmúlik, esetleg egy kis körömvirágkrémmel vagy vadgesztenye kivonatos krémmel kend be őket!
A nők addig nem lesznek egyenlők a férfiakkal, amíg nem tudnak az utcán végigsétálni kövéren és kopaszon azt gondolva, hogy csodálatosak, és mindenki kívánja őket.
GONDOLOM hiányoztam :DDDD
Ez nagyon jó!
:DDDDDDD
Milyen a kannibál fogyókúrás recept?
- ???
- Torma Norbival
a fogyás az jól jönne nekem is , na de a hasmenés?:)
Szegény Márk a wc előtt várna Rád :DD
Itt egy cikk, most rohanok felvásárolni az összes rágógumit a boltba:
Egészségre káros lehet a rágógumikban, fogkrémekben és számos egyéb termékben lévő édesítőszer - figyelmeztetnek német orvosok.
1
A szorbit nevű, E 420 kódú élelmiszeradalék súlycsökkenést, hasi panaszokat és hasmenést okozhat.
A Brit Orvosi Folyóirat című szaklapban megjelent írás szerint testsúlyuk ötödét is elveszíthetik, akiknek nagy mennyiségben jut a szervezetükbe a szorbitból. Ehhez elegendő, ha valaki 14-20 rágógumit fogyaszt naponta, ugyanis a rágógumi is tartalmazza ezt az édesítőszert.
A szorbitot előszeretettel alkalmazzák az élelmiszeriparban, mivel kevésbé édes, mint a répacukor, de helyettesítheti azt. Sok diabetikus termékben, a gabonapelyhekben, a cukormentes rágókban és a fogpasztákban is megtalálható az édesítőszer.
Fogyaszt
A fogászok ajánlják az ilyen rágógumik használatát, mivel nem károsítja a fogakat, német gasztroenterológusok azonban arra figyelmeztetnek, hogy a szorbitnak hashajtó hatása van. A berlini egyetem két professzora szerint a szorbit meggátolja, hogy a tápanyagok felszívódjanak a vékonybélben.
Herbert Lochs és Jürgen Bauditz két beteget vizsgált hosszabb időn keresztül, akik krónikus hasmenéssel, hasi fájdalmakkal és jelentős súlycsökkentéssel küszködtek.
A két páciens étrendjének tanulmányozásából kiderült, hogy mindketten nagy mennyiségben fogyasztottak rágógumit és cukrokat. Egy 21 éves nő közel 15 rágót fogyasztott naponta, és súlya közel 13 kilogrammal csökkent, míg a 20 rágót evő férfi 18 kilogrammal lett soványabb egy év alatt, noha egyikük sem akart fogyni.
A kutatók szerint figyelmeztetni kellene a vásárlókat, hogy a szorbitot tartalmazó termékek túl nagy mennyiségű fogyasztása veszélyes lehet.
Sziasztok!
Időm nincs sok, azért nem jöttem, de majd igyekszem.
A gyerekek betegek voltak, de Erik mehet suliba, Márk viszont egyre több időt követel, jogosan:)
Oké Borcsa! Majd mesélj! Egyszer azt hallottam hogy nem egy leányálom, de azt is mondták hogy legalább eredményes :)
Majd mesélj, hogy hány alkalmat javasolnak, és hogy mennyibe kerül, meg hogy hogy érezted magad :)
Sziasztok!
Szép napot, kitartást és jókedvet:)
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?