Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Nekem is:)
Kiváncsi vagyok ,melyik van fenn:)
Nem szabad olvasgatni ,mert mindenről megtalálod az egészségtelen jelzőt:)))
Én úgy gondolom,hogy ha túlzásba van vive a fogyasztása,akkor lehet,hogy nem tesz jót,mert felhalmozódhatnak bizonyos ásványi anyagok.Azt olvastam,hogy az a legjobb,ha váltakozva issza az ember a külömböző fajtákat,így ezt el lehet kerülni,mivel mindegyiknek más az összetétele.
Nem, legalábbis remélem:) Egy szelet müllertreu kenyér, 1 krinolin két parival (szép nagy parival)
Majd egy után jön a borsó-főzelékem tükör tjással, 5kor pedig egy kis kaukázusi:)) Jaj, most tízóraiztam: 4 korpáskeksz egy almácskával. Tea ügyeleg, túl vagyok a 1,5literen, most jön az ásványvíz!!:) Bár valahol azt olvastam, az ásványvíz egészségtelen:(
Miért sok?3-400 kalória az nem sok!:)))
Csinálj egy nagy adag salátát,mindenféle színű zöldségekből,tegyél bele 10 dekányi felkockázott sajtot.
Ha olajos,citromos,sós öntettel csinálod,akkor is max 500 kalóriát ebédelsz vagy vacsizol belőle.De még így is sokat mondtam szerintem.
sziasztok:)
netről letőlthető testkontrol könyv édekelne.... tudtok róla valamit? szerintetek létezik ilyen formában?
imádom... ez gyönyörű, de bizony kissé savanykás :PPP
de a gyerekek meglátták és nem tudtam neik nemet mondani :)))
Igen ,a sovány sajtok,ennyik kábé.
De ez ne tartson vissza,a kecsketej és sajt nagyon egészséges ,egyed bátran!Kockázd bele salátába és úgy a sali is laktatóbb lesz,és nem ad mellé pussz kalóriákat:))))
Rohanok teniszre, majd ha túléltem mesélek, hogy milyen volt.
(nagyon köhögök, ez azért sokat ront az élményen):(
ma vettem :)))))
680 kg a kilója a lehelen, nem bírtam megállni...
ahahaha :))))
én is ezt szoktam mondani :DDDDDD
bor???????
mikor iszod? reggel??
:DDDD
te aztán tudsz élni!!! :DDDDDDD
Ha elkezdek fogyózni, első lépés, hogy telepakolom a hűtőt minden egészséges szarral. Aztán nem győzöm kizabálni,már bocsi, hogy ne másszon ki a szekrényből.
Na ez nem vezet sehova. eszem ami van elosztva a normál adagot 2 felé. Zöldség meg mndig van itthon, és előre gyártott kaja is.
De: csak addig míg nem jön a fincsi gyümölcsszezon:)))
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?