Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Köszi.
Én azt hittem ,hogy a testkontroll könyv van fenn:)
szia anyus:))
hogy vagy, hogy bírod?..alakul pecó?
Sziasztok láyok.
Beestem én is.
Na kisnyusz is talált valamit!! Az ővé jobban tetszik, mint a tied!!!:)
"lyet találtam a neten a kecskesajt után böngészve:
"-, vásárolj a piacon friss juh- vagy kecskesajtot; ezekben a friss sajtokban nagyon kevés kalória van; 3 dkg friss kecskesajtban kb. 23 kalória van, szemben ugyanennyi Cheddar-sajttal, melyben kb. 114 kalória van."
Itt egy link:
na ezt ne kérdezd tőlem:)
én dierekt nem olyat vettem, nem akarom tudni. Így is elég szarul érzem magam a súlyom miatt, hátha még a zsír%-ot is látnám:D
Mondjuk nálunk volt ilyen antropolgiai felmérés, s ott megmérték a vállcsont távolságot. 1 fiú volt a csoportba akinek 2 centivel nagyobb volt mint az enyém... szal alkati kérdés is ám, hogy mit lehet kihozni magunkból. Mindenesetre a törekvésünk és az elszántságunk tiszteletreméltó. és ilyen szép eredmény, mint -25 kiló után, ne ostorozd magad, hanem inkább légy büszke az eredményedre! Én az -1 kilómank is örülök :D A barátok már fogadásokat kötnek rám, hogy vajon a jövő hetet is kibírom-e :DD
Azt értem, hogy a szervezet télen jobban raktároz.
Lehet ezt az ünnepekre fogni, de biológiai tény hogy így van:)
A zsírnak valóban több szerepe van amúgy, mechanikai védőréteg (lásd talpadon a párnácskák.. a leggebéb embereknek is van), hőszigetelő, tartaléktápanyag.
Amúgy ha csak zsírt eszik valaki, az nem tud felszívódni ch nélkül. ez is tény. Ezért van hatása pl a 90-en napos elválasztó diétának, vagy ezért van az hogy a husokat zöccséggel vagy salival kéne enni... stb. Éppen ma hallottam előadáson, hogy miért van az hogy a vasárnapi husika után megkívánunk egy szelet sütikét... de ne kérd hogy elmondjam, mert még nem tanultam meg :DD
Persze, már mondtam az elején is, hogy sokat eszem:))
Igen tavaly májustól -novemberig -25 kiló. November óta állok:( Ezért gondoltam, most megint csökkenteni kellene a mennyiségen:(
Tenisz élménybeszámoló:
Huuu... aztapaszta... holnap nem állok lábra az biztos.:D
az oktató egy fiatal, jóseggű (ja nálam ez az első szempont), jóképű pasi (csak a párom meg ne tudja), de kíméletlen. Másfél óra megállás nélkül. Kiderült, hogy béna vagyok, de nembaj, legalább velem többet foglalkozik (amúgy én vagyok a legvénebb) de a szerváim megdicsérte. Tüdőm kiköptem, combom hasogat... de naaaaaaagyonjóvolt :)
-927 kcal :) jöhet az évfordulós zabpelyhes kókuszgolyóból egy jutalomfalat úgy hogy simán belefér ma az 1200 kcalba:) Hát ez remek:D
Na megyek fürdeni..
Akkor irass fel a körzetivel reduktilt, az segít az első 10 kilónál, ha másképp nem megy. Mellékhatása nem igen van, viszont garantáltan nem kajolsz. a 10 miliset.
Ha magadtól akarod, erőltesd meg magad, és rááll a gyomrod a normál adagra.
Majd segítünk:DDDDD
Amit a nagycsarnokban árulnak....Na mindegy, volt valaki aki feljárt hozzájuk, megnézte hogy csinálják, még ő vitt rendszeresen tőlük sajtot.... Most aszem a legnagyobb forgalmazó. Nem írom ki a nevét, mert beperel:DDDD
Nem sok kecskét látott, a sajt az biztos.
A kecskesajtnak azért van némi bukéja..
Én egy ismerőstől veszem ha veszem, de inkább mindig kapom egy pedikűr után.:DDD
*
NATÚRKECSKESAJT ára: 2500 Ft/Kg
*
FOKHAGYMÁS KECSKESAJT ára: 2800 Ft/Kg
*
FÜSTÖLT KECSKESAJT ára: 2800 Ft/Kg
*
LILAHAGYMÁS KECSKESAJT ára: 2800 Ft/Kg
*
SNIDLINGES KECSKESAJT ára: 2800 Ft/Kg
*
KAPROS, KOVÁSZOS UBORKÁS KECSKESAJT ára: 2800Ft/Kg
*
DIÓS KECSKESAJT ára: 2800 Ft/Kg
myly a súlykontroll nincs fent úgy láttam de egy két könyve fent van, hátha segít az is.
Nem irom ki a kalóz oldal nevét mert már egy másik kedvencemet is megszüntették :(((
Persze. Én is elég sokkal indultam.......
A kalóriaszámlálás nekem nem jött be, mert a mennyiség maradt. Viszont amikor rendeltem a kaját, és megláttam mekkora egy adag, aszem még sírtam is. Bár, lehet, hogy ez nem is igaz.:DDD
De azóta legalább tudom, mennyit kell enni.
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?