Fogyiverseny (beszélgetés)
A cikk, amelyhez ez a fórum nyílt, már nem aktív.
Sajni azt csak receptre adják már. Lehet, hogy jó az algoflex is.
smectából 3x 1 zacsit lehet. Van még egy kapszula normaflore azt nagyon javasolták. A Normaflore megszünteti a bélflóra egyensúlyának felborulását, a gyomor és bél panaszokat, ugy mint a hasmenést, hányingert, hasi fájdalmakat is.
Csak mondom, nekem komoly, mintha szülni készültem volna....
smecta van itthon, meg nézem meddig van rajta szavatoság.... algoflex-et adtam neki mert az van itthon,.. még advill ultra ia van... de holnap veszek algópirint.
köszi pip
Doki smectát javasolt, és lázra algópirin a legjobb, a nurofent és rubofent el lehet felejteni.
Én éjjel nappal mentem:D Jó szar az biztos, de hamar elmúlik. Pihenjen mást úgy sem lehet.
Akkor ő is elkapta? Szegényke jobbulást, no diáta, mert ugyis minden kijön.:D És csak három nap:))
Egyetek lángost.
jól teszed, hát komolyan írigy vagyok a lángos miatt:DDD
én is nagyon csípem sajtal és so tejfőllel, ropogossan:P
nálunk a 21 éves fiamnál... fekvés és budi program, szegény ő is nagyon legyengült:(
Már kutya bajom!:DDD
Holnap lángost ebédelek:))
sziasztok:)
látom pipi már sokkal jobb színben vagy:DDD
Én inkább maradok ennél a formánál, nem vagyok bevállalós tipus..
Sok sikert!
Sziasztok csajok!
Jobban vagyok:DD
mi is lelépünk egy hétvégére, de mi majd csak 22-én:) már alig várom:)
ja és sikerült 1 kilót fogynom, mégiscsak jó hogy számolgatom a kalóriákat:) Azért még hiányzik a jó kis piritós kenyér:) A héten meg megyek az első tenisz órámra, kiváncsi vagyok mit sikerül bohóckodnom, de a lényeg hogy mozgás:)
Élek éldegélek... nem túl egészségesen :DDD
Kóla hegyek stb :D
De legalább boldog vagyok a kereteimen belül.
Jövő hét pénteken jön haza Apa :))))
És elmegyünk kemény 2 napra :D
A gyerek nélkül!
Sziasztok!:)
Most találtam erre a fórumra, ami, ha jól látom fogyiversenyként indult, így titeket talán érdekelne az ötletem. Azt szeretném kérdezni, hogy mit szólnátok egy mini nagy fogyás showhoz?:)
Azt hiszem, ti is egyetértetek abban, hogy egy verseny lehet nemes és tiszta is, és egy pozitív motivációs tényező egy olyan rögös úton, mint a fogyókúra.:))
Amire én egészen pontosan gondoltam:
Kérjünk fel egy szervezőt itt a Hoxán (akár magát Hoxát is, ha ő nem vesz részt:)), aki nem kíván részt venni a versenyen. A szervező bízzon meg egy közjegyzőt a verseny levezetésével. A versenybe való jelentkezés feltétele, hogy megadott határidőig egy közjegyzői letéti számlára elutaljon aki részt akar venni a versenyen, egy nem túl nagy összeget, mondjuk 5.000 Ft-ot. Majd egy adott napon reggeltől estig mindenkinek, aki jelentkezett, be kell személyesen fáradnia ebbe az irodába mérlegelni, egy erre a célra hitelesített mérlegen, ugyanabban az öltözetben.
Majd legközelebb 6 hónap múlva szintén adott napon kell mérlegelni, és a nap végén eldőlne, hogy ki adta le testsúlyának legnagyobb százalékát, és az viszi a pénzt.:)
Gondoljatok bele, ha mondjuk 200-an csatlakoznánk, akkor már 1 millió Ft lenne a fődíj, (persze mínusz közjegyzői díj és egyéb költségek) ami azért már szép kis summa.:)
Persze nyilván van buktató is a dologban, hiszen lehet hogy valaki tisztességtelen úton próbálná leadni a kilóit (zsírleszívás, bogyók), de szerintem ha elég kifutási időt adunk a fogyókúrának, mondjuk 6 hónapot, az már elég lenne arra, hogy az ilyen módon elérhető rövidtávú előnyökkel szemben esélye lehessen a tisztességes munkának is.
Mi a véleményetek?
Elküldöm ezt a javaslatot Hoxának is, mert kíváncsi vagyok, hogy ő mit szól hozzá.:)
Szép napot mindenkinek...:)
Anami
Jóreggelt, szaisztok!
Energikus, napsütéses, szép napot Nektek (ja és hasmars nélkülit) :D
Szia mona:))
Mesélj,valami újság?
jó reggelt lányok!
pip remélem jobban vagy!!!!
Az a baj, hogy ami a lightosban van cukorpótló az is hasmenést okoz, mint a rágógumi.
Azt tartalékolom, ha majd nem lesz hasmasom.:DDDD
Tudtad, ha sok rágót eszel az fogyaszt, mert meghajt?:)
hahó! mesélj, mi szívesen meghallgatunk! :))
csak bátran!
További ajánlott fórumok:
- Harmadik pénzdíjas fogyiverseny indul dec. 1-jén
- NEGYEDIK pénzdíjas fogyiverseny indul június 7-től (bárkinek)
- Pénzdíjas fogyiverseny újraindul!
- Közkívánatra 6. Pénzdíjas Fogyiverseny!!. Jelentkezzetek!!!
- ÖTÖDIK pénzdíjas fogyiverseny indul január 7-től bárkinek
- Ki jelentkezett a nagy őszi fogyiversenyre?