én talán a mozgással vagyok a legnagyobb gondban..nem vagyok az az igazi rubint réka fann hogy a dvd jére kitartóan tornázzak és jelenleg nincs lehetöségem eljárni edzeni ....futással viszont jóbarát lennék csak ne lenne hideg :(
Én is csak néhány kilótól szeretnék megszabadulni, most vagyok 65 és 60 alá szeretnék menni, meg főleg a mozgást megszokni hogy egy- egy nehezebb időszakban se hagyjam abba...
Nekem tavalyi évig viszonylag rendben volt a súlyom még két gyermek után is de alattomos módon az útóbb egy évben fel szaladt 12 kg :/ amitől próbáltam megszán árulni de a kitartás mindig lelohadt :( szénhidrátot próbálom kiszorítani az étkezésből amennyire lehet...update felé kacsingatok de nem ismerem igazán és persze a futás de most nagyon hideg van :(
Sziasztok, hát engem lehet, hogy ki fogtok golyózni innen, mert én csak nagyon max. 3-4 kilót szeretnék leadni, de ha az se megy le az se gond, a lényeg, hogy szálkásítani szeretnék. Célom, hogy a nyár elejére sokkal izmosabb legyek, és ne legyen narancsbőröm. Ehhez is kell a mozgás, a jó minőségű étel, a megfelelő táplálkozás. Azért merek jelentkezni, mert én négy éve, 2011. január 10-én döntöttem el,hogy fogyni fogok, és sikerült is 72-ről 58-ra fogynom fél év alatt. Szóval valamilyen téren átérzem a mostani helyzeteteket, még akkor is, hogyha rajtam nem 20-30-40 kiló súlyfelesleg volt.
Tudom hogy nagyon sok fórum van ezzel kapcsolatban. ..de én mint ahogy az fb n is létrehoztam egy ilyen csoportot úgy itt is szeretném ha ez egy olyan tényleg aktív fórum lenne ahol mindenki leírhatatlan a sikerélményeit hogy melyik diétát választotta és miért..stb így tudjuk egymást támogatni ha lankad a KITARTÁS illetve örülhetünk egymás sikereinek illetve segítséget nyújthatunk azoknak akik nem tudják hogy melyik diétát mozgással formát válasszák a sikerhez.