Fogyi 2012 (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fogyi 2012
Nehéz, de ez nem is fogyókra, hanem életmód váltás. Én jól bírom az éhséget, elég jól ráállt az agyam, h este már nem eszünk. Rendszeresség az nagyon fontos. 4-5-ször kell enni. 3 óránként kb.
Ne várd egy hét alatt a csodát. Szép lassan , fokozatosan kell fogyni. A gyors fogyás megterheli a szervezted.
Én átlagban számítva 0,7 kg fogytam hetente.
Szia!
Egyáltalán nem éhezem. Köszönöm!
szia
ha este rád tör az éhség, reszelj le két almát nagylyuku reszelőn, öntsél rá egy natur joghurtot,és pár csepp édesitőt.(én folyékonyat használok)
ma is ezt ettem vacsira, nagyon laktató és finom is legalább is én szeretem. Ja és persz nagyon kevés a kalóriatartalma, a két almáé kb 60 kcal, a natur joghurtban is kb 60 vagy 70 kcal van tehát ideális vacsora fogyókurázóknak.
Szia!
Beleolvasgattam a naplódba le a kalappal előtted, nagyon jól csinálod.
Sokan vehetnénak példát rólad.
Köszönöm a tanácsokat!
A héten már 2 szer 38 perc váltakozó sétát csinálok (6-3 perc). Persze a tempót is egyre jobban növelem, eszembe jut hogy kezdtem az első héten :)
Kalóriát nem számolom, ott még nem tartok.
Eddig elégedett vagyok azzal ahogy csinálom. Naplómban írtam erről kicsit részletesebben, ha érdekel.
Szia!
még egy pár jótanács, ha már a bekattanás megjött, és nekiáltál.
Én mindennap kocogok 60-70 percet, de ezt persze neked még nem ajánlom. Viszont a tempós gyaloglás nagyon jó azokanak akiknek ennyi sulyfeleslege van.
Szerintem napi szinten 30-40 percet gyalogolj temposabban mint ahogy megszoktad, hidd el sokat fog számitani.
Én számolom a kalóriákat, 1500 kcal alatt próbálok maradni minden nap.(persze nem mindig sikerül) Igy legalább mindent ehetek csak mindenből keveset.
Folyadék ivás is sokat számit, napi 2-3 liter vizet vagy gyógyteát javasolt inni.
Sok sikert és remélem hamarosan pozitiv eredményekről számolsz be.
Köszönöm szépen!
Neked is sok sikert!
Köszönöm szépen!
Az a 15 is szép eredmény, gratulálok!
Azt mondják, hogy nagyobb tömegből könnyebb fogyni.
Nem adom fel, nem is akarom feladni.
Köszönöm még egyszer!
Üdvözlünk a "klubban"
Sok sikert a fogyáshoz!
Köszönöm szépen!
Neked meg sok gratuláció, hogy elérted a 65-öt.
Ha kérdésem lenne, jelentkezni fogok.
Jah persze, nem is bírnám a futást. Sétálok ezerrel :)
Köszönöm mégegyszer!
Igen tudom.Nagyon elhagytam magam, de még időben volt az, hogy észhez kaptam.
Szoba bicikli helyett már sétálok, de ezeket leírtam a naplómban. Konditerembe járok és ott nyüstölöm magam.
Köszönöm szépen!Hasznosítom ezeket!
A kattanásom előtt sem ettem kenyeret, hanem zsemlét. Csak ugye volt olyan, hogy egy nap 4-6-8 db-ot is megettem belőle.
Köszönöm a tanácsot!
Sok sikert neked is!
Kitartást!
Köszönöm szépen!
Eddig is vizes voltam, ritkán ittam más üditőt. Szóval nem esik nehezemre vizet inni, bár vannak napok amikor keveset iszok.
Köszönöm szépen a lelkesítést!
Igen kicsi célokat tűzök ki, elsőre a 95 kiló volt a cél. Most a 90 a legközelebbi cél.
Olvasgatok storykat, azokból merítek lelket, ötleteket.
Hát én most 6 órakor vacsizom, eddig ez bevált.
Ott még nem tartok , hogy megállt volna a súlycsökkenés, még csak a 8. héten vagyok.
Neki állt velem egy ismerősöm is, de kb a 4. héten a recepciós lány a kondiba azt mondta, hogy lelkesebb vagyok a "páromnál" pedig ő csalt le oda. Tegnap meg szintén kondiba járó lány kérdezte, hogy mi van a barátnőmmel, rég látta.... Ő valahogy abba hagyta vagy nem is tudom...Kicsit felkéne ráznom őt.Lassan utolérem, 90 kilóval kezdte, most is annyi.
A környezetemnek nem mondtam, hogy neki álltam ennek. Csak a családtagok és a kondiba járós barátnőm tudja, senki más.Kíváncsi leszek, hogy mikor veszi észre valaki, hogy valami változott....
Köszönöm a hozzászólásod.
Igazából annyira nem viselt meg a diéta. Tény vannak nehezebb napjaim, de túl élem :)
A cigivel az a helyzet, hogy van úgy, hogy 2 hétig nem gyújtok rá de amint jön valami társasági dolog akkor újra rágyújtok. Napközben, hét közben nem hiányzik. Benn van a táskámban de eszembe nem jutna,hogy rágyújtsak.
Köszi a bíztatást!
Köszönöm szépen!
Hát én nem bírnám a futást így én a sétához fordultam, az nem annyira árt az ízületeknek és persze hatása is van. Én is a saját diétámat csinálom :)
Igen eddig minden más fontosabb volt, és most jöttem rá, hogy hello, én is élek ám!!!!
Igen engem is inspirálnak a storyk. Köszönöm!
Köszönöm szépen! Ha gondom lenne szólok neked!
Tényleg nem szép egy kövér test látványa, nekem ez most esett le. Főleg a saját testem nem tetszik. De majd alakul.
Neked is kitartást kívánok!