Fogyi 2012 (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fogyi 2012
Heti fogyásom, fél kg. Nem sok, de már ennek is örülök. Ma megyek biciglizni, uj utvonaltervem van, lehet hogy kipróbálom. Majd meglátom mennyi időm lesz, és milyen lesz az idő.(remélem nem esik)
Miért jobb a szénsavmentes viz?
Ma 20 perc tekerés és felső testre kondi. Pár napig csak ezeket csinálhatom a masszőr páros előírása szerint.
Szerdán voltam masszőrnél.
Zsírcsomó az ami a combomba van, egy kis izomösszehúzodással és egy kis izom szakadással megspékelve. Megmasszírozta. Fájt rendesen. Jegeltem. Bekékült. Még megyek pár alkalommal amíg fel nem szívódik. Mondtam, h sportolok, meg azt is h megállt a fogyás , tegnap átmasszírozza nyirokrendszert, h meginduljon a fogyás megint. Mert most ugye minden betokosult. Remélhetőleg segít, és segített, tegnap a masszázs után este 3 szor voltam pisilni.
A nagy wc is ma rendesen megindult.
Kedden megyek újra, ha nem javul akkor el kell mennem ultrahangra.
Itthon kezelést írtak elő, minden este kell csinálnom.
Eddig valószínű, hogy a fogyásomból a 14-ből a 80 %-a csak víz volt. Keveset pisilek. De talán most, hogy átmasszírozta a nyirok rendszert, most be fog indulni a méregtelenítés, zsírtalanítás.
Át kell állnom teljesen a szénsavmentes vízre.
Sport előtt-után többet kell nyújtanom.
Meg pár apróságról beszéltünk még.
Holnap mérlegelés.
De nem élem bele magam nagyon... mert megint csalódok.
Szia!
Te is tudod, hogy a kaján múlik 80 %-ban a fogyás.
Ha azon változtatni tudsz, h 4-5 ször egyél, lefekvés előtt 3 órával utoljára (tiszta matek az egész), 2 liter víz minimum ezek az alapok. Szerintem. Hiába sportolsz, ha zabálsz össze-vissza... :)
Álomsúly: 160 centi vagyok az én mérésem szerint. most vagyok 85,7. Először azt tűztem ki, hogy 70 kiló november közepe ( szülinapomra). 90 volt kitűzve 05.15 re. 08.15 környékére a 80, ami már nem lesz meg....és a 70 sem :)Szóval a 160 hoz sok volt az a közel 100 kiló.
Álomsúly, olvasgatva, méreckedve 60 lenne az igazi. De ez sok mindentől függ, izomzat, alkat, genetika.
Nem adom fel, csak néha nyavalygok, nézd el nekem. :)
A héten csak kardió van, naplómba irom ezt. Szombat méreckedés.
Kicsit más.
Voltam masszőrnél épp az ímént. Zsírcsomó az ami a combomba van egy kis izomösszehúzodással és egy kis izom szakadással megspékelve. Megmasszírozta, kicsit megnyitotta a nyirok rendszert. Fájt rendesen. Most jegelem. Valószínű befog kékülni. Még megyek pár alkalommal amíg fel nem szívódik. Mondtam, h sportolok, meg azt is h megállt a fogyás és mondta, h holnap átmasszírozza nyirokrendszert, h meginduljon a fogyás megint. Mert most ugye minden betokosult. Remélhetőleg segít.
Hello
Az eddigi fogyásod nagyon jó! Bárcsak én is ilyen eredményekről számolhatnák be.
Rájöttem hogy mia hiba nálam. Túl sokat eszem. A mozgás bőven megvan,
- egy nap biziklizés, 32 km
-másnap kocogás 60-65 perc.
A kalóriaszámolást feladtam, nincs semmi kedvem méricskélni.
Most hétfőtől kicsit visszafogtam a kaját, vacsi általában kimarad, mindennap mocorgok, és várom a csodát!!
Jajj ugy szeretnék 74 kg lenni, csak 5 kg-ról van szó és még is olyan nehéz leadni.
aztán a 74 kg után jó lenne 68 kg-nak lenni, és onnan már csak 3 kg az álomsúly, ami nálam 65 kg.
De hát nehéz, nagyon nehéz.
Büszke lehetsz magadra, amiért már -13,6 kg-nál tartasz.
Kitartás!!
Nálad mi az álomsúly?? És milyen magas vagy?
Havi bontásokban nézve az eddigi fogyásom.
1. hónap: -3,4
2. hónap: -2,9
3. hónap: -3,7
4. hónap. +0,3
5. hónap: -3,9
Összesen: -13,6
Heti eredmény: +1,3 kg
Nem estem kétségbe, mert menst. előtti héten mindig ez van. Aztán jövő héten majd lemegy. Jelenlegi sulyom kerek 81 kg. remélem jövő héten 78 körül leszek megint.
Szia. Én édesség rohamokkal küzdök most... de nagyon. :)
Jó ez a változatos edzés terv, nagyon jó ötlet. Én is minden héten kicsit másképp csinálok mindent. Azért, hogy ne szokjon hozzá a testem. Akkor nem csak én vagyok így vele, hála istennek ezzel a barátnős edzéssel. Majd csak megszokom. A gyerkőcös barátnőm csak heti 3-szor fog jönni. Plusz tegnap 5-en voltunk a kondiba, volt olyan félóra amikor teljesen egyedül voltam. Kész felüdülés volt. Ma iszonyat pára volt, igy a vihar után, annyit izzadtam, te jó ég. Alig bírtam vissza csinálni a 60 percet, de végig nyomtam. Holnap mérlegelés! Jó mocorgást mindenkinek! Neked különösen Ibolya. Szép napot!
Hello
Én is vagyok, szépen tartom a kaját, bár nehéz. Mostanában állandóan ugy érzem mindig éhes vagyok.
Uj edzés tervem van. Egy nap futok másnap biciglizek. Ha egyedül megyek, akkor 70 percet futok, és tegnp 110 percet bicajoztam. Persze jobb szeretek én is egyedül menni, akkor a saját tempómban tekerek, nem kell a másikra várni , mindig hogy érjen be. A futásnál is jobb szeretek egyedül menni, akkor a saját tempómban kocogok akár 50- 60 percig. Addig amig jól esik. Ha mással megyek, akkor megvan a megszokott utvonal és nem lehet addig futni, amig jól esik mert a partnerem mondjuk már nem birja.
Tehát én is jobban szeretem egyedül. A lecsó miatt ne legyen lelkiismeretfurdalásod, végtére is nem egy egész tortát faltál be. Ez még belefér. Pláéne hogy szorgalmasan jársz a kondiba.
További jó sportot kivánok!!Szép napot!
04.17 az első mérés, 07.17 most.
Vádli 42,5 - 40,5
Comb 73 - 67,5
Csipő 133 - 123
Derék 116 - 103
Kar 36 - 34
Mell 116 - 112
Derék meg a csípő beszédes. :)
H: 60 perc gyors séta, 4 perces futásokkal megtűzdelve és egy kis egész testes konfi
K: 20 perc séta 3 perces futással, 20 perc tekerés, lábra kondi, és 35 perc séta 4 perces futásokkal
Huuu, most nézem centizés van ma. :) Jövök az eredményekkel. :)
Feltette egy kedves olvasóm nekem azt a kérdést:
Lehet, hogy visszatartja a szervezeted a vizet, azért nem fogytam annyit.
na de hogyan veszem észre ha a szervezetem visszatartja a vizet?
Épp ezért raktam bele a kis futásokat minden 10. percbe. Egy kis változatosságot. Nagy súlyokkal nem csinálom a kondit, de muszáj ezt is csinálnom, hogy a súlyvesztességgel a bőröm is alkalmazkodjon, hogy rugalmasabb legyen, tudjon visszahúzódni. Hát remélhetőleg most már az L-carnitin is használni fog és a futás perc növelésével megindul megint a zsírcsökkenés. Még iszonyat sok zsír van rajtam, szóval nem állhat meg. Lehet, hogy vissza veszek egy kicsit a kondiból.
Nekem is ma ivó party lesz. Holnap nem lesz kondi, majd hétfőn.
Neked is kellemes hétvégét!
Hello
Nincs baj, ne ijedj meg!!
Lehet hogy elkezdtél izmot növeszteni a sok kondi miatt. Ezt egy szakember mondta nekem nemrég, hogy ne csak kilóban nézzem a fogyást hanem centiben is. A futástól megizmosodott a combom, fenekem.A zsir lement, de az izom ami felépült az nehezebb mint a zsir. Aztán ez az izom ami a zsir helyére kerül, ez nagyon fogja zabálni állitaólag a megmaradt, más helyen lévő zsirpárnákat. Előbb-utóbb fogyás lesz belőle.
Én a héten 30 dkg-ot hiztam!!!
Uj módszerem: (mert ugye mindig kitalálok valamit) Már nemcsak futok, hanem bicajozok is. Állitólag nem jó az ha mindig ugyanazt a mozgást végzed. Tegnap tekertem először 24 km-ert 47 perc alatt. (szomszéd kisváros oda-vissza)
Nagyon megvoltam elégedve.
Ma kerti parti, de holnap ujra futok, hétfőn pedig megint bicaj.
Az adiponixot továbbra is szedem, remélem lesz eredmény.
Te meg ne izgulj. további szép hétvégéz kivánok Neked!!!
Válság van!
Basszus 20 dkg fogytam csak. Igaz meg van a kerek 14 kiló. Az azért jó. :) Most ráálltam a mérlegre és 85,3. Hétfőn volt 85,5. Pedig már futkároztam is, szedem a L-Carnitint is. Valami baj van.
Tegnap 60 perces séta és minden 10.percben 3 perces lassú futást raktam bele. Ma volt egy 40 perces etap és egy 30 perces szintén a 10. percekben 3 perces lassú futás. Ezzel kicsit elősegítem a zsírégetést. Majd egyre jobban növelgetem az időt. Ezek mellett 30 perces kondikat csinálok.
Holnap reggel is megyek kondiba:) Az a baj, hogy nagyon sokan vagyunk reggel és szinte vérre menő harcok vannak a kardio gépekért. Remélem holnap nem így lesz. Szerdán csupán 12 lány volt mellette a fiúk. Általában mindenki 20-30 perce megy fel. Én vagyok az aki 60 percet, ma kevesebbet, mert átadtam egy szimpatikus lánynak. :)
Nem sokára majd én is futni fogok. :) Kisebb kocogást belerakok holnaptól én is a programba. Na akkor jó, mert én is így gondolom, ha foglalkozok vele, olvasgatom, őrlődök rajta, az szerintem csak jó lesz. Te is elmondhatod magadról, hogy ügyes vagy, hisz eljársz futni.
Ma kipróbálom a paprikakrémes tekercselést. Épp benne égek. 15 perce van rajtam, de egyenlőre bírható, bizsergek csak. :)
Hajrá! Mármint abban hogy utoléred a barátnődet. Szerintem te megtudod csinálni.
Ma futottam ismét, kalória betartva, kiváncsian várom a pénteki mérlegelést. Remélem a héten lefelé megyek.
Nekem is van egy füzetem, amibe a kalóriákat irom, meg hogy mikor mennyit futottam. Én is szeretem nézegetni.De addig mig ezt nézegetjük nincs baj, mert azt jelenti hogy foglalkozunk vele hogy hol tartunk. Ez pedig a sikeres fogyás egyik feltétele szerintem. Ugy hogy csak nézegesd a táblázatodat, és legyél magadra büszke!!!
Folyton a kis táblázatomat bújom, amin írogatom, hogy alakul a fogyásom. Már szinte az agyamra megy. :) Ti is így vagytok vele, vagy csak én vagyok bekattanva!?
Ma a kondiba jött velem egy másik barátnőm, aki tavaly novemberben szült. Tetszett neki a hely. Ő heti háromszor fog majd eljárni. 81.6 tal mérlegelt. Most vele fogok versenyezni. Simán utolérem :)