Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Fogyi 2012 fórum

Fogyi 2012 (beszélgetés)

Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Fogyi 2012

❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
184. ibolya19710123 (válaszként erre: 183. - Drop)
2012. jún. 18. 20:48

Szia!

Olvasom az irásaidat, ill a hozzászólásaidat, és szerintem novellákat vagy regényt kellene irnod, tök jó a stilusod. Mindig egy kis mosolyt csal az arcomra, ahogy megfogalmazod a dolgokat. Szerintem jó a stilusod.

Én a futást ma sem hagytam ki, dög meleg volt még fél nyolckor, de a barátnőmmel lefutottuk az 50 percet. Persze szakadt rólam a viz, azt hittem nem érünk soha a végére. De azért sikerült.

Muszály erőltetni a futást, mert hétvégén igencsak elengedtem magam. Szombaton grillparty volt, jöttek a tesóim is gyerekekkel. Jó kis családi zaba este. Vasárnap meg lementünk a Balatonra, Csopakra. Na ott megint nem fogtam vissza magam, volt lángos, pizza, meg minden...

Szóval rám fér a futás.

Garatulálok hogy észrevették a fogyásodat, ha megjegyezték akkor biztos látványos is.

A másik kondiról meg az a véleményem hogy ha pasik vannak, az csak jó lehet. Hiszen itt még akár ismerkedni is lehetne. Nem tudhatod hogy hol fogsz a nagy ő-vel összefutni. További szép estét, sok sikert a fogyiban, a pasi találásban meg a munkahelykeresésben is!

183. Drop
2012. jún. 18. 18:34
Ebbe a melegbe ma nem voltam kondiba, lehet, hogy a héten ki is hagyom. Egy barátom ajánlott egy másik konditermet, ahova ő is jár. Több mint ezer forinttal olcsóbb lenne. Korszerűbb, nagyobb, viszont itt pasik is vannak. :) Egy picit közelebb is van. Egy barátnő is gondolkodik azon, hogy eljár velem. Hétvégén páran megjegyezték, hogy fogytam. Jól esett. :)
182. Drop
2012. jún. 17. 13:55
Amit még meg kell osztanom az, hogy abba hagytam a fogamzásgátló szedését. Első oka az volt, hogy nem volt rá pénzem. Kettő, nincs párom. Először irtattam fel olcsóbbat, de tudomásul kellett vennem, hogy nincs rá pénzem és nem is szexelek. Anno 10-15 éve volt hormonzavarom, ezért kezdtem el szedni a fogamzásgátlót, ez rendbe rakta a hormonjaimat, nem volt pattanásom se. 1 éve volt egy hormonvizsgálatom, mindent rendbe találtak, semmilyen hormon érték nem tért el. Idén május 7-én vettem be az utolsó bogyót. Nos azóta zsírosodik a bőröm, pattanások nem vészesek, kezelni tudom. A testemen néha jön ki egy-egy nagyobb darab, de az se eget rengető. Megállapítható, hogy az arcom és a hajam jobban zsírosodik, de nem öntöttek el a pattanások. Most kellene megjönni a második mensinek de az első nem jött meg és valószínű, hogy a második sem. Most ugye zavar van bennem, majd remélhetőleg fél év alatt rendbe jövök. Mondjuk örülök, hogy nem kell ezzel is foglalkozni. Azt is olvastam, ha valaki abba hagyja a szedését akkor fogyni fog, szóval remélhetőleg engem is segíteni fog a fogyásban. Most már elmondható, hogy mindent gyógyszert elhagytam. Egy ismerősöm kérdezte, hogy biztos, hogy jó ez így, h nem szedek gyógyszert? Mondtam fogalmam sincs.
181. Drop
2012. jún. 17. 11:06
Remélem kivehető...
180. Drop
2012. jún. 17. 11:05

4.17. 5.17. 6.17.

VÁDLI 42,5 42 41,5

COMB 73 70 68,5

CSIPŐ 133 129 126

DERÉK 116 110 104

KAR 36 36 34

179. Drop
2012. jún. 16. 17:37

A munkáról annyit, hogy meg volt a próba nap. Másokat is behívnak és majd visszaszólnak ha megfeleltem. Közbe adogatom be máshova is.

Majd csak összejön valami.

Már jó lenne.

178. Drop (válaszként erre: 177. - Ibolya19710123)
2012. jún. 16. 12:27

Köszönöm Ibolya! Küldök neked sok erőt!!!

Én már most is büszke vagyok magamra. Hihetetlen ez 12 kiló!

Remélhetőleg beválik neked a gyümi nap és beindul a fogyásod! Drukkolok neked nagyon!

Az előírtak szerint 08.15 re kell 80 kilónak lennem.

177. ibolya19710123 (válaszként erre: 175. - Drop)
2012. jún. 16. 12:20
Gratulálok, és nagyon örülök a sikerednek! Csak igy tovább! Most én is felálltam, és uj erővel folytatom. (hétfőn lehet hogy tartok egy gyümi napot)Szerintem pár hónap mulva nagyon büszke lehetsz magadra!!!
176. Drop
2012. jún. 16. 10:21
Holnap meg centizés lesz!
175. Drop
2012. jún. 16. 10:20

1,5 kondi edzéssel plusz a mai edzés

87,4 kiló

1 hét alatt mínusz 1,5 kiló

összesen: 11,9 kiló.

happy nap!

Azt hittem stagnálni fogok.Hát ez tiszta jó. durván 12 kiló :) Hihetetlen lányok... Olyan , mint egy álom. Köszönöm nektek a sok biztatást, meg van az eredménye. Nektek is ilyen sikereket kívánok!

174. Drop
2012. jún. 15. 21:12
Jó hétvégét mindenkinek!
173. Drop (válaszként erre: 172. - Ibolya19710123)
2012. jún. 15. 19:15

Szerintem ne aggódj, majd csak elindul. Csináld csak továbbra is amit szoktál. Talán amit jót tehet, hogy csinálsz egy gyümölcs-zöldség napot. Nekem is stagnált 2 hétig, de csináltam tovább. A héten csak 1,5 napot voltam a kondiba. Ma el se jutottam, szóval nem sok reményt fűzök hozzá, hogy fogytam. De holnap már muszáj lemenni.

A munka most úgy van, hogy még megnéznek másokat is, és jövőhéten visszaszólnak, hogy hogyan döntenek. Továbbra is adogatom be máshova az önéletrajzokat. Ők is attól félnek, hogy tudják, hogy diplomám van és egy diplomásnak nem karrier egy diszpécseri állás.

2012. jún. 15. 15:34

Hát, gratulálok az első napodhoz. Még igy olvasva is pörgösnek tünik a meló. Gondolom nagyon kell figyelni, igy agyilag is elég fárasztó. Hát kitartást kivánok neked, egyenlőre próbáld csinálni, aztán majd csak akad valami nyugisabb állás.

Én padlón vagyok. A héten hiztam 90 dekát. Nem, is a 90 deka tette be a kiskertajtót, hanem az, hogy már hetek óta nem történik semmi. Ami az egyik héten lemegy, az a másik héten visszajön.

Át kell gondolnom az egészet, mert valamit nagyon nem jól csinálok. Más 2-3-4 kg minuszokról számol be havi szinten, nálam meg semmi.

a héten háromszor voltam futni, hülyére sem kajáltam magam, valami nem müködik.

Kellemes hétvégét, jó pihenést, majd még jelentkezem!

171. Drop
2012. jún. 15. 08:30

Hát elfáradtam az tény. Nem kell állni 12 órában, ülni állni lehet, de inkább agyban fáradtam el, mert egész nap beszélni kell a telefonba. 2 telefon van, 2 számítógép, plusz az email rendelés. Összekombinálni, pötyögni, rakni, adni. Mögötted ordibálnak a szakácsok, a pultos sikítozik befele, a futárok hisztiznek, hogy kijön. Rendelés nem jön. Először nem tudtam hova álljak, hogy ne legyek útba. Próbáltam levegő lenni, de figyelni. Ha segíteni kellett csináltam, aztán az ebéd után én ültem a gépekhez. Átvettem a hatalmat. :) Nem egyszerű, na.. Egy rendelést rontottam el, a többivel gond nem volt. Nem is tudom, hogy ezt egyedül lehet e csinálni. Szerintem nem.

Ma megyek vissza, beszélek a főnökkel. Még nem tudom, hogy döntök. Mert mi van ha 2 hét múlva találok egy jobbat, jobb pénzt, mert lássuk be nem egy karrier, telefonközpontosnak lenni. És a diplomám így soha nem fog megtérülni.

170. Drop (válaszként erre: 169. - Ibolya19710123)
2012. jún. 14. 22:47
Na meg volt a próba nap. Szerintem jó sikerült, egy nagyobb hibám volt. Rendelésfelvevő a meló. Iszonyat meleg, pörgés, 16 futárral. Annyit izzadtam gyerekek, jót tesz a fogyókúrának. :)Egyenlőre ennyit. Holnap kondi! Mérlegelés!!!!!
2012. jún. 14. 21:13
????
2012. jún. 13. 16:34

Szia!

Holnap csütörtök majd szoritok neked a meló miatt.

Én is készülök este futni, persze ha eláll adiig az eső. Tegnap is voltam meg hétfőn is. Ha esik akkor itthon taposok a hiradó alatt. Remélem pénteken lesz eredmény a mérlegelésnél. Legalább 40-50 dkg lemehetne. Már a kis eredményeknek is örülök.

Most nagyon édesség éhes vagyok, ennék valami édeset, de nem olyat ami hizlal. Na majd kitalálok valamit. Neked pedig holnapra sok szerencsét! Majd este fele azért jelentkezz hogy milyen volt. Szia

167. Drop
2012. jún. 13. 13:20
Ma sétáltam 40 percet egy kis pihenő majd 25 percet. Egész jól esett. Mást nem csináltam. Muszáj volt, mert a héten 2 nap kimarad. Attól függ, hogy alakul melóm, hétvégén elmegyek kondiba be kell pótolnom amit kihagyok.
166. Drop
2012. jún. 12. 20:28
Meghoztam az egyik döntést. A bizonytalan, de több pénz dolgot nem vállalom és remélhetőleg felvesznek a kisebb pénz de biztos állásra. Csütörtök próba nap!
165. Drop (válaszként erre: 164. - Ibolya19710123)
2012. jún. 12. 14:58
Nehéz döntés. Még jó párszor át kell rágnom. Vagy esetleg a kettőt együtt. Nem tudom...
164. ibolya19710123 (válaszként erre: 163. - Drop)
2012. jún. 12. 14:39
Csak ügyesen döntsél!Mindenképpen a szimpatikusabbat válaszd!
163. Drop
2012. jún. 12. 12:50
Kedd 10 perc taposás( nagyon nem jön be nekem)és félóra séta. Kattogott az agyam és abba hagytam. Rá vagyok állva a meló dologra, most nem ment, nem tudtam oda koncentrálni. Kiderült, hogy még holnap is érvényes a bérlet, de lehet, hogy csak délután megyek csak be. csütörtök kimarad megint, de péntek megyek. 2 meló van kilátásban és most okosan kell döntenem. Eddig nem volt munkám, most meg hirtelen akadt kettő is. Szét vet az ideg.
162. ibolya19710123 (válaszként erre: 161. - Drop)
2012. jún. 12. 12:25

Szia!

A hét végén én is bünöztem, de hétfőtől csak kevés szénhidrátot eszem. Idáig jól megy, tök sokat megyek a wc-.re. Szerintem a gyümölcs meg a sopk zöldség kicsit meghajt. Mindenféle szsalámihoz meg a husokhoz csak zöldséget eszem. (Paradicsom, paprika, kovi ubi stb)

Tegnap a barátnőmmel átfutottunk a szomszéd faluba 50 perc alat fordultunk meg, az ööszes ruha ami rajtam volt egy csurom viz volt. (izzadás miatt) De jól esett. Este büszke voltam magamra. Ma megint készülök kocogni, de egyedül remélem megint sikerül kb egy órát futni.

Na a spagettit én sem hagytam volna ki, nagyon szeretem.

161. Drop (válaszként erre: 160. - Ibolya19710123)
2012. jún. 11. 20:24
Na látod ezért jó, hogy nem követek semmilyen diétát. Nem tudnám tartani, a kalóriaszámlásról meg ne is beszéljünk. Hétvégén bűnöztem eleget, de már rám fért. Szombaton egy "kis" alkohollal meg cigarettával, de már annyira jól esett kicsit lazulni. Vasárnap meg ettem egy kis tál spagettit, amit öcsém csinált, nem hagyhattam ki. Ma meg 2 szer ettem, meg most egy banánt. Sport ma elmaradt, meg szerdán se fog menni. Holnap még érvényes a bérletem, de reggel megyek. HIÁNYZIK A MOCORGÁS!
2012. jún. 11. 12:09

Szia!

Kicsit besokaltam a hétvégén, nem jött össze ugy a kalória ahogy azt szerettem volna. Belefáradtam a kalóriaszámolásba, és ugy döntöttem hogy egy időre szüneteltetem. De hogy adddig se maradjak fogyókura nélkül, egy kicsit Atkinsezek.

Két évvel ezelőtt már egyszer kipróbáltam, két és fél hónap alatt lement 6 kg.

Most ujra megpróbálom.

Végül is a kaják maradnak csak a mennyiségre nem annyira figyelnem. Több hust és felvágottat ehetek, persze kenyér nélkül.

Kerülöm a lisztet, kenyeret, pékárut, krumplit, tésztát, rizst.

Szerintem egy darabig megleszek nélkülük.

Remélem pár kiló lemegy.

Futás mindenképpen marad, tegnap is voltam 60 percig kocogtam.

Veled mi van?

159. Drop
2012. jún. 10. 20:40
Halkan köszi!
158. ibolya19710123 (válaszként erre: 155. - Drop)
2012. jún. 10. 18:49
Akkor csak halkan gratulálok!!
157. Drop
2012. jún. 10. 17:44
kössz a receptet.
156. Cetrin
2012. jún. 10. 17:36

Van egy nagyon finom hamis paprikás krumplis dukan diétás receptem!

A zellert vagy a karalábét megpucolom és újnyi karikára illetve hasábra vágom, majd ezután beáztatom vegetás vízbe egy félórára utána tízpercre hidegvízbe felteszem felfőzni majd leöblítem és ugyanúgy elkészítem mint a paprikás krumplit.Vegetás alap lével a hagymát megdinsztelem lehet egy pici olaját is hozzá tenni majd pirospaprikát ,tört köménymag zöldpaprika paradicsom és annyi vizet,hogy ellepje .

Mikor már majdnem kész virslit karikázok bele.

Isteni finom .

Üdv

Caterina

155. Drop
2012. jún. 10. 17:33
Lányok van egy jó hírem. Azt hiszem munkát találtam, de még nem kiabálom el. :)
❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook