Foghíddal kapcsolatos tapasztalatok... (beszélgetés)
Igen, 2 részből csinálták.
nem kérted a recéket?
Én még a hátsóra is kértem:)
Azt hogy érted, hogy réssel csináltatták? Két részből áll?
Minden természetesen a technikuson múlik!
Én annó a recéket köszönöm, de nem kértem. Nekem az úgy nem tetszett! De hát ízlések és pofonok..
Ez is technikustól függ.
Nekem vannak ismerőseim, akik az én javaslatom alapján réssel csináltatták és nem is látszik, hogy nem az igazi foguk, mert persze kellenek a recék is.
Hát ahogy így leírtad, én is megcsináltatnám. Ha jó a fogtechnikus, senki nem veszi észre, hogy nem igazi fogad van elől.
Ennyi rés meg hiány azért gondolom már beszéd v. mosoly közben is látszik. Attól sokkal szebb lesz egy híddal!
Nekem hátul van 4 db. Nem látszik, hogy műfog. Porcelán és szépen formázott. Első fogaknál az a lényeg, hogy az első két fog között legyen egy kis rész, azaz ne egybe legyen a híd, mert akkor valóban nagyon látszik, hogy mű
A csiszolás, ahogy írták már nem fáj, mert érzéstelenítve van, de utána nagyon érzékenyek a lecsiszolt fogak, így mindenképp javaslom, hogy ideiglenes koronát tegyenek fel, amíg nem készül el az új fogad.
Én nem akartam, mert nem látszott volna, de a doki azt mondta, hogy kell az. Igaza volt, a próbán nagyon fájt, amíg nem volt fent a koronám.
Hogy nem jutott eszedbe, hogy előbb kihúzasd a tejfogakat?
Akkor meg semmi gond :) Ha van pénzed vágj bele :)
A fogkövezés itt nálunk ingyen van, a tömés 2-3 ezer ft /fog-tehát ezek "elhanyagolható" költségek a pótlással szemben.
Szia!
Nekem van egy 6 tagú, de hátul. Szerintem amúgy nagyon látszik, hogy nem igazi. Maga a csiszolás nem fájt, érzéstelenítésben csinálták. Utána 2-3 nap amíg elkészült, akkor nagyon fájt, mivel a lecsiszolt fogon ahol se zománc semmi nincs nagyon érzékeny. (6 tag= 3 hiányzó pótlás+3 egészségesre építés) A beépítés nem fájt, utána hónapokig tartott mire megszoktam, bár vannak időszakok mikor még most is érzem, hogy nem saját, legszívesebben kiszedném :D
Egy fog nálunk 22 ezer ft ezt szorozd 6-al, ennyibe került. Porcelán, maszek fogorvosnál. (kb 5 éve csináltattam)
Nekem is ferde elöl a fogam, nekem is hidat akartak, de én nem engedtem. Pótlás, csontfeltöltés, ahová kell, fogszabályozás. Nem sokkal drágább és szerintem jobban megéri. A híd, szerintem akármennyire profin is csinálják meg, nagyon mű.
Fájdalom: semmi sem fáj, ha ügyes a doki, mert el tud úgy érzésteleníteni, hogy azt se éreznéd meg, ha leharapná az orrod! :) Tapasztalat... :) Vagyis nekem nem harapta le az orrom, hanem elzsibbadt az orrom is és szétrágtam a szám. Na, az utána fájt eléggé... De a fog akkor sem.
Viszont készülj fel rá, hogy félévi fizetésed rámegy... :(
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Herbalife termékeivel kapcsolatban?
- Mik a tapasztalataitok a dr. Lenkei-féle vitaminokkal kapcsolatban?
- Mik a tapasztalatok a Mysimba szedésével kapcsolatban?
- Herbafast kapszulával kapcsolatos tapasztalatok