Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Segítséget kérek...
a képen látható hajszín milyen mélységű? Mit kell mondanom a fodrásznak, ha ilyen színű hajat szeretnék ?
(a szóközt kérem vegyétek ki, csak úgy működik a link)
köszi a választ !
Sziasztok!
Valakinek van valamilyen tapasztalata a gyümölcssavas dauer-ről?
A Palette és Syoss lakossági festék, ezeket fodrászok nem szokták használni. :)
Viszont a Schwarzkopf gyártja, úgyhogy ha ehhez ragaszkodsz, akkor Igorás fodrászt keress (elég drága).
Festett hajat nem lehet csak úgy világosítani, de ha gondolod, ráfestheted az egy-kettővel világosabbat. A lenövés világosabb lesz, a festett rész már nem annyira.
Melírral lehet szépen világosítani, ha fodrász csinálja, szépen, vékony részeket véve, nem is tűnik fel a hajban, csak az összhatás lesz világos.
Sziasztok :)
Segítséget szeretnék abban kérni, hogy világosítani szeretnék, és visszaolvasva pár hozzászólást megijedtem, hogy a mostani középbarna(festett) hajamat ha itthon szeretném világosítani esetleg vörösebb eredményt kapok a vártnál. Sötét szőke hajra gondoltam, és először fodrászhoz is akartam vele menni, ám kiderült, hogy a városkámban nem dolgozik senki sem Palette vagy Syoss hajfestékekkel, amik nekem beváltak. Félek, hogy félresikerülne az otthoni festésem. Mit javasoltok, ha a középbarnát világosítani szeretném pöppet, akkor elég a sima dobozos hajfesték, vagy több hozzáértést igényel a procedúra?
A másik kérdésem az lenne, hogy szemöldökömet is szeretném egy kicsit hozzáigazítani, milyen színezési technikát javasoltok? Kenjem rá a hajfesték színét és hagyjam rövidebb ideig rajta, vagy kozmetikus esetleg valami más?
Köszönöm előre is! Puszi.
Melyik barna hajfestéket válasszam az alábbiak közül?
Szép csokibarna hajat szeretnék ami nem túl vöröses.
Palette deluxe 555,655 Kallos Glow 653, Palette salon colors shades 5-6
Abban kérnék segítséget,hogy nekem ,hosszú vörös hajam van!Az alap,az már ősz!Sajnos nem igazán tudunk összehozni,szép mélyvörös színt,amit én nagyon szeretnék!Eddig,a londa 5/65-ösét,használtam egy 9%os oxival!De ez már nem ad szép színt!Nem érem el,hogy a vége és a töve,tökéletesen egyforma legyen!
Ajánlásokat kérnék,hogy mivel érném el,a szép mélyvörös színt!?Köszönöm!
Én ricinusolajjal szoktam kenni a sajátomat, ha viszket a szárazságtól. A fejbőrre, mintha hajfestéket kennék, akár ecsettel is felkenhető. Nem mellesleg ha a hajra megy, annak is csak jót tesz, de az enyém a szőkítéstől száraz. Rajta van pár órát, aztán hajmosás.
A Kallos hajápolói nagyon jók, és olcsók. Most az Argan olajas pakolást vagy balzsamot használom közülük, de jó bármelyik, ahogy olvasom a tapasztalatokat. (én a helyedben a korp. elleni sampont lecserélném, erről a fajtáról jót nem hallottam. Tul.képpen elfedi a korpát de nem szünteti meg, és ha abbahagyja az ember a használatát, sokkal rosszabb lesz a helyzet, így nem lehet leszokni róla.)
Nagyon szépen köszönöm.Tudnál esetleg ajánlani valami Kallos terméket?Sampont vagy valami pakolást?
Selmyes a hajam azzal nincs probléma hetente min 2szer kell hajat mossak,nem zsírosodik könnyen de száraz a fejbőrőm head and shoulders-t használok,de van amikor "bejön"és nem korpás a hajam de van,hogy ilyen kis "bogyók" vannak rajta amitől viszket az egész fejbőrőm,és moshatom meg megint!1mosáskor ugye 2szer szoktam meg mosni a hajam.
Segítenél nekem annyit, hogy mikor, hogyan lesz barna a hajam?
Le lett szívva a fekete, kaptam egy narancsos színt, olyat mint a narancs.:) Erre rákerült egy világosbarna hajfesték, de csak sötétebb narancs lettem.
A középbarna hajfestékkel ugyanez a helyzet.
Ilyenkor mi van?:)
Milyen színű hajfestéket kellene használnom, ill. csak akkor leszek vörös beütés nélküli barna, ha a hajam kiszőkítve lesz, nem 'kinarancssárgásítva'?
Ill. a rákent festéket milyen számú oxival kell keverni?
Köszi:)
de minek mosd? mért jó az? a napi2szer fürdést sem értem.. nekem mikor hosszú volt(közel derékig érő), akkor is hetente-2hetente mostam, és ugy idözitettem ha buliba mentem, h kb már 3napos legyen, mert friss haj csak száll mindenhova, nemlehet vele mit kezdeni.
mióta pici, leginkább azért mosom meg mert a formázó miatt(nemszivesen használom, csak ha frissen van vágva, de akkor is inkább 2-3naponta, mert addig kitart, szal inkább vmi krém), ha leizzadok ráfolyik börömre és viszket, vagy mert annyira elalszom h vállalhatatlan.
amugy utálom h foglalkozni kell vele, mosni, várni h száradjon, nincs aza pénz amiért én ezt naponta csinálnám, pedig max 5centis a hajam. én inkább spórolok a samponnal(naturtermék), felvizezem, több hónapig kitart, de ami vicces h pasim ilyet használ a 3milis hajára és neki hamarabb elfogy, pedig asszem öis csak hetente mossa.
ami érdekes h múltkor leállt ezzel a samponnal, és mosta tovább a régivel, vmi tecsos csalános, és ujrakezdett foszlani(korpaszerü) feje, igy vett ujra alverdét, kiv vagyok h ismét elmúlik-e neki.
ja és amcsik hüylék ebböl a szempontbol, meg sokan itthon is, annyi kencét elhasználnak és örülnek h vehetnek újat.. miért jó költeni amúgy drága dolgokra. szoktam smink meg szépségblogokat olvasni és csak a hajára annyi szart használ,ami be sem férne a fürdöbe. és akkor még ott az arcra(lemoso, tej tonik pakolás, ránckrém, télikrém), lábra szintén többminden, kézre több, stb...
én 1éve vettem félkiló sheavajat 5ezerér, 2/3-a megvan még, azt kenem hajra, ill többféleképp bekeverve pl méhviasszal, ricinussal, kókuszolajjal, körömvirággal testre+arcra.
soha ilyen olcsón nem úsztam még meg a kencézést, és tökre örülök magamnak:)