Fodrász vagyok segíthetek? (beszélgetés)
Kedves Nagual!
Kérlek ajánlj nekem fodrászt priviben,aki feketére festett hajamból barnát csinálna a már általad is említett színeltávolító (Oxy Reload,Vital Remover) eljárással és nem szőkítéssel!Akárkit megkérdeztem eddig,mindenki azt mondta,hogy csak a "leszívás" létezik,semmi más technika nincs erre és csak tönkreteszi a hajat, szóval a fodrászok beszélnek le róla...(?)
Most akkor mi az igazság?Nagyon-nagyon köszi!
zöldes akkor lesz a haj, ha a kék és sárga pigmentek keverednek. (erre mindenki emlékszik még oviskorából, amikor a festékeket kutyulta :))
A kék pigment a hamvas festék összetevője, ez nem annyira egyértelmű sokunknak, de azért még ott van. A zöldes árnyalatot többféleképpen lehet eltüntetni, lehet pl. a vörössel kiütni (ez is színkeverés: a kiegészítő színek semlegesítik egymást), vagyis olyan festékkel kell bekenni, ami tartalmaz vörös pigmenteket. Van egy hétköznapi praktika is, amit olvastam: Aszpirint kell vízben feloldani, ezzel öblíteni a hajat, állítólag használ.
Szió!
Köszi a sok segítséget!
További minden jót!
És akk tudnál vmit ajánlani a tövemre h ne legyen sárga??:DA hajam 10-es árnyalatú és nem sárga(JUPÍÍÍ) és a tövével sem szeretném elrontani:(
Kösziiiiiii:)
De olyat is hallodtam lehet attól szürke hogy az alapból szökéra rálett melírozva és lehet hogy totál kiszedte a pigmenteket belőle :( ez lehetséges? Ma megmostan és van benne ilyen jó kis zöldes árnyalat is :D szürkés ezüstös zöldes....egy valamire való fodrász visszatudja majd adni a normális színemet?
Szomoró hogy aki elrontotta évek óta esküdtem rá és bumm..... tizenezeré....
Félek olyan szép hosszú leér a derekamig én semmikeppen sem akarok barna meg másszinü lenne levágni meg egyáltalán :(
Szia!
A készleten, most csak hashajtós van, tiszta ricinus olaj nincs most a gyógyszertárban. Az nem jó?
Szia!
Oxy reload, Vital remover. Szerintem még várj vele.. :)
Szia!
Pigmenteltávolítóval a legkíméletesebb.. :)
és még abban tudnál nekem segíteni hogy egy ilyen színező meddig tart ?
nagyon köszi
Szia!
Vegyél pigmenteltávolítót ez kiszedi a festéket a hajadból és fesd be utána a megszokott módon.. :)
Szia!
Nem árthat, mert a Casting csak színező. A sötétbarnában több méreganyag van, mint a világosabb színekben és nehezebben távolítható el a hajból.. :)
Szia!
1. Tartós egyenesítéssel, de ez mellett is kéne vasalni.
2. Rakjál fel képet.
3. Igen, mert nem törik le a vége. :)